Z ostatniej chwili

Forum Hydepark

Żydokomusze odbębnianie,

dodał niedziela, 05 marca 2017r.
http://niepoprawni.pl/blog/zygmunt-zielinski/dzieci-resortowe-rzeczywistosc-ktora-trwa Miała to być tylko relacja z "Odsłony tablicy upamiętniającej Żołnierzy Wyklętych w Pasłęku". Niestety, z koniecznością dygresji, i to osobistych o komuszych "odbębnieniach". Przechodząc w tamtych czasach z jednego przedsiębiorstwa do drugiego (inaczej, powracając do macierzystego) na stanowisko kierownicze (prawdopodobnie po za limitowe -obowiązywał już limit do 5% kierowników bezpartyjnych w zarządach

Wrzesień
09
2017
Dodał sobota, 09 września 2017r.
Brasławskiej - do dzisiaj nikt nie podejmuje tematu wysadzenia przez NKWD i UB wejścia/wyjścia z lochów w okolicach "Internatu" - badania połączenie zamku z Kościołem są tylko "zadymą" mającą odwrócić uwagę od zasadniczego kierunków badań jaki powinien nastąpić). Obecni włodarze MiG (POlszewia), powiatu (POlszewia), wojewodowie (PiS) zgodnie i do spółki w Magdalenkowym porozumieniu (jak zawsze od 1989r) zaordynowali w Dniu Pamięci o Żołnierzach Wyklętych, czyli 01.03.2017 uroczyste odsłonięcie

Wrzesień
09
2017
mafię Magdalenkową. ODBĘBNIANIE przez "rządzących" (każdego szczebla, od samorządów do naczelnych rządowych) we wszystkich dziedzinach i aspektach całokształtu zycia w Polsce. W Pasłęku postanowiono zgodnie z ogólnonarodowym trendem (przychlebiania się władzy narodowi) przywracania pamięci Żołnierzy Wyklętych też ODBĘBNIĆ ich "uhonorowanie" tablicą (jako, że przez Pasłęk wiodła najbliższa droga z Białostockiego na ziemię Gdańską - droga ŁUPASZKI i jego naturalne zaplecze - przesiedleńcy z Ziem

Wrzesień
09
2017
swoich działań). Sekretarz nie miał, po prostu uważał, że tak jak dotychczas w godzinach pracy partia pozwalała mu na bumelanctwo - ja nie pozwoliłem i jego "kwestia" uległa radykalnej zmianie : "Panie kierowniki, pan przecież wie, że ja MUSZĘ ODBĘBNIĆ raz w miesiącu nakłanianie Pana do wstąpienia w szeregi partii" I otóż to komusze ODBĘBNIANIE obowiązuje nadal nie tylko w Pasłęku ale w całej tzw. III (IV, V?), RP czyli żydokomuszym państwie stworzonym na Ziemiach Polskich przez żydokomuszą

Wrzesień
09
2017
przedsiębiorstw) w pierwszym tygodniu zostałem nawiedzony przez oddziałowego sekretarza PZPR - podwładnego Mistrza d/s napraw warsztatowych. Jego odezwanie się po wejściu - "Towarzyszu kierowniku" spowodowało moją natychmiastową reakcję - Thil, nie jestem Twoim towarzyszem, a kierownikiem i jesteś w godzinach pracy - masz oddelegowanie z pracy do czynności partyjnych? (Każdy działacz partyjny, młodzieżowy, związkowy miał prawo do 2-3? dni płatnego oddelegowania w miesiącu do swo

Dodaj Komentarz

Walidacja: słowo na dziś :polonia
22:10 dziś
Organista

Pozwól :))), że organy uruchomię dopiero w niedzielę.

Remont na finiszu
21:46 dziś
Wojciechu

Są od tego odpowiednie organy….

Remont na finiszu
21:32 dziś
Roman

Podzielam Twe zdanie. Na szczęście, nie pasłęckie...

Wypadek na S 7 koło Zielonki Pasłęckiej
21:17 dziś
B…

Panie Redaktorze Radzę przy okazji tego wspaniałego...

Remont na finiszu
20:19 dziś
WieśMac

Brawura i roztargnienie kierowców ,czy śliska...

Wypadek na S 7 koło Zielonki Pasłęckiej
19:42 dziś
W pracy bądź jak szczypiorek na wiosnę

Spośród komentujących twoje dane prawdopodobnie znam...

Jaka jest przyczyna skażenia wody?
18:34 dziś
Roman

Rakiety iskander są zbyt szybkie, jeżeli zostaną...

Oferta Starosty
Dziś: 46Wczoraj: 48więcej 69900
09:25
Pomin

Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...

Pompa ciepła ale bez fotowoltaiki
Pomin

Pomin

09:22
Lucyna

Co to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...

Zdenerwowana
Lucyna

Zdenerwowana
Lucyna

Zdenerwowana
18:52
Roza

Czy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...

Balony
Pogoda

Pasłęk, Piątek 22 listopada

wiart: 6.91 m/s wilgotność 77% ciśnienie 997 hPa zachmurzenie 21% opady deszczu 0 mm
Wschód: 07:22
Zachód: 15:32

SOB

-2° -

NIEDZ

-1° -

PON

-1° -

WT

4° - 11°

ŚR

5° -

CZW

3° -

Aktualności forum
ktoś - Tydzień temu, 2024-11-15

Pomin - Ponad tydzień temu, 2024-11-14

kacper - Ponad 2 mieiące temu, 2024-09-18

Co w trawie piszczy  Dzieci z pasją;)

hvdhiitr - czwartek, 22 sierpnia 2024r.

Ogłoszenia

6 listopada Wynajmę kawalerkę Nieruchomości
3 listopada Sprzedamy dom i działki Nieruchomości
25 października Sprzedam mieszkanie Nieruchomości
23 października Praca - elektromechanik... Praca
21 października Sprzedam mieszkanie Nieruchomości
9 października Sprzedam dom w rychlikach Nieruchomości

Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.