Z ostatniej chwili

Forum Hydepark

Żydokomusze odbębnianie,

dodał niedziela, 05 marca 2017r.
http://niepoprawni.pl/blog/zygmunt-zielinski/dzieci-resortowe-rzeczywistosc-ktora-trwa Miała to być tylko relacja z "Odsłony tablicy upamiętniającej Żołnierzy Wyklętych w Pasłęku". Niestety, z koniecznością dygresji, i to osobistych o komuszych "odbębnieniach". Przechodząc w tamtych czasach z jednego przedsiębiorstwa do drugiego (inaczej, powracając do macierzystego) na stanowisko kierownicze (prawdopodobnie po za limitowe -obowiązywał już limit do 5% kierowników bezpartyjnych w zarządach

Wrzesień
09
2017
Dodał sobota, 09 września 2017r.
Brasławskiej - do dzisiaj nikt nie podejmuje tematu wysadzenia przez NKWD i UB wejścia/wyjścia z lochów w okolicach "Internatu" - badania połączenie zamku z Kościołem są tylko "zadymą" mającą odwrócić uwagę od zasadniczego kierunków badań jaki powinien nastąpić). Obecni włodarze MiG (POlszewia), powiatu (POlszewia), wojewodowie (PiS) zgodnie i do spółki w Magdalenkowym porozumieniu (jak zawsze od 1989r) zaordynowali w Dniu Pamięci o Żołnierzach Wyklętych, czyli 01.03.2017 uroczyste odsłonięcie

Wrzesień
09
2017
mafię Magdalenkową. ODBĘBNIANIE przez "rządzących" (każdego szczebla, od samorządów do naczelnych rządowych) we wszystkich dziedzinach i aspektach całokształtu zycia w Polsce. W Pasłęku postanowiono zgodnie z ogólnonarodowym trendem (przychlebiania się władzy narodowi) przywracania pamięci Żołnierzy Wyklętych też ODBĘBNIĆ ich "uhonorowanie" tablicą (jako, że przez Pasłęk wiodła najbliższa droga z Białostockiego na ziemię Gdańską - droga ŁUPASZKI i jego naturalne zaplecze - przesiedleńcy z Ziem

Wrzesień
09
2017
swoich działań). Sekretarz nie miał, po prostu uważał, że tak jak dotychczas w godzinach pracy partia pozwalała mu na bumelanctwo - ja nie pozwoliłem i jego "kwestia" uległa radykalnej zmianie : "Panie kierowniki, pan przecież wie, że ja MUSZĘ ODBĘBNIĆ raz w miesiącu nakłanianie Pana do wstąpienia w szeregi partii" I otóż to komusze ODBĘBNIANIE obowiązuje nadal nie tylko w Pasłęku ale w całej tzw. III (IV, V?), RP czyli żydokomuszym państwie stworzonym na Ziemiach Polskich przez żydokomuszą

Wrzesień
09
2017
przedsiębiorstw) w pierwszym tygodniu zostałem nawiedzony przez oddziałowego sekretarza PZPR - podwładnego Mistrza d/s napraw warsztatowych. Jego odezwanie się po wejściu - "Towarzyszu kierowniku" spowodowało moją natychmiastową reakcję - Thil, nie jestem Twoim towarzyszem, a kierownikiem i jesteś w godzinach pracy - masz oddelegowanie z pracy do czynności partyjnych? (Każdy działacz partyjny, młodzieżowy, związkowy miał prawo do 2-3? dni płatnego oddelegowania w miesiącu do swo

Dodaj Komentarz

Walidacja: słowo na dziś :ratusz
06:50 dziś
Remont drogi

Remont drogi ze środków budżetu obywatelskiego? A co...

Budżet obywatelski – głosowanie
06:15 dziś
Piotrek

Pojemniki do selektywnej zbiórki odpadów stawia...

Piękny widok z okien mieszkańców ul. Słonecznej.
05:51 dziś
Mietek

Do gminy ? Chyba do spółdzielni co ma gmina do tego....

05:14 dziś
Piotrek

Według mnie macie za mało pojemników do selektywnej...

00:33 dziś
Ktoś

A może by się Pan redaktor zajął tym co tam się...

Remont otoczenia dworca na półmetku
23:50 22
Razem

z podatków:, "raczej"

Jest projekt na ul. Kol. Zdroje
21:27 22
Dziaders

Miało być omerta.

Uprzejmie donoszę – sygnaliści
Dziś: 5Wczoraj: 31więcej 70935
07:08

17:42
Młoda

A może w Pasłęku marsz zorganizować?

Marsz
22:40
Ocochodzi

mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...

potrzebny hycel
22:40
Ocochodzi

mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...

potrzebny hycel
05:02
Obywatel bez nipu

czy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...

dzieci na hulajnogach
09:25
Pomin

Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...

Pompa ciepła ale bez fotowoltaiki
09:25
Pomin

Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...

Pompa ciepła ale bez fotowoltaiki
Pogoda

Pasłęk, Poniedziałek 23 grudnia

wiart: 3.84 m/s wilgotność 69% ciśnienie 1004 hPa zachmurzenie 99% opady deszczu 0.9 mm
Wschód: 07:59
Zachód: 15:21

WT

2° -

ŚR

0° -

CZW

0° -

PT

3° -

SOB

2° -

NIEDZ

3° -

Aktualności forum
Jatoja - Ponad tydzień temu, 2024-12-12

antymarszowiec - Ponad tydzień temu, 2024-12-10

wina tuska - Ponad tydzień temu, 2024-12-10

ocochodzi - Ponad tydzień temu, 2024-12-10

Ogłoszenia

10 grudnia Praca Praca
10 grudnia Praca Praca
9 grudnia Wynajmę plac Nieruchomości
5 grudnia Sprzedam mieszkanie Nieruchomości
4 grudnia Sprzedam Motoryzacja
4 grudnia Praca Praca

Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.