Konwencja stambulska to dokument, który, pomimo upływu pięciu lat od jego przyjęcia, wciąż budzi istotne kontrowersje. Zbudowany on został na ideologii gender, która kobiecość i męskość postrzega wyłącznie jako społeczne konstrukty, niezależne od obiektywnych uwarunkowań wynikających z biologii i upatruje w istnieniu ról płciowych źródła przemocy i dyskryminacji. Wprowadzenie tego kontrowersyjnego paradygmatu walki z przemocą jest niezgodne z szeregiem przepisów polskiej Konstytucji.
A jaką ty masz rodzinę?
Prawda jest taka, że normalnie funkcjonujacy w rodzinie facet czy kobieta, nie mają z gender problemu. Tylko dewiantów interesuje to, co kto robi w swoim łóżku.
Prawda jest taka, że agitatorzy LGBT chcą Bogu ducha winnych nieszczęśników, pokrzywdzonych przez naturę dewiacją seksualną użyć wbrew ich woli jako mięsa armatniego z walką z normalną rodziną. "Normalnie funkcjonujący w rodzinie facet czy kobieta, nie mają z gender problemu" ale mają problem z aktywistami gender, którzy wszelkimi sposobami chcą ich dzieci przekabacić w gender, na co ci normalni nie wyrażają zgody. Stąd nowe pole walki, wymuszone przez agitatorów gender. Zaatakowany musi się bronić, by nie ulec.
A kto z tobą obsrYwator walczy? Jak masz /jeśli w ogóle masz/ żonę to w domu możesz ją brać ja tylko ci się podoba, oczywiście za jej zgodą. Nikt ci do wyra nie zajrzy. A ty byś chciał zaglądać innym. Masz pole do popisu, tabuny sukienkowych czekają na ciebie z kamerką.
Sęk w tym, że z Tobą "zzz" jakakolwiek rozmowa nie jest możliwa, bo mówisz prostacko i nie na temat a nawet nie wiadomo o czym mówisz. Za to wiadomo, że dyszysz niechęcią a może nawet nienawiścią do tych, którzy nie zgadzają się z bajkami, które masz wtłoczone do głowy. Zresztą niepotrzebnie wcinasz się między wódkę a zakąskę, bo nie tobie odpowiadałem swoim komentarzem.
Pasłęcki obserwatorze,a ja nie zgadzam się z bajkami,które ty i inne mohery mają wtłoczone na siłę do łepetyny.I nie wiedzą co to jest gender.A Ty napewno nawet nie wiesz jak to słowo się wymawia.
>>>>nie tobie odpowiadałem swoim komentarzem<<<<< pisze obsrYwator, oczywiście bez sensu w zacytowanej frazie. Pisze też o czyimś prostactwie swojego prymitywizmu nie zauważając.
Gościu chyba cie leb boli. jazda z pisem i konfa elo
A może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 6°
WT
3° - 5°
ŚR
1° - 5°
CZW
1° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.