Spotkanie ogólnodostępne, możliwość zadawania pytań, dyskusji nie tylko z Posłem ale też z działaczami trzech partii wcvhodzących w skład Konfederacji.
po pierwsze to nazwiska sie odmienia, komuszy wychowanku "Dziamborem" a po drugie to o co was pytać jak wy i tak swoje, czyli nic, wiecie. Z tą odmianą to widać zostało ci po komunie gdzie nie omieniało się np. radio, studio, Lampe, Wende czy mój trener Lempke. a pożniej to już miałeś za ciasny umysł żeby się czegoś nauczyc.
Współtworzył struktury Stowarzyszenia KoLiber[1], przystąpił także do Młodych Konserwatystów i w 2001 do Stronnictwa Konserwatywno-Ludowego, wraz z którego działaczami związał się z Platformą Obywatelską[3]. Należał potem do Unii Polityki Realnej oraz Prawa i Sprawiedliwości. Od 2011 do 2018 działał w Kongresie Nowej Prawicy, którego był wiceprezesem. Był również wiceprzewodniczącym rady gdyńskiej dzielnicy Cisowa[2]. W 2018 dołączył do partii KORWiN[1], w której objął funkcję członka rady krajowej[4]. Kandydował na radnego Gdyni w wyborach samorządowych w 2002[5] i 2006[6]. W wyborach w 2014[7] i 2018[8] ubiegał się o mandat radnego sejmiku pomorskiego (w 2014 kandydował równocześnie na prezydenta Gdyni[9]). W wyborach w 2014[10] i 2019[11] bez powodzenia ubiegał się o mandat eurodeputowanego.
W wyborach parlamentarnych w 2019 kandydował do Sejmu z listy współtworzonej przez jego ugrupowanie federacyjnej partii Konfederacja Wolność i Niepodległość w okręgu gdyńskim.
Ty komuszy trepie tyle skarpet nie zmieniłeś w tym czasie ile ten gościu /88 rocznik/ partii.
To, że był w wielu partiach to moze też mieć swoje dobre strony. Poznał je dokładnie i wie, czy warto z nimi współpracować, czy też nie. Od przybytku głowa nie boli, najwyżej jakiś xyz się p..........li.
Prawie całe dorosłe życie przed nim. Ciekawe ile jeszcze partii pozna?
Do #twój fun: napisz, proszę, jak odmienia się nazwisko rzecznika polskiego Rządu piszącego się jako Muller, przez u umlaut, czyli z dwiema kropkami nad u? Nie zapomnij, że jest to zapewne Polak, czysto w naszym języku mówiący, nie jąka się i do tego, zdaniem mojej żony, przystojnym facetem jest. Czy jego nazwisko podlega odmianie przez przypadki? Na Twym miejscu bym nie ryzykował, gdyż ... , mógłby pojąć, że nazywasz go przypadkiem.
Goowno wiesz romaszka, czas ci się zatrzymał w latach sześćdziesiątych i tak bredzisz dookoła wojtek
Nie wygłupiaj sią. Nawiasem mówiąc, a raczej pisząc, jak wedle Ciebie wymawia się słowa GOOWNO i DOOKOŁA, podane w Twej wypowiedzi: przez o kreskowane, przez u zwykłe, czy też tak, jak napisałeś? Tak wogóle masz jakiś stały, rozpoznawalny nick, czy też piszesz, by pisać, pod wpływem J 23 będąc, czy innego Czaru PGR? Wywnętrz się wreszcie i daj upust swym namiętnościom! Co Ci zależy, gdy jesteś pod wpływem wpływu napoju do gardła?
A może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 4°
CZW
0° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.