Serdecznie zapraszamy.
https://kresy.pl/wydarzenia/polska/krzysztof-bosak-spotkal-sie-z-premierem-morawieckim/
Idż na szczaw i mirabelki!
Zupa szczawiowa bardzo mi odpowiada z takiego prosto łąki. Byłem na nim wychowywany i dlatego mózg mój chłonie wiedzę
Zupa szczawiowa bardzo mi odpowiada z takiego prosto z łąki. Ale ubaw miałem przed chwilą ,kiedy przeczytałem , że przy zakupie F- 35 główną rolę odegrał Antek Macierewicz wraz z kumplem od katastrofy smoleńskiej Berczyńskim. No to Banaś chyba nosem wyniuchał ogromny przekręt finansowy . Strach myśleć , że Antek by tam mógł mieszać. Wystarczy , że Misiewicza wystawił do PGZ i teraz prokuratura Ziobrowa ma problem co z nim dalej robić Wypuścili z więzienia i chłopak z wykształceniem od o Rydzyka nie wi co dalej robić. Dzieją się ubawy ,jeden za drugim.
Zupa szczawiowa zakwasza mózg i ne pozwala mu sprawnie funkcjonować, co zreszta widać po wpisach.
Jeżeli sądzisz tępaku , że ,, głaskając " mnie w ten sposób zmusisz do zaprzestania publikacji komentarzy prezentujących prawdziwe wydarzenia , to się mylisz. Mobilizujesz do poszukiwań coraz ładniejszych kwiatków z życia klanu , który ciebie opłaca. 30 gr za takie trudne zdanie , to jałmużna dla bezdomnego. Zapytaj Chrapana w jaki sposób on zgarnia finanse dla prowadzenia intesywnej działalności politycznej od lat..Tym razem odpuszczę ci dalsze czytanie moich komentarzy na 2 tygodnie , bo nie będę miał dostępu do do klawiatury. Ale zapewniam , że powrócę z mocnym uderzeniem w twój tępy łeb. Czytaj dużo.
Dwa tygodnie Cię tu nie będzie? No to z Bogiem.
Punkty programowe Krzysztofa Bosaka:
POLSKA NIEPODLEGŁA I SUWERENNA
WOLNOŚĆ GOSPODARCZA I NISKIE PODATKI
SILNA ARMIA
NAPRAWA SYSTEMU OCHRONY ZDROWIA
OBRONA TRADYCYJNEJ RODZINY I WARTOŚCI
OCHRONA ŚRODOWISKA I POLSKICH ZASOBÓW NATURALNYCH
ZAKOŃCZENIE SPORÓW O SĄDOWNICTWO
ODRZUCENIE ROSZCZEŃ ŻYDOWSKICH
Program dobry. A jakie byłoby wykonanie?
Nie szkoda czasu na wysluchanie dyrdymałów ? Lepiej wejść do kościoła osunąć się na kolana i rozpocząć budowę planów. Jak żyć bez Bosaka i pozostałych ,,ogłupiaczy" . Wszyscy nauczyli się bajek i tak samo bez sensu głoszą farmazony . Duda przed wyborami naobiecał i 5 lat zmarnował. Kraj bez takich Dudów , Morawieckich będzie się rozwijał. Chrapanów tez do licha panoszy się ze swoimi wizjami. Nie lepiej pójść do kościoła , a pieniądze wysłać do Rydzyka ?
https://www.youtube.com/watch?v=A4BGTi-gty0
Paszoł won ochotniczy wychowanku bolszewickiej armii!
A może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 6°
WT
3° - 5°
ŚR
1° - 5°
CZW
1° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.