Serdecznie zapraszamy.
https://kresy.pl/wydarzenia/polska/krzysztof-bosak-spotkal-sie-z-premierem-morawieckim/
Idż na szczaw i mirabelki!
Zupa szczawiowa bardzo mi odpowiada z takiego prosto łąki. Byłem na nim wychowywany i dlatego mózg mój chłonie wiedzę
Zupa szczawiowa bardzo mi odpowiada z takiego prosto z łąki. Ale ubaw miałem przed chwilą ,kiedy przeczytałem , że przy zakupie F- 35 główną rolę odegrał Antek Macierewicz wraz z kumplem od katastrofy smoleńskiej Berczyńskim. No to Banaś chyba nosem wyniuchał ogromny przekręt finansowy . Strach myśleć , że Antek by tam mógł mieszać. Wystarczy , że Misiewicza wystawił do PGZ i teraz prokuratura Ziobrowa ma problem co z nim dalej robić Wypuścili z więzienia i chłopak z wykształceniem od o Rydzyka nie wi co dalej robić. Dzieją się ubawy ,jeden za drugim.
Zupa szczawiowa zakwasza mózg i ne pozwala mu sprawnie funkcjonować, co zreszta widać po wpisach.
Jeżeli sądzisz tępaku , że ,, głaskając " mnie w ten sposób zmusisz do zaprzestania publikacji komentarzy prezentujących prawdziwe wydarzenia , to się mylisz. Mobilizujesz do poszukiwań coraz ładniejszych kwiatków z życia klanu , który ciebie opłaca. 30 gr za takie trudne zdanie , to jałmużna dla bezdomnego. Zapytaj Chrapana w jaki sposób on zgarnia finanse dla prowadzenia intesywnej działalności politycznej od lat..Tym razem odpuszczę ci dalsze czytanie moich komentarzy na 2 tygodnie , bo nie będę miał dostępu do do klawiatury. Ale zapewniam , że powrócę z mocnym uderzeniem w twój tępy łeb. Czytaj dużo.
Dwa tygodnie Cię tu nie będzie? No to z Bogiem.
Punkty programowe Krzysztofa Bosaka:
POLSKA NIEPODLEGŁA I SUWERENNA
WOLNOŚĆ GOSPODARCZA I NISKIE PODATKI
SILNA ARMIA
NAPRAWA SYSTEMU OCHRONY ZDROWIA
OBRONA TRADYCYJNEJ RODZINY I WARTOŚCI
OCHRONA ŚRODOWISKA I POLSKICH ZASOBÓW NATURALNYCH
ZAKOŃCZENIE SPORÓW O SĄDOWNICTWO
ODRZUCENIE ROSZCZEŃ ŻYDOWSKICH
Program dobry. A jakie byłoby wykonanie?
Nie szkoda czasu na wysluchanie dyrdymałów ? Lepiej wejść do kościoła osunąć się na kolana i rozpocząć budowę planów. Jak żyć bez Bosaka i pozostałych ,,ogłupiaczy" . Wszyscy nauczyli się bajek i tak samo bez sensu głoszą farmazony . Duda przed wyborami naobiecał i 5 lat zmarnował. Kraj bez takich Dudów , Morawieckich będzie się rozwijał. Chrapanów tez do licha panoszy się ze swoimi wizjami. Nie lepiej pójść do kościoła , a pieniądze wysłać do Rydzyka ?
https://www.youtube.com/watch?v=A4BGTi-gty0
Paszoł won ochotniczy wychowanku bolszewickiej armii!
Lobby oświatowe góra, a gdzie pomysł na oszczędności...
Projekt budżetu na rok 2025Nie bursztynowa tylko diamentowa. Nie komnata tylko...
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKPI jak zwykle sam hejt. Jak łatwo przychodzi nam...
Wybory uzupełniające już w niedzielę 24 listopadaPrzeczytałeś artykuł do połowy ? To nie trwałoby...
Wybory uzupełniające już w niedzielę 24 listopadaCzemu dzieciom zabraniasz się hartować. Nawet,...
Polonia poległa w meczu z Constractem LubawaCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyCZW
1° - 9°
PT
-2° - 2°
SOB
-1° - 1°
NIEDZ
-2° - 2°
PON
-1° - 2°
WT
4° - 9°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.