Zyjesz chcapcio czy pagib? Masz choć jednego swojego człowieka do rada miejskiej? Masz na kogo glosować? PiS was nie lubi oszołomy.
W miasteczku opanowanym przez postkomunę dla maluczkich jakoby "podzieloną" na "opcje" dla narodowców nie ma miejsca. Jednak lepszy zażydzony PiS niż postkomuszożydowski POzwis. A nie lubimy się wzajemnie, bo my stoimy wyprostowani, a oni tylko zmienili klęcznik z moskiewsko-berlińskiego na israelsko-waszyngtoński
Dla ciebie ciulu zostało tylko jedno miejsce. Jedni tam już czekają na innych, na mnie też, a moze ja na ciebie, kto to wie, ty poczekasz. I stety czy niestety nawet miejsca i towarzystwa za bardzo nie wybierzesz. A wyprostowany stoisz bo tak cię komuszy gomułkowski kapral we wczesnych latach szęćdziesiatych postawił. Zadbaj o to żeby cię wyprostowanym ułożyli.
O co chodzi autorowi powyższego wpisu?
Ty nie dość, że jesteś smieszny to jeszcze i gamoniowaty.
Jemu chodzi o to, że mu zmniejszyli ubecką emeryturę. Sfrustrowany, skwaszony, nieszczęśliwy człeczyna, któremu zawalił się świat. Wszystko go drażni co nie jest po jego myśli.
No zmniejszyli. Miałem dychę mam dziewieć...tysięcy nie stów... Chrapanowi też zmniejszyli i to jego kolesie postkomuchy a jakos żyje. Przeżyję i ja.
Do były - troszkę więcej niż 800 zł na miesiąc. Nic dziwnego że głupiejesz.
Więcej niż 800 to ja na benzynę wydaję.
wierzymy, 800 na benzyne rocznie... ty do kosciółka tylko jeżdzisz chyba... ( podsłuchiwac i śledzić ocywiście,nie żeby się modlic :))))))))))))
Właśnie dzisiaj nalalem pod koreczek za trzy stowki i tak mniej więcej co tydzień, czasem częściej.
Zastaw się a postaw się.
oj tam, klawiatura wszystko przyjmie....
Tego Chrapana jak złapie choroba , to kto będzie go leczył ? Bo musi rozpocząć od jego ciężkiej łepetyny, a nie każdy młody lekarz chwyci o co biega.
Człeczyno, nie martw się o Chrapana. Daj swoją głowę do renowacji, bo ci się w niej klepki mocno poluzowały.
> stary lekarz < U takich też często wystepuje nadmiar wody w mózgu. U Chrapana nastąpiła eklektyczna mieszanina idei , polityki i urojenia. Świadczy to o potrzebie natychmiastowej interwencji neurologa i psychiatry jednocześnie , bo chłopisko może zejść przedwcześnie. A przecież ON musi dokonać w Polsce wielkich zmian. Misiewicz u Rydzyka kończy studia . Razem będzie razniej. Powodzenia.
Na szczęście "Jontek 22" jesteś bliższy kolejki do wymienionych specjalistów niż ja, bo mnie jeszcze nie zakwalifikowali do leczenia natomiast tutejsza lista 21 przed tobą świadczy o mających problemy ze stanem psychicznym twoich towariszczi na tym portalu.
Chrapan łżesz jak bura suka.U mnie jesteś pierwszy w kolejce.Czekam.
Ty psychiatro lecz się sam, bo wyrażasz się jak cham. Czyś się chował na śmietniku? Czy też jesteś na odwyku?
Nie znają. Ale wiedzą kto był uksztaltowany od kilkunastu lat w bolszewickiej armii.
Poczytajcie co wyczynia PiS w lubuskiem....http://zielonagora.wyborcza.pl/zielonagora/7,35182,24043814,wszystkie-drogi-wicewojewody-czym-robert-paluch-podpadl-pis.html#s=BoxOpCzol7
Ty już dobtze wiesz ciuraku o kogo chodzi.
Próżno pytasz, nie przyzna się. Oni już tacy są.
Z zajęć nenii mogą skorzystać za darmo dzieci. Jaki...
Projekt budżetu na rok 2025Z bezczelności dodam że poprzedni dyrektor parku w...
Projekt budżetu na rok 2025Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyCZW
0° - 10°
PT
-1° - 2°
SOB
-2° - 2°
NIEDZ
-2° - 3°
PON
0° - 4°
WT
5° - 12°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.