Rozumiem że obelgi i wyzwiska,którymi obdarzasz przeciwników w tej niby dyskusji, są u Ciebie na porządku dziennym. Co do słowa amen to weź się chłopie ogarnij i przeczytaj swój wczorajszy wpis z godz. 8,52 i komentarz poniżej. Połącz te dwa fakty i odnieś się do tego co napisałeś powyżej wełniana istoto. Niby jesteś taki mądry, oczytany a tu taki bylejaki w/g Ciebie Misiewicz na takim stanowisku! Jak tu żyć p.Premierze? Kto to powiedział?? Miłego dnia.
Żadnych obelg nie rzucam przeciwko tym , którzy potrafią odniesć się do tresci które prezentuję. Odnoszę się do GNIDY , która zawsze będzią GNIDĄ inaczej szkodnikiem.
Trochę optymizmu z samego rana otrzymałem od informacji , że spada poparcie dla DUDY. No Szumowski i Misiewicz oraz IIIpr radiowy nie przechodzą obok nas. A już byłem w strachu , że po wygranej Dudy będę zmuszony do zaprzestania działań w sferze prezentowania swoich poglądów. Gnidy i debile opanują stanowiska kierownicze i wprowadzą reżim ,, białorusko- ruski " w mediach. Blady strach wśród PISowców będzie trzymał ich w napięciu do chwili ogłoszenia wyborów. Nad głowami wisi hasło : rozliczyć 5-letni okres rządów z legalnej kradzieży majątku narodowego ( im się należało ). Wykorzystując dobrodziejstwo w postaci 500 + zastosowali masowe rozdawnictwo ,,swoim" apanaży.Karczewski i Kuchciński pilnowali tego biznesu nawet z powietrza. Szumowina , która pokazała jak głęboko sięgali po kasę spowodowała , że naród ogłupiany przez poddanych Kurskiego przejrzał na oczy. Amen
Gnida jest jajem wszy i nie jest szkodnikiem. Wizjoner, dopuki nie pełni żadnych fukcji, jest właśnie takim jajem, nieszkodliwy. Chyba że się wykluje, obejmie jakieś stanowisko i będzie wszą, pasożytem. Ale chyba wcześniej ten jad i żółć swoje robią.
Powiedz ,,śmieszku,, o jakie tobie chodzi ,,puki,,?No i bardzo tobie współczuję ,zapewne niemiłych doświadczeń z wszami i gnidami.Proponuję też,żebyś na nogawki od spodni założył gumki.Bo jak to twoje robactwo rozejdzie się po świecie to spotka nas jeszcze gorsza zaraza niż końwirus.
Przerabialiśmy już ,,kryształowego Mariana,, teraz mamy ,,nieskazitelnego Łukasza,, i Kazika co zatrząsł calym Pissem.Jest wesoło,prawie jak na Białorusi.
Obydwa wpisy dokonała GNIDA . Nie będę odpowiadał. Czekam na komentarz DEBILA
Wizjoner i wesołek w jednym żyli domku. Jeden ciężko się rodził i doznał ułomku. Ułomku na umyśle, który mu szwankuje, drugi nie jest mądrzejszy, lecz durnia ratuje. Obaj strzygą uszami. gdzie totalnych wycie i kiedy ich idole będą przy korycie. Tak to złodzieje mogą złapać ich swą wędą, że ci im będą klaskać, gdy ich skubać będą.
Ale tu się wizjonerów napłodziło.
Wesołku, dzięki za zwrócenie na błąd,moje roztargnienie. Miłego wieczoru.
Oda do Rympałka(ten co rymuje na pałę)
Rympałek,mała głowa,
Wybrał się do Kocborowa.
W Kocborowie władza ludzi przetrzymuje,
Głównie takich co rozumu brakuje.
Są tam też pissmaki,niedorajdy,
Jakieś śmieszki, optymisty,no ciamajdy.
Raptem,Witaj Mamo, Witaj Tato,mówi uniżony,
Lecz w odpowiedzi słyszy tylko-pochwaLony.
I Rympałek pusta, mała pała,
Zajął pokój obok, jako zakała.
No i co Ci z Twojej Ody, gdy w Twej głowie nic prócz wody?
Wolę na wolności w głowie wodę(sodową),
Niż w Kocborowie,w niewoli przygodę.
Z Twoim wodogłowiem jesteś nieszkodliwy, więc do Kocborowa Cię nie przyjmą..
Niech się Koleś nie frasuje,
Ja wodogłowie zlikwiduje.
U rolnika z pola suszą zieje,
Wiec wodą z głowy role podleje.
Wtedy będę uzdrowiony,
W Kocborowie nie więziony.
Ty tam będziesz cierpiał znój,
Twój ból będzie większy niż mój.
Wylecz swoje wodogłowie i niech ślad zniknie po Tobie.
Psychotropy w Kocborowie czynią pustostan w głowie.
Jeśli ktoś ma wodogłowie, nie zaszkodzą mu w Kocborowie.
Uff, jaka ulga i spokój bez nawiedzonego wizjonera. Oby tak dalej.
Wołałeś mnie czytelniku?
A sio!!!!! W złą godzinę wymówiłem to miano ... A kisz!!!! Zgiń, przepadnij, maro nieczysta!!!!!
O dżezus i krystus,aż tak?A czy ty czasem nie pracujesz na fermie kurzej?
Pracuję. A co? Nie wolno?
No super,że pracujesz.Tylko się nie denerwuj bo jeszcze Twoja nerwica udzieli się kurkom i przestaną jaja znosić.I pójdziesz z torbami/torbą(pustą bez jajek).
No to i dobrze, ze doszlismydo jakiejs wspolnej konkluzji. Nie ma co dalej strzepic jezyka po proznicy.
To w takim razie powiedz czytelniku jak to jest ze znoszeniem jajek przez kury.Sąsiad ma kury i wszystkie one znoszą jajka.Ale sąsiad wkurza się bo one znoszą te jajka do mnie.I czyja to wina?
No bo to jest cool. Tak jej kazali zapozować i tak...
Wybory uzupełniające już w niedzielę 24 listopadaWidzieliscie zdjęcie kandydatki na Radna? Ręce w...
Wybory uzupełniające już w niedzielę 24 listopadaOj Mnieciu, a co tobie tak zakrenciło w łepatynie,...
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKPCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonySOB
-2° - 2°
NIEDZ
-3° - 4°
PON
-1° - 2°
WT
2° - 7°
ŚR
5° - 9°
CZW
4° - 7°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.