KI, każde rządy wcześniej czy później odchodzą w niepamięć, tak jak rządy p.Tuska i jego wizja zielonego raju po której np. służba zdrowia i górnictwo nie może się podnieść. Potrawisz używać internetu który jeszcze o dziwo po wyborach w/g niektórych celebrytów nie zastał zabetonowany, więc odszukaj rok 2005 i przeczytaj z jakich powodów rozpadł się PO-PIS. I przestań emocjonalnie się nakręcać tylko troszkę konkretów. Co do odpowiedzialności , to na razie nie możemy doczekać się rozliczenia ministrów poprzedniej ekipy jak Neumann-słuzba zdrowia, Gawłowski-melioracja, spec od zegarków Nowak i miłośnik broni palnej Grabarczyk. Jest też paru samorządowców np. śpAdamowicz- miłośnik mieszkań, p.Zdanowska miłośniczka lewych poswiadczeń i wielu innych. Taśmy Sowy nie kłamią.
. śmieszek >nie możesz się doczekać rozliczenie poprzednich rządów ? Ja też nie. Głosowałem na PIS , bo myslałem , że oni rozliczą . A tu bomba ! Oni nie tylko nie rozliczają , ale tuszują poprzedników , a sami zaczęli robić jeszcze gorsze przekręty ? Taki szum wokół Amber Gold i co KLAPA ? Kaczyński nawet Merkel przestraszył , że posadzi Tuska . I co ? A to dlatego , że zgraja Tuska przestraszyła zgraję Kaczyńskiego ! Bo SREBRNA to nie mniejszy skandal jak Amber Gold ? Tak ma się rozwijać Polska ? Hasło IM SIĘ NALEŻAŁO jest powszechnie uznane za normalkę. Dobrze, że do Brukseli pojechała reprezentacyjna zgraja PIS bez znajomości języków obcych. Wypowiedz Klempy , to pokaz pogardy wobec Europy .Skutki będą odczuwalne może juz 19 listopada wyrokiem TSUE.. Tak czy inaczej wojna z Europą korzyści nie przyniesie. Ja żyję dniem dzisiejszym , bo Chrystus obdzielił mnie dobrą pamięcią i nie muszę czytać co było wówczas. Podstawówkę ukończyłem blisko Kronina Chrapana i tam ukształtowali mi pamięć.
Polityk Artur Zawisza, który w piątek potrącił rowerzystkę, prowadząc samochód bez uprawnień, już odebrał kluczyki do auta - tym razem, jak zapewnił, będzie podróżował z kierowcą mającym prawo jazdy. Co nie przeszkadzło, że jeszcze tego samego dnia nakryła go policja jak jechał autem. Zawisza w chwili wypadku nie miał uprawnień do kierowania pojazdami. Prawo jazdy odebrano mu po tym, jak w 2016 roku w Starej Hucie prowadził samochód pod wpływem alkoholu.
Co ciebie Zawisza zrobił , że go przypominasz ? Nie wystarczy radio i TVN ? Przecież to aktywny członek Ruchu Narodowego a dobry znajomy naszego ,,pasłęckiego ' Chrapana. Jestem dobrej myśli , że poniesie sparwiedliwą karę ( w zawieszeniu ). Tadzio Rydzyk też tam się włączy a Sobecka wek- poseł przemówi w telewizji Trwam ludzkim głosem.
Nowy ambasador Izraela w Polsce Alexander Ben Zvi w pierwszym wywiadzie stwierdził - Smutne, że taka partia jak Konfederacja będzie w Sejmie. Konfederacja ma otwarcie antysemickie stanowisko. Będziemy to śledzić i o każdym przejawie antysemityzmu w mediach i w Sejmie otwarcie mówić - powiedział.
No nie, znowu ten żydowski parobas, ten upierdliwy szabesgoj Shoah, podbudowany przez wypowiedź nowego izraelskiego ambasadora - który niby moskiewski ambasador Riepnin, bezczelnie wtrąca się w wewnętrzne sprawy Najjaśniejszej Rzeczypospolitej - wciska tu swoje wypociny.
Zagłado. Sondaże są bezlitosne. W Niemczech szybko narasta antysemityzm. Czyżby znowu jak przed wieki Żydzi będą szukać schronienia w tej niedobrej w/g nich Polsce?
Bądźmy mądrzy po szkodzie. Żadnych dodatkowych Żydów! Żadnych dodatkowych muzułmanów! Mamy konsekwencje naszej odwiecznej gościnności - bezczelne olbrzymie, bezprawne, materialne żądania pazernych żydowskich bandytów - 447!!!
chrapan czy to film dla faszystow?
chrapcio ma teraz takiwe zmartwienia: Stołeczna prokuratura rozważa przedstawienie Arturowi Zawiszy dwóch zarzutów: spowodowania wypadku i kierowania bez uprawnień. Byłemu posłowi może grozić do trzech lat więzienia.
W miniony piątek rano Artur Zawisza potrącił rowerzystkę przy skrzyżowaniu ul. Beethovena i Sobieskiego, wieczorem był kontrolowany przy ul. Chełmskiej, także na Mokotowie. Wyszło na jaw, że jeździ swoim mercedesem bez uprawnień.
Policjant o "rażącym lekceważeniu prawa"
- Za pierwszym razem mężczyzna został zatrzymany i przewieziony do komendy, gdzie przeprowadzono z nim czynności. Dostał wezwanie w charakterze podejrzewanego. Jego samochód został odholowany na policyjny parking - informuje nadkomisarz Sylwester Marczak, rzecznik Komendy Stołecznej Policji.
Zawisza wyszedł z komendy i od razu odebrał swojego mercedesa. Musiał to zrobić z osobą towarzyszącą, bo sam nie miał uprawnień do kierowania. Po chwili znów siedział jednak za kierownicą.
Wieczorem, nic nie robiąc sobie z gęstej mgły, podjechał do sklepu po zakupy. Wtedy zauważył go przechodzień i wezwał policjantów. Ci znów zdecydowali, że mercedes Zawiszy zostanie odholowany na policyjny parking.
- To nieprawdopodobne, z taką sytuacją się jeszcze nie spotkałem. To rażące lekceważenie prawa - komentuje rzecznik Marczak.
Artur Zawisza zarzeka się, że tym razem będzie już jeździł z kierowcą. Czy dotrzyma słowa? Wygląda na to, że samochód jest dla niego towarem pierwszej potrzeby. Na głosowanie w ostatnich wyborach - jak przekazał nam czytelnik - Zawisza też przyjechał za kierownicą swojego auta.
Jakie oszczędności jak oni właśnie utworzyli...
Projekt budżetu na rok 2025Miesięczna pensja wójta, prezydenta czy burmistrza...
Projekt budżetu na rok 2025Zapraszam Wszystkich narzekających na SOR do Elbląga...
Wizyta wicewojewody w Szpitalu Powiatowym w...Z zajęć nenii mogą skorzystać za darmo dzieci. Jaki...
Projekt budżetu na rok 2025Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyCZW
0° - 10°
PT
-1° - 2°
SOB
-2° - 2°
NIEDZ
-2° - 3°
PON
0° - 4°
WT
5° - 12°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.