Film ukazuje kulisy ideologii ekologizmu, weganizmu, wegeterianizmu i innych ruchów na rzecz zwierząt, która wykorzystuje usypianą czujność ludzi dobrej woli do złowrtogich, antyludzkich celów.
Zestarzałeś się komuszy szweju ale nic nie zmadrzałeś.
Dzisiaj w prawyborach Konfederracji został wybrany Kandydat na Prezydenta - został nim Krzysztof Bosak z Ruchu Narodowego : https://www.facebook.com/krzysztofbosak.mikroblog/photos/a.10153109245749302/10157159323009302/?type=3&theater
Jeżeli będzie zainteresowanie jest możliwość przyujazdu Jego i do Pasłęka - w Elblągu będzie.
Na jaki chooj on tu przydatny? Żebyś stary komuszy trepie mógł zapunkować, że go tu ściągmąłeś? Uzyska ze dwa 2% głosów czy nie?
Prawybory w Konfederacji - jak zwrócił niedawno uwagę szef Klubu Jagiellońskiego Piotr Trudnowski - nie były ani żartem, ani ustawką. Świadczył o tym też przebieg głosowania w sobotę, które było pełne emocji, zwłaszcza w ostatnich rundach.
http://dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=26970&Itemid=100&fbclid=IwAR2ITjNt9U5Eq67GiBw1Xu5Jp9X12S1UTxnj9q2YXVAb2z0R8_BoLFnkrro
Przypomnienie o wartościowym filmie i możliwości dyskusji po nim w Hotelu Arbiter w Elblągu.
W piątek poprzedzający dzień finału odbyło się prezydium partii KORWiN, na którym część członków władz wysunęła żądanie aby uchwalić poparcie dla Grzegorza Brauna, co oznaczałoby de facto rezygnację z walki o finał i przy okazji zmuszało mnie bym w półfinale nie zagłosował sam na siebie. Ze względów oczywistych oznajmiłem, że nie godzę się na taką treść uchwały.
Ostatecznie prezydium partii nie podjęło żadnej uchwały, a jedyne głosowanie było za, dla mnie oczywistym i pozornie niewymagającym decyzji władz, zobligowaniem elektorów partii KORWiN, by głosowali do końca na kandydata partii KORWiN, a nie Ruchu Narodowego, czy Korony. Ten pomysł został odrzucony z wynikiem 7 do 9.
Po burzliwej dyskusji podczas której każdy członek prezydium wyraził swoją opinię, zamknęliśmy obrady i rozeszliśmy się do domów.
W chwili głosowania miałem nadzieję, że mimo braku decyzji władz partii, finał w którym wystąpi przedstawiciel partii KORWiN, która łącznie zdobyła najwięcej elektorów, z przedstawicielem Ruchu Narodowego, który w tym rankingu był drugi, będzie oczywisty. Niestety, myliłem się.
Zamiast finału Bosak - Dziambor, mieliśmy finał Bosak - Braun i to na mnie spoczywała odpowiedzialność za wybór ostatecznego kandydata. Poprosiłem moich elektorów na krótką rozmowę, podczas której poprosiłem ich o głosowanie na Krzysztofa Bosaka. Nie wszyscy tak zrobili, część zagłosowała na Grzegorza Brauna, część wstrzymała się od głosu, w szoku po tym co stało się w półfinale byliśmy wszyscy. Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować i wyrazić mój głęboki szacunek dla moich elektorów. Ich postawa przywróciła mi trochę wiarę w ludzi w tym trudnym momencie, a wiem że nie było im łatwo. Jeżeli to czytacie: Jesteście Wielcy!
Głosowanie, w którym trzeba było zdecydować się pomiędzy Grzegorzem Braunem, a Krzysztofem Bosakiem, nie było łatwe. Osobiście uznałem, że wybory prezydenckie to pojedynek, w którym konkretne poglądy mają o wiele mniejszy ciężar wagowy niż ogólny wizerunek. Potencjał Krzysztofa Bosaka do przekonania do Konfederacji nowych wyborców jest moim zdaniem większy niż Grzegorza Brauna.
https://www.facebook.com/events/join_near_by/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2229%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22notifications_tab%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22surface%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%7D¬if_id=1579513515702489&event_ids=516923355837416%2C505853020059687¬if_t=event_joined_nearby
Ale z ciebie stary komuszy capie jp jaja robi. Zobacz co jest na SG. Znasz się nawet na hieroglifach!
Już dzisiaj o godz. 18,30 zapraszamy na film "Mięsożerca. Wróg nr 1"
A tu fakty: https://niepoprawni.pl/blog/aleszumm/pogrom-ubecki-i-nkwd-w-kielcach
Paszoł won wychowanku bolszewickiej armii z wielokrotnie pokręconym kręgosłupem.
A jakiedy będą kulisy sierżanciny LWP?
Mój chłopski rozum podpowiedział , by zwrócić się do Chrapana , aby podpowiedział myśl , która wybja mnie z przerażającej perspektywy rozwoju wydarzeń w Polsce. Otóż po przeczytaniu relacji ,, Skandal z mapami na filmie w Jerozolimie. Nic się nie zgadza " oraz relacji z wizyty kongresmenki TRUMPA w Oświęcimiu , a także o radości polskich PISowców po przyjęciu ustawy kagańcowej wpadłem w depresję. Czeka mój kraj katastrofa. Wokół sami wrogowie , a Niemcy z Rosją budują rurociągi i rozwijają braterskie stosunki we wszystkich sferach . W tym w dziedzinie wojskowej , gdyż nie zwiększają budżetu na rozbudowę wojska. Dla pozoru tylko coś się czyni . Rosja nas lekceważy i nie widać perspektywy , że przestraszy się krzyku DUDY. Obchody wyzwolenia obozu celowo zorganizowano i poniżono naszego krzykacza w Jerozolimie . Pierwszy raż z ust naszego kochanego prezydenta usłyszałem , że wojsko polskie wraz z Armią Czerwoną wyzwalało kraj idąc do wschodu. Byłem przekonany , że ,, żołnierze wyklęci " dokonali takiego dzieła. Nasi przywódcy walczą o wrak samolotu smoleńskiego udając , że nie wiedzą iż Rosjanie nie oddadzą wraku dopóki Macierewicz z wirtualną komisją nie ogłosi wyników śledztwa. Okłamując naszych rodaków - katolików pozwalają , że Macierewicz miliony zł traci na pseudokomisję . Nawet pani Lichocka Joasia wie jak wyglądała katastrofa. I tak zmierzamy , że granica nam się szykuje na Wiśle. Ponieważ wojny jądrowej nikt się nie odważy prowadzić , to podział naszego terytorium mogą dokonać ,, zielone ludziki" z terytorium Kaliningradu i Białorusi , której status jako państwa może być różny. Karczewski utracił stnowisko przyjaciela Łukaszenki nasza pozycja na wschodzi pogorszyła się. Czekam na odpowiedz twojego analitycznego mózgu Chrapan . I nie pisz dyrdymałow oraz bredni , bo na portalu pełno rozumnych.
Woooow, aż mnie zatkało. Ale informacja :):):)
Siostry Wrótne wracają do sportuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 4°
CZW
0° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.