Warto zobaczyć co prezentują choćby w marszu żołnierze WOT.
a ty swoja rote pamietasz jak przsiegales wiernosc bolszewi ? ale wstyd sierzancie chrapan
Ten nieszczęśliwy człek (dziasło, pająk, gazeta polska - rózne mutacje) przyczepił się do Chrapana jak menda łonowa i wciąż gryzie go po jajach. Nudny jak flaki z olejem ale w swej ograniczoności tego nie dostrzega.
Głupota wymyślona przez Macierewicza nie została zahamowana ? Ogromne wydatki na tą zabawkę dla bezrobotnych , to w dalszm ciągu funkcjonuje w mózgach Chrapanów ? W systemie dochodzącym można wyszkolić specjalistę ? W obecnych technicznych zdobyczach szanse na przeżycie ma ten który ma doskonały sprzęt nowoczesny i wiedzę w posługiwaniu. Bieganie po lesie z karabinkiem i okrzykiem JEB... JEB ... JEB... Kompromitacja wojska !
Ty znudzony dalej dłub w nosie i się ze swoją glupotą nie obnoś.
He, he, patrzcie, patrzcie, dotarło zamulonego głąba i się odgryzł, he, he, ...
Zobacz komuszy sierżancie kto tobie i twoim szefom albo ich rodzinom pieniądze ratuje choć PO obcięła:Krzysztof Łapiński z Kancelarii Prezydenta poinformował, że nie będzie kolejnego projektu ustawy w sprawie żołnierzy, którzy "sprzeniewierzyli się polskiej racji stanu". Tak uzgodniono podczas piątkowych konsultacji z udziałem prezydenta Andrzeja Dudy, ministra obrony narodowej Mariusza Błaszczaka oraz przedstawicieli środowisk kombatanckich.
Zamulony głąb dalej nadaje.
A na przysięgę do Morąga warto pojechać.
.> stary wojak < po co tam jechać ? Służyłem tam w latach 70 - ych . Był bardak , a teraz może być tylko bagno ! Za grube pieniądze. A ja czekam na operację biodra 2 lata.
Tępy i nienawistny CHRAPANIE ! Byłem wczoraj na HELU . Jedz i zobacz jak się jedzie z Juraty do Helu ! Droga wyboista , miasto upadające. Zgiszcza , brud i pomazane budynki
Wredny i nienawistny CHRAPANIE ! Byłem wczoraj na HELU i wróciłem przerażony tym co zobaczyłem. Droga od Juraty wyboista jak po wojnie polsko- polskiej, miasto upadłe , brudne , pomalowane zygzakami , umarłe. Nie martwisz sie tym ? Jezdzisz po Teneryfie za cudze pieniądze i piszesz teksty ze swich urojonych pomysłów ? Pisz o tym co się dzieje w Polsce ! 38 okrętów z wysługą powyżej 30 lat otrzymanych od Norwegów ( złom ) ma bronić polskiego wybrzeża ?. Miliardy złotych za złom amerykański w postaci PATRIOT ! Haniebny ruch prezesa w sprawie pomocy niepełnosprawnym ! Zabierzcie Kusznierewiczowi za wycieczkę jachtem po oceanach 20 mln zł ! Pisz o takich sprawach , a nie mieszasz w głowach idiotyzmami.
Wredny
Zapewne wielu rezerwistów w latach dawnych służących w LWP pamięta Regulamin, wedle którego żołnierz używa Broni wonczas, gdy Bronia się nie broni, gdy Bronia skończy 18 lat i gdy mamy nie ma w domu. Żołnierze WOT dostają broń do ręki na czas przysięgi, a potem? Udają się do domu, by miast broni używać Broni, jakkolwiek Ona ma na imię. Czyż nie? Innym razem podam inne punkty Regulaminu typu: "Co żołnierz ma w spodniach?". Odpowiedź: Żołnierz w spodniach ma dwa lata chodzić.
A znasz to Romanie. - Co to za chłop który w wojsku nie był? - Mądry. Widziałem zdjęcia z tej imrezy w Moragu (polecam) i w końcu przekonałem się do WOT. Gruby, chudy, mały, wysoki, garbaty, powykrzywiany, zasmarkany, i te twarze nieskażone głebszą releksją. Wojsko Antoniego to broń psychologiczna w czystej postaci. Zabiją wrogów ojczyzny śmiechem.
Do wyborca: no cóż, zapewne nalezysz do mądrych, zatem niewyszkolonych w orientacji terenowej, przewidywaniu skutków działania swego, jako żołnierza, chodzisz z rękami w kieszeniach a może tupiesz (będąc tuptusiem w ONR, czy innej Młodzieży Wszechpolskiej). Dwa lata spędzone przeze mnie w zasadniczej służbie wojskowej nauczyły mnie wiele, lecz nigdy dekowania się na tyłach. A propos: wedle Regulaminu dawnego wartownik to taka menda, oparta o ścianę i czekająca na zmianę. O czym myśli wartowni? Otóz: stoui na warcie i myśli uparcie co lepsze, dzieweczka, czy żarcie. Dodam, że służyłem w wojsku jeszcze za Marszałka Spychalskiego, gdy obowiązywał jeszcze tzw pruski reżim. Ratowaliśmy się humorem, tym zwięzłym, żołnierskim.
Do wyborca i innych: przepraszam za tzw literówki w mym tekście. To mi się zdarza.
Za literówki Romanie nie przepraszaj, ale przypuszczenie że jestem tuptusiem z onr czy mw. To już gorzej człowieka nie można obrazić :) Tylko jedna rzecz mi nie pasuje, rezim pruski, no raczej chyba ruski. W Prusach szanowało się żołnierza, a u ruskich nie, bo u nich tego dużo.
W 13 to chyba nasz były senator studia kończył?
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKP120 tys dla KS Polonia… ciekawe ile z tego pójdzie...
Projekt budżetu na rok 2025Lobby oświatowe góra, a gdzie pomysł na oszczędności...
Projekt budżetu na rok 2025Nie bursztynowa tylko diamentowa. Nie komnata tylko...
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKPI jak zwykle sam hejt. Jak łatwo przychodzi nam...
Wybory uzupełniające już w niedzielę 24 listopadaCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyCZW
0° - 10°
PT
-1° - 2°
SOB
-2° - 2°
NIEDZ
-2° - 3°
PON
0° - 4°
WT
5° - 12°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.