Warto zobaczyć co prezentują choćby w marszu żołnierze WOT.
a ty swoja rote pamietasz jak przsiegales wiernosc bolszewi ? ale wstyd sierzancie chrapan
Ten nieszczęśliwy człek (dziasło, pająk, gazeta polska - rózne mutacje) przyczepił się do Chrapana jak menda łonowa i wciąż gryzie go po jajach. Nudny jak flaki z olejem ale w swej ograniczoności tego nie dostrzega.
Głupota wymyślona przez Macierewicza nie została zahamowana ? Ogromne wydatki na tą zabawkę dla bezrobotnych , to w dalszm ciągu funkcjonuje w mózgach Chrapanów ? W systemie dochodzącym można wyszkolić specjalistę ? W obecnych technicznych zdobyczach szanse na przeżycie ma ten który ma doskonały sprzęt nowoczesny i wiedzę w posługiwaniu. Bieganie po lesie z karabinkiem i okrzykiem JEB... JEB ... JEB... Kompromitacja wojska !
Ty znudzony dalej dłub w nosie i się ze swoją glupotą nie obnoś.
He, he, patrzcie, patrzcie, dotarło zamulonego głąba i się odgryzł, he, he, ...
Zobacz komuszy sierżancie kto tobie i twoim szefom albo ich rodzinom pieniądze ratuje choć PO obcięła:Krzysztof Łapiński z Kancelarii Prezydenta poinformował, że nie będzie kolejnego projektu ustawy w sprawie żołnierzy, którzy "sprzeniewierzyli się polskiej racji stanu". Tak uzgodniono podczas piątkowych konsultacji z udziałem prezydenta Andrzeja Dudy, ministra obrony narodowej Mariusza Błaszczaka oraz przedstawicieli środowisk kombatanckich.
Zamulony głąb dalej nadaje.
A na przysięgę do Morąga warto pojechać.
.> stary wojak < po co tam jechać ? Służyłem tam w latach 70 - ych . Był bardak , a teraz może być tylko bagno ! Za grube pieniądze. A ja czekam na operację biodra 2 lata.
Tępy i nienawistny CHRAPANIE ! Byłem wczoraj na HELU . Jedz i zobacz jak się jedzie z Juraty do Helu ! Droga wyboista , miasto upadające. Zgiszcza , brud i pomazane budynki
Wredny i nienawistny CHRAPANIE ! Byłem wczoraj na HELU i wróciłem przerażony tym co zobaczyłem. Droga od Juraty wyboista jak po wojnie polsko- polskiej, miasto upadłe , brudne , pomalowane zygzakami , umarłe. Nie martwisz sie tym ? Jezdzisz po Teneryfie za cudze pieniądze i piszesz teksty ze swich urojonych pomysłów ? Pisz o tym co się dzieje w Polsce ! 38 okrętów z wysługą powyżej 30 lat otrzymanych od Norwegów ( złom ) ma bronić polskiego wybrzeża ?. Miliardy złotych za złom amerykański w postaci PATRIOT ! Haniebny ruch prezesa w sprawie pomocy niepełnosprawnym ! Zabierzcie Kusznierewiczowi za wycieczkę jachtem po oceanach 20 mln zł ! Pisz o takich sprawach , a nie mieszasz w głowach idiotyzmami.
Wredny
Zapewne wielu rezerwistów w latach dawnych służących w LWP pamięta Regulamin, wedle którego żołnierz używa Broni wonczas, gdy Bronia się nie broni, gdy Bronia skończy 18 lat i gdy mamy nie ma w domu. Żołnierze WOT dostają broń do ręki na czas przysięgi, a potem? Udają się do domu, by miast broni używać Broni, jakkolwiek Ona ma na imię. Czyż nie? Innym razem podam inne punkty Regulaminu typu: "Co żołnierz ma w spodniach?". Odpowiedź: Żołnierz w spodniach ma dwa lata chodzić.
A znasz to Romanie. - Co to za chłop który w wojsku nie był? - Mądry. Widziałem zdjęcia z tej imrezy w Moragu (polecam) i w końcu przekonałem się do WOT. Gruby, chudy, mały, wysoki, garbaty, powykrzywiany, zasmarkany, i te twarze nieskażone głebszą releksją. Wojsko Antoniego to broń psychologiczna w czystej postaci. Zabiją wrogów ojczyzny śmiechem.
Do wyborca: no cóż, zapewne nalezysz do mądrych, zatem niewyszkolonych w orientacji terenowej, przewidywaniu skutków działania swego, jako żołnierza, chodzisz z rękami w kieszeniach a może tupiesz (będąc tuptusiem w ONR, czy innej Młodzieży Wszechpolskiej). Dwa lata spędzone przeze mnie w zasadniczej służbie wojskowej nauczyły mnie wiele, lecz nigdy dekowania się na tyłach. A propos: wedle Regulaminu dawnego wartownik to taka menda, oparta o ścianę i czekająca na zmianę. O czym myśli wartowni? Otóz: stoui na warcie i myśli uparcie co lepsze, dzieweczka, czy żarcie. Dodam, że służyłem w wojsku jeszcze za Marszałka Spychalskiego, gdy obowiązywał jeszcze tzw pruski reżim. Ratowaliśmy się humorem, tym zwięzłym, żołnierskim.
Do wyborca i innych: przepraszam za tzw literówki w mym tekście. To mi się zdarza.
Za literówki Romanie nie przepraszaj, ale przypuszczenie że jestem tuptusiem z onr czy mw. To już gorzej człowieka nie można obrazić :) Tylko jedna rzecz mi nie pasuje, rezim pruski, no raczej chyba ruski. W Prusach szanowało się żołnierza, a u ruskich nie, bo u nich tego dużo.
Ładuje was równo, a wy reagujecie jak typowe...
Siostry Wrótne wracają do sportuWoooow, aż mnie zatkało. Ale informacja :):):)
Siostry Wrótne wracają do sportuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 4°
CZW
0° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.