Cytuję < człowiek myslący na wybory nie chodzi i nie pójdzie >. Czyli cała Twoja pisanina a raczej przedruk , jest nic nie warta. Nasze społeczeństwo od 1989 roku co prawda powolutku ale uczy się korzystać co to jest demokracja czego najlepszym dowodem są znikające z polityki partyjki meteoryty z którymi rządzący niestety musieli się układać. Czekam aż partie opozycyjne utworzą koalicję tak jak Zjednoczona Prawica i będą dwa silne ugrupowania z wyraźnym programem, który wyborcy zaakceptują lub nie. Zwycięzca bierze wszystko, pokonany patrzy im na ręce, współpracuje i mobilizuje się na następne wybory. U nas niestety pyskówka. I trochę optymizmu w nas samych :)
Jesteś naiwniakiem , a nie myslącym tow śmieszek. Nasze społeczeństwo rozwija się w przestrzeni światowej i zdobywa wszystko co jest dobre i złe. Kraje , które opuściły żelazną kurtynę również idą do przodu , ale żaden z nich nie jest wewnętrznie tak skonfliktowany jak my. Alarmują ludzie nauki , kultury - scenarzyści, reżyserzy itd Do takich śmieszków , to nie dociera. Z takimi nie ma co dyskutować. To tak jak z tragedią smoleńską ( ja wiem swoje) powiedział mi jeden z mieszkańców wsi Robity. Śmieszek też będzie wiedział swoje i tematu nie rozwinie , bo wie swoje. Słabej jakości miód spijasz. Więcej czytaj , bo masz duże zaległości. A ja sie wycofuję z czytania twoich tekstów i odpowiedzi do ściany.
"Antyśmieszku" czyli "wyborco", towarzyszu WSIarzy i zydokomuszrej SBcji, nasze społeczeństwo było od zarania naszych dziejów, jest i będzie w "przestrzeni światowej", a skonflikowane jest bo wprowadzono nam do jednorodności narodowej stalinowską żydomunę pod polskimi nazwiskami - "Zeszyty historyczne" nr 49 z 1979 r art. Ester Rozental-Sznejderman (pracownica KOMINTERNu sekcji polskiej) - której zadaniem było z antogonizawanie polskiej społeczności po likwidacji polskich elit.
Nieźle, nieźle- naiwniak, towarzysz, niedoczytany- super argumenty. Ale do rzeczy. Stalińska, Środa, Sthur i syn, Janda, Hołdys- masz niezłe przykłady. Dorzuć peowskich eurodeputowanych oraz Mazgułę, Kasprzaka, Jagielskiego itd... Jakie wzorce taka dyskusja. A może przyłożymy deską a później dorżniemy watahę a na koniec wsadzimy do drugiego tupolewa? Tym co prezentują według Ciebie ludzie nauki i kultury nie wspominając o politykach na wiecach antypisowskich niewiele ma wspólnego z alarmowaniem. Odzwierciedlają to różne sondaże poparcia partii politycznych. Miłej nocy. P.S. jeżeli mieszkańcowi Robit próbowałeś wcisnąć kit że samolot rozbił się o brzozę to jakiej reakcji oczekiwałeś?
A może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
2° - 5°
ŚR
0° - 3°
CZW
0° - 3°
PT
2° - 4°
SOB
1° - 3°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.