Udział jako patriotyczne zobowiązanie,
Jedziesz świętowaćnajwieksza klęskę wojny. Przez tych zapalencow co nie posluchali rozkazow dowodztwa Warszawa zostala spalona
Znow tylko inicjały z chrapana zostaly...i tak juz bedzie chrapanie caly czas aż do usranej śmierci.
Teraz po wprowadzeniu cenzury, tutaj pojawiają się tylko komentarze miłe redakcji. Jak za komuny.
Marek Chrapan=Jacek Lewdorowicz?
Identyczny jezyk i poglady.
Precz z faszystami z ONR!
A co to za jacek? czyzby syn jana? bezjajeczne wychowanie
Chrapan odpowiedz swoim miłośnikom jak będziecie działali , kiedy śledztwo w USA w sprawie afery szpiegowskiej na rzecz Rosji w której zamieszany jest kongresmen Rohrabachen dotrze do Polski i ustali bliskie kontakty Macierewicza z nim ? Jaki to będzie wstrząs informacja , że spotykał się z nim również obecny ,, naczelnik " i prezes J. Kaczyński ? Wybuch nastąpi niebawem.
Panie sierżancie LWP zwany Chrapanem jakim pojazdem pojedziemy?Czy takim samym jakim jechałeś do Gdańska w pamiętanym przez LUDZI 1970 roku ??
chrapan pojdzie na piechote w ramach pokuty za dawne grzechy
Słuchajcie no "wynalazek" WSIarzy i żydokomuszej SBcji - nie zdążyli wyszkolić was czy ne zrozumieliście? Raczej to drugie i dlatego dam wam szansę - żebyście zapamiętali dwa nowe wyrazy (powtarzajcie codziennie po tysiąc razy przed snem i po obudzeniu się) a ,jak zapamiętacie to wąchajcie, niuchajcie aż znajdziecie ich znaczenie (zrozumieć i tak nie zrozumiecie "wynalazek" WSIarzy i żydokomuszej SBcji), a wówczas to może i Pasłęcka POlicja weźmie was na kapusia. A wyrażenie te - "hajer" i "liczak". Otóż w roku 1970 byłem "hajerem" na funkcji "liczaka". A teraz - do roboty wynalazek WSiarzy i zydokomuszej SBcji!
A co robiłęś psi, komuszy syny za ciemniaka Gomułki? Za kogo ty sie masz przegrańcu? Na starość żadnego dystansu do siebie. Ludzie pamiętają i zawsze ci to wytkną bolszewiku. Górnicy to byla uprzywilejowana kasta, zawsze wiedziałeś gdzie sie załapać, a jak trzeba bylo to bosy "antku"/w cudzyslowiu, bo żaden z ciebie Slązak/ ze sztylem przyjeżdząles do Warszawy. Teraz jak masz zmiany starcze to wydaje ci si, że sztyl to kałach. Pamietasz jeszcze przysięge na wierność kacapom i sprawiedliwość ludową?
Też mi dałeś zagadke! A może wiesz co to zapadka przeciwzrotna albo zawórka przeciwtórna? Jak ty slużeś gowniarzem będąc na ochotnika komunie i żydowskim oficerom do dacha waliłeś ja się wtedy o tym uczyłem z wiekszą korzyścią dla ludzi.
A ten sztyl to od krympocza był czy od ryla?
Masz już chrapcio ponad siedemdiesiąt lat i przez tak długi czas nie znalazłeś sobie miejsca w życiu. Zamiast się szamotać zrób coś pożytecznego, przeprowadż staruszkę prze jezdnie, wrzuć jej węgiel do piwnicy, zrób dla niej zakupy. To bdzie miarą twego czlowieczeństwa i zaprzeczeniu pozycji padalca za jakiego na tym FORUM robisz. Czy chcesz czy nie PESEL jest bezlitosny. Czas spoważnieć bo zmądrzeć juz nie masz szans. I nawet jeśli bys dziś zacząl się lecycz z głupoty to i tak już nie zdążysz. To wymaga lat ciężkiej pracy nad sobą..
Ale się zapieniłeś i to pod czterema "nicksami" - czyli trafiłem dobrze ale nadal trzymasz nos przy ziemi? Nie odpowiedziałeś co to za funkcja - "liczak", niuchaj, niuchaj dalej, moze jeszcze czegoś się i nauczysz, chociaż wątpliwe, a więc i z funkcji "kapusia" już cię wyeliminuje nawet POlicja.
Dobrze trafiasz sierżancie LWP,podobnie jak w 1970 w Gdansku.A ,,liczak,, to sierżant,ktory liczył trafienia w pamietnym roku.
Zwracam się z prośbą do ,, komentatorów " tekstów myslicieli CHRAPANA ! Nie warto strzępić zdrowia ! Odpowiedz Chrapan ! Bezpośrednio po wizycie w Moskwie kongresmen - szpieg przyjechał do Warszawy do ówczesnego szefa MON Macierewicza i pałętał się w jego siedzibie. Skutek był taki , że cała wierchuszkaa generałów i pułkowników wykształcona w akademiach NATO znalazła się na bruku !
Ba! Nawet zdjęcie w przyjacielskim uścisku sobie walnęli.
Szanowny Panie Chrapan! Po co Pan dyskutuje z tą ciemną masą, nie mającą pojęcia o świecie a tym bardziej o polityce?
Do kogo ty niby polak piszesz? "pan" chrapan zna sie na polityce jak cholera. Pierwsze nauki pobieral jako młodociany ochotnik w komunistycznej, czarnosecińskiej gomulkowskiej armii na początku lat sześćdziesiątych. To wtedy ukasztaltowal mu się kreoslup i tak trwa niezlomnie do dzis. Z demokracja mu nigdy nie było po drodze. Zamordyzm to jest to.
prezydent znowu stal sie adrianem , zenada
Do "wiem" - tyle wiesz co zjesz, Nawet pisać poprawnie po polsku nie potrafisz. A jak nie potrafisz, to nie pchaj sie na afisz.
czy ty myslisz, doopku polaku, że lterowki badż brak ogonkow to na necie sa bledy? W twoim przypadku "polak" pisze celowo mala litera bo taki z ciebie Polak jak ze mnie tancerz w balecie mongolskim. Gniuniej dalej w uwielbieniu komuchow, ktorzy zawlaszczaja Polskę.
Oj, "wiem", "wiem", ... Tak się tu ciskasz, jak bym ci zjadł kawałek kiełbasy z talerza. Nie o ogonki mi chodziło ale o pisownię dużą literą Polak i Chrapan. Jeśli już tak mnie nienawidzisz, że odbierasz mi prawo do bycia Polakiem tylko na podstawie mojego wpisu,to wystawiasz nienajlepsze świadectwo swojej psychice. Pewnie panu Chrapanowi też odmawiasz prawa do nazwiska pisanego dużą literą bo nie zgadzasz się z jego światopoglądem.Dam ci życzliwą radę - idź do psychologa, on ci zapewnie pomoże odzyskać równowagę psychyczną. Jak wyzdrowiejesz, daj znać.
VII Marsz Powstania Warszawskiego:
https://www.facebook.com/events/534677783602016/
https://www.facebook.com/podpiszapel/
W 13 to chyba nasz były senator studia kończył?
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKP120 tys dla KS Polonia… ciekawe ile z tego pójdzie...
Projekt budżetu na rok 2025Lobby oświatowe góra, a gdzie pomysł na oszczędności...
Projekt budżetu na rok 2025Nie bursztynowa tylko diamentowa. Nie komnata tylko...
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKPI jak zwykle sam hejt. Jak łatwo przychodzi nam...
Wybory uzupełniające już w niedzielę 24 listopadaCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyCZW
0° - 10°
PT
-1° - 2°
SOB
-2° - 2°
NIEDZ
-2° - 3°
PON
0° - 4°
WT
5° - 12°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.