20.05.2019 (poniedziałek) godz. 18,00 Elbląg Hotel Arbiter (pl. Słowiański 2) SPOTKANIE PRZEDWYBORCZE Z ROBERTEM WINNICKIM.
- Mamo, mamo spójrz to Konfederacja. - Nie patrz na nich synku, nie chcę żeby mieli ma ciebie wpływ. Synku proszę. - Za późno mamo. Ziemia jest płaska, szczepionki zabijają, samoloty latając rozpylają chemtrailsy, a Żydzi idą po nasze kamienice.
Żydowski parobek zaczął podsłuchiwać.
Udusicie się we włanym nacjonaistycznym sosie ciuraki!
Żydowski bandytyzm finansowy to cacy, polska obrona to be.
Jest jakiś przymus z Zydem robić interesy? A bronią się tylko tchórze. Pies gryzie tylko teo co się psa boi.
TSUE przełożył na czerwiec odpowiedź w sprawie reformy SN w Polsce. Chyba będzie po myśli PIS-u dlatego odpowiedź po wyborach. Idzie odwilż.
Tak czy owak, trzeba przetrzymać to tsunami z kilku kierunków i wyjść na zwycięską prostą. Ale najważniejsze - budować siłę gospodarczą i militarną. A wtedy żaden Żyd, Niemiec, Rusek, zboczeniec czy jakiś nawiedzony "europejczyk" bedą mogli nam skoczyć.
Errata - A wtedy każdy Żyd, ...
PiS opuści Nowogrodzką. Budynek został sprzedany
Izraelska spółka, do której należy budynek, będący siedzibą PiS, sprzedał nieruchomość polskiej spółce hotelarskiej. Nowy właściciel zamierza zbudować w tym miejscu hotel.
Złodziejska i zdradziecka banda z pod znaku SLD, PSL, UW, PO wyprzadała za bezcen prawie wszystko, co dało się sprzedać. Teraz nie wiadomo, co jeszcze jest polską własnością a co cudzoziemską. Powinno się powywieszać tą bandę ale kto ma ich skazać, jak dużo sędziów nalezy do tej bandy, więc swoich i siebie nie będą przeciez karać.
Ty od gorszych złodziei ziemię poniemiecką wziąłeś malorolny chłopku z Chojnika.
Alez nam się namnożyło obcych sługusów. Dopiero co zamilkł parobek żydowski a już odezwał się jakiś knecht, obrońca ziemi niemieckiej. Czyzby zawiązali jakiś spisek antypolski? Jak tak dalej pójdzie, będziemy musieli uruchomić jakąś deratyzacyną akcję aby wytruć te obce szczury, bo nam zeżrą wszystko.
Byłoby śmieszne, truć żydowskie i niemieckie szczury jakimś importowanym z Niemiec preparatem z Lidla, produkowanym na żydowskiej licencji.
Chojnik poniemiecki? Myślałem że Prusy Górne.
Zanim zaczniesz wieszać spokojny, to przypomnę, że ten budynek i jeszcze parę nieruchomości wraz gazetą, przejęła za bezcen od Ekspresu Wieczornego Fundacja Prasowa Solidarność, którą założył min. Jarosław Kaczyńki. Gazetę Fundacja Kaczyńskiego rozłożyła, a sam tytuł sprzedano Szwajcarom. Natomiast nieruchomościami obdzielono kilka swoich spółek min. Srebrna, Air Link. To od tej ostatniej izraelski Metropol kupił biurowiec przy Nowogrodzkiej, późniejszą siedzibę PiSu.
,,Byłoby śmieszne, truć żydowskie i niemieckie szczury jakimś importowanym z Niemiec preparatem z Lidla, produkowanym na żydowskiej licencji,, - napisał spokojny. A może zgodnie z waszą tradycją kolego spod Treblinki, zapędzic do stodoły i podpalić. Śmichom-chochom nie bedzie końca.
Dla ciebie żydowski pachołku nie jestem żadnym kolegą więc się do koleżeństwa nie wciskaj. Więcej stodół wymyślcie, to bardziej urosną wam wasze uroszczenia w stosunku do Polaków.
Ty spokojny jesteś chemicznie wyprany z jakiegokolwiek polotu. A kto by się chciał z jakimś łapserdakiem z biedy wygnanym kolegować. Nie schlebiaj sobie szczególnie wtedy kiedy ktoś z ciebie jaja robi. W twoim Jadowie przed wojną 80% mieszkańców to Żydzi. Kto wie czy jakiś szmul nie dostawił się do twojej matki.
W Izraelu Żyd napluł Polakowi w twarz, ambasadorowi Państwa Polskioego. W Pasłęku żydowski wierny pies łańcuchowy w obrzydliwy sposób odszczekał się Polakowi, zwykłemu obywatelowi Państwa Polskiego. W Izraelu aby wygrać wybory, trzeba się wykazać wrogością do Polski, co świadczy o wrogim nastawieniu obywateli panstwa izraelskiego do Polski. I wszystkto to w fałszywych oparach oficjalnej "przyjaźni polsko-izraelskiej" na podłożu "tysiącletniej tradycji judeochrześcijańskiej". Nie ma ani tej przyjaźni, co pokazują bezczelne żądania finansowe żydowskich bandytów wobec Polski ani takiej tradycji nigdy nie było. Natomiast zawsze była i jest żytdowska żarlwa talmudyczna nienawiść plemienna wobec chrześcijańtwa a szczególnie wobec polskiego katolicyzmu.
Żeby nie jeden Żyd, ktory dał się powiesić i nie drugi, który go wskazal nie bylbyś wg swoich przekonań zbawiony. Judasz to bohater a nie zdrajca. Bez niego nie byłoby zbawienia takich doopków jak małorolny spokojny.
Okrutny jesteś woje wiem. To, że pewna dziewica Marysia spod Częstochowy poslubiła Żyda, zamiast Polaka, jak tako nasz spokojny kolega sobie wytłumaczył. Ale że jej syna powiesili...Jak nic, dla uspokojenia będzie turlanie kukły Judasza po podwórzu...
Robić sobie grubiańskie żarty z wiary większości Polaków by dokopać spokojnemu????
Cytat nr1 #Polak: Czyzby zawiązali jakiś spisek antypolski? Jak tak dalej pójdzie, będziemy musieli uruchomić jakąś deratyzacyną akcję aby wytruć te obce szczury, bo nam zeżrą wszystko.
Cytat nr2 #spokojny: Byłoby śmieszne, truć żydowskie i niemieckie szczury jakimś importowanym z Niemiec preparatem z Lidla, produkowanym na żydowskiej licencji.
Jakieś pytanka pytanko miałeś? Nie. Czyli rozumiem, że jest to po linii wiary wiekszości Polaków. To powiedz w takim razie w kogo (czy w co), wierzy taka wiekszość Polaków?
Podpowiem. Religijność Polaków ma od dawna wymiar czysto pogański: obrzędy, święta, procesje, obrazy, kult ludzi Co to ma wspólnego z Ewangelią? Największą tajemnicą kościoła katolickiego pozostaje, jakim cudem ludzie wciąż wierzą, że jest on spadkobiercą nauk Jezusa, choć od zawsze działa dokładnie odwrotnie. Vide ostatnie zamiatanie przez sukienkowych pedofilii pod dywan,
Kto nie widział, dzisiaj w TVN o 23 emisja filmu Sekielskich.
Woooow, aż mnie zatkało. Ale informacja :):):)
Siostry Wrótne wracają do sportuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 4°
CZW
0° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.