Przedpelski, publikuj chamie!
Ty zdaje się taki pan do wsiadania po tobie na konia
Nie wiem jakie są relacje pomiędzy kucharkami ale reakcja Pań że jedna z nich będzie szefową kuchni to esencja naszej Polskiej zawiści. Ktoś ma więcej czy wiedzie mu się lepiej to się go gnoi z zazdrości. Obrzydzenie mnie bierze na takich ludzi. Ja bym zwolnił takie pracownice. Nie podoba się tam są drzwi!
Obraz nędzy i rozpaczy ...
Na WP jadą ostro po nich.
Dobre - https://teleshow.wp.pl/fala-krytyki-wylala-sie-po-kuchennych-rewolucjach-gulasz-bardziej-dojrzaly-niz-wlascicielka-6297636399638145a
> śmieszek < a nie śmieszy ciebie wynik wyborczy ugrupowania Chrapana ? Tyle chłopisko się napracowało. Neurolog i psychiatra czekają , nabieraj sił chopie. Niebawem kolejne wybory i znowu musisz łgać , pluć , rzygać mirażem.
To prawda, chamstwo a nawet i wulgarność od dawna króluje na tyn forum. Może by tak zacząć spory nawet ostre kulturalnie, bez obrzucania adwersarza błotem?
Chamstwo? Jaki gospodarz, takie forum.
Bardziej mnie rozbawiły przeprosiny na głównej stronie portalu. Ale do sedna. Jontek, a gdy teraz ochłonęłeś to podaj kilka przykładów na łganie p.Chrapana.
Chrapanie - łgarzu. Byłeś na kopalni przewodniczącym Związku Zawodowego podległego CRZZ. Mój kolega z Robit ukończył zawodówkę pracował na kopalni . Ja ukończyłem zawodówkę pracowałem w meloracji, kopałem rowy i budowałem mostki dla rolników na łąkach. Takich nie brali na stanowiska . Musiałeś służyć komunistom jak twój kumpel Macierewicz. Kiedyś ktoś dopadnie twój życiorys.
Panie i panowie. Można się nie zgadzać / tak jak ja/ z J.P. ale się szanujmy jako ludzie. Niewybredne ataki na radaktora czy też o p.Chrapanie tylko świadczą o piszących.
Jaka cisza wyborcza? Posrało cie?
No to ładnie tę komunistyczną Polske budowałeś. Tylko chyba goowno zbudowaleś skoro oszołomstwo krzyczało "Polska w ruinie". A może to wlaśnie przez twoją wyskoką emeryturę? Do górnictwa zawsze dopłacał i dopłaca budżet. Zawsze byłeś komuszym parobkiem i wiernym sługą.
Nie ośmieszaj się . Polskę jak to nazwałeś komunistyczną budowało kilkadziesiąt milionów ludzi w tym Twoi rodzice. Też parobkowie i wierni słudzy?
Niech wyjaśni skąd ma pieniądze na wycierczki po kraju i dalej ? Jestem emerytem i stać mnie na przejazdy do szpitala w Elblągu i do Jelonek. Reszta na opłaty i chleb.
Wyjaśnię Ci "Jontek22" - otóż ja nie czekałem na "mannę z nieba" po odejściu z zawodowej sł. wojskowej 1967r poszedłem do pracy na Kopalni gdzie zarabiałem przeszło 300% śr. krajowej, podobnie jak później na eksporcie też przeszło 300% w międzyczasie prechodząc na stanowiska kierownicze wywalczałem co najmniej ok. 120% aktualnej śr. krajowej bo wiedziałerm, że podwyżki nie otrzymam jako bezpartyjny, a po 2-3 latach bez podwyżki wypowiadałem umowę w międzyczasie nagrywając nową pracę ze stawką ok.120% śr. kr. (Stąd mam "litanię" zakładów pracy - na Śląsku pracy było do wyboru do koloru). Jęździłbym dalej i więcej gdyby żydokomuna nie ograbiła mnie bandycką ustawą emerytalną z 1997r z ciężko zapracowanych ok. 1 tyś zł. Starczy "Jontek" czy też mam ci szczegółowo wyjaśnić np znaczenie górrnicze wyrazu "żyd" i co się z tym wyrazem wiązało na "ścianie wydobywczej"?
Ty #jontek 22 trzeba było się uczyć a nie rzucać w szkołę kamieniami.
Jontuś, w/g liberała budowałeś komunistyczną Polskę. W tym wieku proponuję wyciszenie.
Chrapanie ty łżesz jak Mateuszek czy też inna bura suka.Nawet zapomniałes już w jakich latach służyłeś w Ludowym Wojsku Polskim.Demencja starcza robi swoje.
On nawet nie pamięta jak nie tak dawno ttutaj swoją karierę opisywal, Zeby klamac trzeba miec dobrą pamięć.
Wracaj Chrapan do kopalni pisokomunę ratować. Ty byłś prawie jak Pstrowski, tak tu opisywałeś.
Import węgla do Polski wciąż rośnie. Nasze kopalnie nie są w stanie zaspokoić krajowego popytu. Bardzo szybko rośnie import z Rosji.
Najnowsze dane Eurostatu nie pozostawiają wątpliwości - Polska jest coraz bardziej zależna od importu węgla. Tylko w sierpniu importowaliśmy 1,44 mln ton tego surowca, w tym 1,23 mln ton z Federacji Rosyjskiej. Od początku roku skala importu sięgnęła już 12,6 mln ton węgla. To o ponad 5 mln ton więcej niż w analogicznym okresie 2017 roku
Dalszy ciąg kłopotów posła PiS Piotra Olszówki. Złożony przez Zbigniewa Ziobrę wniosek o uchylenie immunitetu posła czeka na rozpatrzenie przez sejmową Komisję Regulaminową, Spraw Poselskich i Immunitetowych.
Prokuratura w Zamościu chce postawić Piotrowi Olszówce cztery zarzuty w związku z nielegalnym uzyskaniem uprawnień do kierowania pojazdami mechanicznymi.
Pupilek Merkel objechany na ogólnym forum przez Guja. Gdzie są entuzjaści 27:1 ? Tusk zdemolował nam gospodarkę , nie sprawdziłsię w Europie to może czas rozwalić ONZ ?
W 13 to chyba nasz były senator studia kończył?
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKP120 tys dla KS Polonia… ciekawe ile z tego pójdzie...
Projekt budżetu na rok 2025Lobby oświatowe góra, a gdzie pomysł na oszczędności...
Projekt budżetu na rok 2025Nie bursztynowa tylko diamentowa. Nie komnata tylko...
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKPI jak zwykle sam hejt. Jak łatwo przychodzi nam...
Wybory uzupełniające już w niedzielę 24 listopadaCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyCZW
0° - 10°
PT
-1° - 2°
SOB
-2° - 2°
NIEDZ
-2° - 3°
PON
0° - 4°
WT
5° - 12°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.