bardzo ladnie opluwasz bliznich katopolaku , w kosciele w pierszej lawce , raczki zlozone ku bogu? cala ta banda idiotow jest taka zaklamana jak ty , patrz posel stasiu pieta
Skończyłeś wreszcie zaocznie podstawówkę ?! Swoje mię i nazwisko wielką literą?! Jeszcze z 10 lat i zajumasz, że inne nazwiska też wielką literą. Gdyby nie ta jak piszesz banda idiotów to zabrakło by dla Ciebie pieniędzy w MOPS-ie leniu śmierdzący.
stasiu pieta nie zasluguje nawet na to zeby go olać ciepłym moczem!
Ty chrapaan w 1962 jako ochotnik w komuszym wojssku w onucach laziles i na dragu srales a teraz raptem wyzbajesz sie na toj-tojach
@anty, na tego bogdana szkoda twojego pisania. On i tak nie zrozumie - to głąb zamulony, zna tylko kilka z trudem wyuczonych inwektyw, którymi zawsze się posługuje. Po ludzku z nim nie porozmawiasz.
juz ci pisalem matole ,ze ty w zamach wierzysz ,wiec o czym z toba rozmawiac? jestes debilem radiomaryjnym niestety
No i macie próbkę jego słownictwa - czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że to głąb zamulony?
Dla formalnego wyjaśnienia, rzeczywiście wówczas (1962/3, do kiedy nie wiem - w Nalazkach już nie miałem) były onuce - w życiu codziennym (ćwiczebnym, w wyjściowym były już skarpety) )które trzeba było umieć owijać bo inaczej po paru godzinach tworzyły się u nieuków pękające bąble, a ulg dla nieuków nie było i to była najlepsza szkoła na naukę owijania onucą nogi.Onuce wycofano z wojska nie z uwagi na ich mankamenty (były o wiele praktyczniejsze w pochłanianiu potu niż skarpety) ale z uwagi na dłuższy czas zakładania podczas alarmów. Dodam jeszczer że buty miały 49 gwoździ w podeszwie za których ilość odpowiadał żołnierz i to w tzw. "dyscyplinie pruskiej" mimo, ze był w dyscyplinie stalinowskiej, Ale kiedy żiłnierz szedł - był słyszany, nie to cvo dzisiaj "ni słuchu ni dychu", A jak wszedł w drakę to też było wiadomo powszechnie, ze jest tu żołnierz.
..Dodam jeszcze że buty miały 49 gwoździ w podeszwie za których ilość odpowiadał żołnierz i to w tzw. "dyscyplinie pruskiej" mimo, ze był w dyscyplinie stalinowskiej, Ale kiedy żiłnierz szedł - był słyszany, nie to cvo dzisiaj "ni słuchu ni dychu", A jak wszedł w drakę to też było wiadomo powszechnie, ze jest tu żołnierz - napisał rusin chrapenienko. Żołnierz z kraju Rad, co widać, słychać i czuć. PS.Uprałeś już w końcu te łachy z lat 70-tych Chrapanienko...
I znowu koszerny jad w wykonaniu wyborcy.
Ten wyborca to żydowski wyrobnik, widać po stylu jego wypocin.
wszyscy w kolo to zydzi lewacy , kiedys radyjko nawet straszylo was masonami :))))
tylko wy prawdziwi polacy katolicy na pokaz , hipokryzja , matolectwo ciemnogrod
Wyborca to parobek żydowski a bogdan to parobek parobka, który jest na samym dole i już nie ma swojego parobka. Taka to parobkowa drabina hierarchiczna.
bravo debilu radiomaryjny :)))
No proszę, nawet bogdan, parobek parobka może tu pisać. Czyli demokracja w Polsce a nawet w Pasłęku ma się całkiem dobrze.
widzisz debilu do czego doszlo w tym kraju ? musisz udowadniac ,ze demokracja istnieje? sadze ,ze cos zaczynasz rozumiec , sprobuj pomyslec ,jesli cie to nie zaboli to moze zrozumiesz
Grunt że w Polsce wszystko w porządku a co jest "w tym kraju" to twoje zmartwienie, niewolniku niewolnika. Idź spać.
jednak matol z ciebie ,nic nie rozumiejacy gamon
Gdzie bogdan tam i zamulenie. To nierozerwalne.
widze ,ze dlupota jest inegralna czescia twojego zycia pisi matolku
Bogdan, tyle twoich wpisów i same inwektywy. Zapracowujesz na idiotę miesiąca a jak dobrze pójdzie to i roku.
przeciez ty podpisujesz sie jako miejcowy idiota , i masz racje ,dodalbym jeszcze radiomaryjny ciemniak
Z tym bogdanem nie warto prowadzić żadnych dysput bo to tylko go nobilituje. To człowiek niepełnosprawny umysłowo, z ubogim słownictwem, najczęściej posługuje się inwektywami. Zostawcie go w spokoju, niech się kisi we własnym, śmierdzącym sosie.
boli cie ciema radio maryjna maso ? czy wierzysz w zamach smolenski?
No i macie próbkę mozliwości intelektualnych bogdana. To bezmyślny robot, powtarzający wdrukowany tekst. Litość nie pozwala mi na dalsze opisywanie jego mizerii..
Żeby Zielonka mie miała placu zabaw dla dzieci to...
Budżet obywatelski – głosowanieZnowu kostka… za kilka lat fale. Dlaczego nie beton...
Jest projekt na ul. Kol. ZdrojeŁaduje was równo, a wy reagujecie jak typowe...
Siostry Wrótne wracają do sportuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 6°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 3°
CZW
0° - 2°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.