11.05.2019 godz. 14,00 - STOP DLA ROSZCZEŃ ŻYDOWSKICH - oprócz flag polskich zabieramy transparenty "stop 447" itp.
Tylko jołopo nie napisałeś gdzie ten spęd kilku świń się odbędzie. No i jak ci ta Unia przeszkadza to po jaki wuj wystawiacie do niej swoich kandydatów na osłów? Tylko dlatego, że się nadają bo oslami są?
Jest możliwość "zabrania się" wynajętym autokarem - kontakt 796 030 422
gdzie idioto ? do tworek?
Zapraszamy wszystkich Polaków – narodowców, wolnościowców, patriotów, UE-sceptyków na wielki Marsz Suwerenności!
Spotykamy się 1 maja br. o godz. 13.00 na Pl. Zamkowym w Warszawie. Około 14.00 wyruszymy Krakowskim Przedmieściem do ul. Świętokrzyskiej, a następnie przejdziemy do ulicy Jasnej pod Przedstawicielstwo Komisji Europejskiej, gdzie odbędzie się pikieta.
Oby Was tam było jak najwięcej, życzę powodzenia. Precz z żydowkim wymuszeniem rozbójniczym. Nie dać ani grosika finansowym żydowskim rozbójnikom, żerującym jak hieny cmentarne na śmierci milionów swoich braci w ramach "Przedsiębiorstwo Holokaust". Niemcy już im zapłacili ale im ciągle mało, ciągle mało.
Najechali na tankietkach
piękną ziemię polskich Piastów
napłodzili nam UBeków, POlszewików,
KODorastów.
I Chrapanów, sierżantów umacniających bol-szewizm w latach ciemnosetynskich Gomułki.
czyli zapraszaja idiotow wszelkiej masci
Towarzyszu sierżancie zdejmij maskę i przypomnij jak to przyjechałeś do Gdańska na tankietce w pamiętnym roku stanu wojennego.
Widzi Pan, Panie Chrapan ile tu jeszcze tych UBeków, POlszewoków, KODorastów i ich POpłuczyn. Sami tu się POpisują.
Kolejna bzdzina mianujaca sie "czytacz" nam się objawiła/ Jak tak czttasz to ssię penie docztałeś jaką to kandydatkę szowinistyczną i prorosyjską kolesie chrapcia do europarlamentu wystawili.
Ojej , ale się UBek zagotował. Az w klawiature nie trafia..... Jak kiedys powiedział Generał Maczek, was sowieci łatwo rozpoznać. U was zawsze jest coś nie tak, chociaz bardzo chcecie sie przebrac za Polaków. Z reguły śmierdzicie sowieckim brudem, lubicie babrac się i gadac o łajnie. Potem ubiór- zawsze coś nie tak jak Polacy, a na końcu - mowa i zachowane : nie znacie dobrze polskich zwyczajow, i języka polskiego. O Antypoloniźmie i nienawiści do Polaków nie wspomnę.
Nie trafiło w klawiaturę ale trafiło w ciebie, zapluty katopolaczku. A może jednak tak opowiesz coś o tej kandydatce brunaynych? Lilija Moshechkova to jedna z bardziej kontrowersyjnych kandydatek Konfederacji do Parlamentu Europejskiego. W przeszłości sprzeciwiała się wizycie prezydenta Ukrainy w Polsce, chwaliła działalność "Nocnych Wilków" i mówiła, że Polacy nie mają prawa burzyć sowieckich pomników.
Widzicie Polacy, co to jest jak się wchodzi w dyskurs z posowieckimi popłuczynami. Przedtem opluwano Polaków jako "zaplutych karłów reakcji", teraz jako "zaplutych katopolaczków". To samo słownictwo w mózgownicy przetrwło do dziś.W dodatku Rosjanie jak byli źli na Polaków, to nazywali ich Polaczkami a nie Polakami. Widać więć wyraźnie z kim mamy do czynienia - z sowiecką agenturą.
A tak coś na temat tej kandydatki masz do powiedzenia?
Woooow, aż mnie zatkało. Ale informacja :):):)
Siostry Wrótne wracają do sportuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 4°
CZW
0° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.