Panie Jerzy. Dobrze by było na przykładzie pańskiej , lokalnej redakcji zrobic stymulację przewidywanych kosztów i strat. To uwiarygodni protest.
Mam lepszy pomysł. Zainicjować stymulację mózgów zarazy PISowskiej, która powstała w wyniku połączenia trzech ,,basistów "- Kaczyńskiego , Gowina i Ziobry. Z każdym dniem ich rządy wprowadzają antynarodowe uchwały i zarządzenia , które ośmieszają nasze państwo na świecie. W aktualnej sytuacji nad Polską wisi ,,czarna chmura ' wewnątrz której zachodzą procesy prowadzące do burzy . Do wielkich sprzeczności jakie powstały w wyniku ogromnego wysiłku ,,dobrej zmiany " dołączyli Biskupi i ich osiągnięcia. Zanosi się na kataklizm w wyniku którego powstanie w Polsce nowa JAKOŚĆ .
> Marcin Matczak nie przyjmie tytułu profesora do Andrzeja DUDY <. Piękny tekst uzasadniający postawę wybitnego naukowca przeczytałem przed chwilą na portalu Wirtualna Polska. To nie jest jakiś wydumany felieton , to jest wyraz emocji UCZONEGO popularnie zwanym. Myślę , że za jego przykładem będą następowały inne protesty i w nieprzewidywalnej formie przeciwko ,,głowie państwa " . Głowa , która realizuje wyłącznie interesy partii rządzącej nie może być GŁOWĄ jednoczącą całe społeczeństwo. Coś się w tych głowach na najwyższych szczeblach pokręciło ?
Profesor zachowuje się wspaniale. Za to były mistrz kierownicy (Kubica) składa gratulacje prezesowi Orlenu i kolaboruje z rządzącymi. Wstyd i kompromitacja. No, ale płacą za fanaberie i pomysły Kubicy.
jp
Warto na temat tego nieuka i bezmózgowca czytać czy pisać ? OBAJTEK mu płaci grubą kasę zamiast na leczenie w Polsce. Wybiera się na Premiera . Wystąpienia swoje rozpoczyna jak kiedyś komuniści tow .LENIN skazał. Przedwczoraj słyszałem jak Obajtek wygłosił mowę i stwierdził : pan prof Lech Kaczyński powiedział ! Wypisz wymaluj będzie premierem- Prezes to słyszał i wie , że Obajtek przebił w lizusostwie Morawieckiego. Mentalność tych ludzi i ich małostkowość przeraża. Naszą Ojczyzną tacy ludzie kierują
Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyPT
-1° - 2°
SOB
-2° - 2°
NIEDZ
-2° - 4°
PON
-1° - 2°
WT
3° - 9°
ŚR
6° - 9°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.