Rzadki przypadek ożywienia mumii.
Taką wypowiedz wypracował mózg intelektualisty czy Pandemona ?
Realia są takie jakie widzę i je prezentuję. Przestrzegam przed realizacją wszystkich życzeń waszego guru Kaczyńskiego , który namawiał z trybuny przed wyborami , aby GRYZĆ TRAWĘ. Nie zapomnij gdzie wycierałeś swoje buty i nie pogryz tej trawy. Nie bedzie smakowała.
@radosny- dla wiekszości czyli dla normalnych piszesz bardzo mądrze,a dla głupków jesteś hejterem choć piszesz o faktach.A jakiś rozśmieszony już któryś raz wdepnął w kupę i się cieszy.
10 czy ewentualnie 17 maja odbedą się zgodnie z terminem wybory prezydenckie chyba że pogorszy się stan epidemiologiczny w Polsce. Kto nie będzie chciał skorzystać ze swoich uprawnień obywatelskich może wyskoczyć, jak swego czasu namawiała PO, na łono natury. Szczaw już będzie , mirabelki jeszcze nie.
Przeczytałem przed chwilą jaką karierę zrobił człowiek Macierewicza niejaki Bartek Misiewicz , który na krytarzu zwalniał generałów biorących udział w misjach pseudopokojowych i spali pod latającymi pociskami. Otóż Bartek ukończył 3-letnią Alma Mater o Rydzyka zaocznie za poręczeniem proboszcza uzyskał wszechstronną wiedzę . Jest znawcą kierowania system drukarskim najnowszej technologii z ogromnym uposażeniem i pracą spokojną . Jakoś nie wspomina o 3- miesięcznym areszcie i sledztwem . Czyżby prezydent darował ? Drugi epizod : szef Senatu dr Grodzki rzuca słowa Sasin pod Trybunał Stanu ! Gdzie ? Komu ? TSUE nie istnieje ! Prawda w rękach Julii Przyłębskiej i pani Pawłowicz .
Koniec UE w obecnym wydaniu wieszczy minister Włoch. Inny obywatel tego kraju zrzekł sie wysokiego stanowiska w tej instytucji na znak protestu. Motywuje to brakiem zaangażowania tego tworu w walkę z koronowirusem. Z krajowego podwórka warto odnotować krążące w Senacie 1.5 mln zł przyznane , no właśnie komu? Czyżby były w kopertach co chyba nie powinno dziwić? No i za co skoro Senat przez pandemię mniej pracuje? Ale coś ku pokrzepieniu opozycyjnych serc. Wróciłem właśnie ze spaceru z psem i uprzejmie donoszę, że wycodzi szczaw. Nie dziękujcie, zrobiłem to dla was i to z przyjemnością.
@proste-nie w senacie,a w sejmie i nie 1,5mln,ale prawie 2 MILIARDY zostały przyznane na KurVizję
No i bardzo proste ! Wybory przez listonoszy mamy. Zezwolił , dzielny żołnierz Kaczyńskiego lekarz i artysta w jednej profesji Szumowski. Od tej pory , przed nazwiskiem nigdy nie będę uzywał DOKTOR. On jest politykiem z krwi bez kości. Przy okazji informuję zainteresowanych PISiarzy , że dzisiaj jest 15 rocznica śmierci OJCA braci KACZYŃSKICH. Wiernych proszę o modlitwę . Nie wiem natomiast gdzie ten niewinny za swoich synów OJCIEC jest pochowany . Zawsze odwiedza synek grób MATKI , a nigdy nie słyszałem , ze odwiedził grób ( groby ) rodziców. Kolejny wybryk ?
Z przyjemnością prostuję za poprzednią nierzetelną wypowiedź na temat premii w Senacie! To nie była forsa za pracę bo to się wydarzyło w grudniu 2019 ,a więc zaledwie niecałe dwa miesiące po wyborach. Czyżby panowie Furgo i Stefaniak dostali premie gratis na zachętę do opluwania rządzących??? Czyba coś jest grubo patrząc na emocjonalną reakcję Stefaniaka. PIS miał Misiewicza, panienki prezesa banku, szefa NIK-u a opozycja ma teraz w/w niby urzędników na widelcu a w tle szefa, któremu byli pacjenci zarzucają branie kopert. MKB i WKK dostali "zaliczkę " przed wyborami. Zresztą p.Kidawa jako kandydatka na Prezydenta jeszcze nie wyraziła chęci do debaty co wcale nikogo nie dziwi. Nie mają pomysłu jak p.Budka ma jej podpowiadać.
Zostało 12 dni i Prezes SN odejdzie w niepamięć. Ale trzeba jeszcze namącić przy aprobacie p.Łętowskiej. W XXI wieku paniom nie podoba się internet i organizacja obrad Sejmu i Senatu.Więc niby w celu ochrony starców z nadzwyczejnej kasty odwołuje wybory na swoje stanowisko i próbuje wcisnać tow.Iwulskiego.Czyli ciągłość władzy z poprzedniej epoki. I tu niespodzianka. 30 kwietnia wkracza Prezydent ze swoim kandydatem. Ale będzie kwik następnych odrywanych od koryta. I tu niezmiennie liczę na panów Budkę i młodzieńca z ADHD Nitrasa. Może dołąłączą do nich nowi, dobrze opłacani w Senacie Furgo i Stefaniak. Ten ostatni po wczorajszych chamskich wypowiedziach w internecie, które zaraz skasował, wysuwa się na czoło listy pożytecznych głupoli.
PROSTE ! Rozkazodawsto , to zasadniczy sposób sprawowania władzy dyktatorskiej. W Polsce mamy już gotowy scenariusz takiej władzy. Wystarczy zmienić kilka paragrafów Konstytucji. PROSTE! Aczkolwiek skomplikowane. Koronawirusa nie pokona DUDA na rozkaz Kaczyńskiego . Będzie się bawił z Szumowskim jeszcze 2 lata. Suszy 100-lecia prognozowanej przez meteorologów nie pokona DUDA przy wsparciu o Rydzyka. Załamania gospodarki nie pokona Morawiecki przy pomocy 29 -letnich ,,geniuszy " powołanych ostatnio na newralgiczne etaty. Propagandowo PROSTE , dla smarkaterii , która nie zna pojęcia GŁÓD. Może by tak poczytać powazne czasopisma o sytuacji w USA i nie tyko ? Skutki załamania gospodarczego w krajach wysoko rozwiniętych głównie w USA odbiją się w Polsce szczególnie. DUDA wybrany prezydentem PIS Mojżeszem nie zostanie. Na pewnym etapie PISowcy będą znikać z partii bez rozkazów.
A mówią że najbardziej w nas uderzy kryzys w Niemczech.
Czy Pan z tych imigrantów z Kronina?
Przez naczelnego d.ebila na tej stronie, ko.muszego pomiotła ADMIN zamknąl komentarze pod jednym z tematów. Zamiast wyciąć wppis a gnoja zablokować to najlepiej "temat nie istnieje".
do podpisującego sie "proste" - zapomniałeś jak długopis swego czasu mianował Iwulskiego a zwolnił Gersdorf? Potem rakiem z tego sie wycofywal. Czy trzeba większego obciachu?
Ten wierny sługa pilnujący dzrwi w sekretariacie pani Basi nawet zgadza sie na bycie tylko przez dwa lata fuchmistrzem a nie obchodzą go kolejne 5 lat. Przecież gdyby odbyły sie wybora nawe za rok to i tak by wygrał. Opozycji w tym PRL-bis nie ma. Kiedyś robotnicy poprosili ekspertów o pomoć a dziś kupa niemotów sam waża sie za wielkich znawców a uatorytety poszły w kąt. Kompromitacja!
Po ostatnich wypadkach na przejściach dla pieszych,...
Budżet obywatelski – głosowanieJak dla was kościół ważniejszy od dzieci to co się...
Budżet obywatelski – głosowanieŻeby Zielonka mie miała placu zabaw dla dzieci to...
Budżet obywatelski – głosowanieZnowu kostka… za kilka lat fale. Dlaczego nie beton...
Jest projekt na ul. Kol. ZdrojeA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 3°
CZW
0° - 2°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.