Co by tu jeszcze ... nudy, nudy ... wymyśl coś
Pustkę w swojej mózgownicy możesz uzupełnić wiedzą z historii np Zbliża się największa susza od 100 lat ? Notujemy niechlubne rekordy - przeczytaj , a potem zajmij się studiowaniem co się działo 100 lat temu. Nie będziesz się nudził , a wzrok twój zapewni dopływ wiedzy do mózgowia co przyczyni się do wzrostu świadomości.
Zdarza się, że czasem człowiek przez nieuwagę wdepnie w jakąś śmierdzącą kupę i chociaż wyciera but o trawę i wyciera, to kupa tak przylepi się do buta, że żadną miarą nie chce się od buta odczepić. Rolę takiej kupy, trzymającej się uporczywie czyjegoś buta przyjął tu niejaki "radosny" i widocznie taka rola radośnie mu pasuje. No cóż, ludzie mają różne upodobania, czasem bardzo dziwaczne.
Zbliża się ,,sądny " dzień dla Polski . Jeżeli Kaczyński - Pandemon 10 maja pokona cały blok opozycyjny i świat intelektualny przeciwny wyborom a DUDA pokona DUDĘ i zostanie prawdziwym prezydentem uznanym przez opinię światową to nie wątpię , że zostanie ogłoszony GENIUSZEM. A jeżeli za pomocą instrumentu muzycznego pn DUDY pokona największy kryzys gospodarczy od 1930 r musi zostać ogłoszony Królem Polski. Wtedy nie tylko 2 wieże Srebrne zostaną poświęcone przez o Rydzyka ale i dom na Żoliborzu . Z radością będę oczekiwał takich momentów
Senne koszmary mumii.
Szkoda twojego trudu , aby dokonać wpisów konkretnych. Jesteś opustoszały intelektualnie i szamoczesz się w mózgownicy co by tu jeszcze.......
Wysilasz się radosny na różnego rodzaju mądrości a dla dużej części czytelników tej strony jesteś zwykłym hejterkiem, który nieudolnie szczeka na rządzących. Dyskusja powinna polegać na faktach a nie wzbudzaniu złych emocji za pomocą wydumanych i naciąganych teorii.
Gorzej jeżeli na skutek braku chęci do nauki mózg zwany rozumem i jest materią zamienia się w kupę , której w żaden sposób pozbawić się nie da. Osobnik z takim felerem musi funcjonować w przestrzeni publicznej , a może być nawet członkiem partii o nazwie wprowadzającej w zakłopotanie . PIS po rozszyfrowaniu brzmi dostojnie a w rzeczywistości krąży w bagnie. Gdzie nie spojrzysz propaganda sukcesów. Port lotniczy , Mierzeja wiślana , F-35 , wybory prezydenckie , to priorytetowe działania zamiast walki o zdrowie i życie ludzi w obliczu obecnej i najbliższych katastrof. Prostego członka tego państwa w obecnej sytuacji mało obchodzi ,kto będzie prezydentem. I tak nie będzie Mojżeszem.
Nie mówi się ,,wykruszyli,,tylko ,,walneli w kalendarz przez świrusa,,.Świeć Panie nad Ich głupią duszą.
Ponoć przywódca wielkiego kraju Lełon Breżniew,króremu My Sierżanci LWP przysięgaliśmy wierność został zamordowany.
Szkoda, ze nie razem z tobom, komuszy wynalazku.
@końświrus-nie świruj synek czy też dziewczynko.
Wygaje mi się, że nasz ochotnik przysięgał na wierność kacapom jeszcze za Chruszczowa. A jeśli już za Breżniewa to za Chruszczowa zaczynał swoj a patriotyczną drogę w utrawalaniu ustroju słusznie minionego. A dziś wielki z niego demokrata!
Business Insider ogłosił , że resort ZDROWIA udzielił 1 mln zł dotacji dla fundacji o. Rydzyka , która zwie się Lux Veritatis na promocję zdrowia. Nie lepiej byłoby zakupić maski dla personelu medycznego ?
@szwejo masz rację,przysięgał Nikicie.Bo za Lełona to pojechał do Czechosłowacji w 1968 pojazdem z długą żelazną lufą.
Tylko po co my się tym popprańcem życiowym zajmujemy? Nie musimy legitymizować idiotyzmu! Zostawić go samemu sobie.
Nie możecie pisać komentarzy , które rozjaśniają mózgi pasłęckich tubylców ? Dzieją się takie cudowne przemiany w Polsce Pani Emilewicz , która otrzymała z rąk najwyższego naukowca polskiego nominację na szefa od ,,przemian gospodarczych " osobiście mnie zachwyciła swoją figurą i elokwencją. Zuważyłem , że szybkość obrotu języka podczas omawiania problemu nie jest zsynchronizowany z pracą mózgu. Mój pojazd w PRL popularna Syrenka miał rurę wydechową , która też tak pracowała. Druga bardzo ważna informacja , to 3 lata więzienia za bojkot wyborów korespondencyjnych. Kolejnych interesujących decyzji jest mnóstwo. A tępactwo pasłęckie tylko sobie ubliża. Jak to jest ? Wiosna przed nami
@Skowronek bardzo tępe te twoje wypociny.Widać,że jesteś w jednym worku z pasłeckim tępactwem. Z wysiłu umysłwego to chyba puściłeś kleksa w galoty.
Widać , że jako tępy debil więcej na moje wypociny nie odpowiesz Przecież ja posługuję się informacjami z SMI. Przeczytaj tytuł wypowiedzi pani Emilewicz : stan nadzwyczajny to wojsko na ulicach. Emilcia w stanie wojennym miała 6 latek . Wtedy czołgi były na ulicach. Biedactwo nie rozumie co mówi. Zamknięcie mediów, odłączenie internetu..... Może debilu ty na ten temat coś napiszesz ?
@Skowronek wpadłeś w moją pułapkę celowo zastawioną na Ciebie.Umoralniarz innych i wytykarz ubliżanie sobie.A co Ty czynisz?A fe-mój piesek wie co to znaczy.
Ty wronek chyba niedawno wyszedłeś z oddziłu psychicznego z Wronek. Po pierwsze to kup sobie słownik i ucz się, ucz, jak długopis. Po drugie - nie będzie bo szkoda czasu na dyskusję z przygłupami ...
A prawda leży na ulicach Polski. Będzie wybrany DUDA wbrew Konstytucji , nie będzie uznany w świecie i Polska będzie terytorium geograficznym. No PISowcy otumanieni oszołomstwem Kaczyńskiego i Macierewicza odpowiadajcie ludziom co zrobicie wówczas ? Aktualne scenariusze jak widać zakładają udział w tym dramacie wojska . I teraz zrozumiełem dlaczego Macierewicz rozpoczął demontaż wojska poprzez usunięcie z wojska generałów , którzy doświadczyli już tej przyjemności i nigdy by nie powtórzyli. Może rozmowa Karczewskiego z Łukaszenką coś wniosła ? Ten dyktator po uzyskaniu władzy powołał do życia Specjalny Oddział Szybkiej Reakcji . Macierewicz nie myślał o bezpieczeństwie Polski , ale o utrzymaniu władzy ? Prawda czy fałsz ?
@ortofob zobacz gamoniu jak napisałeś ,,Ty wronek,,.Nazwy własne piszemy dużą literą.Nie odpisuj przygłupie.
No i co PISowskie oszołomy ? TSUE zamraża Izbę Dyscyplinarną SN w Polsce. Grozi karami. A tyle łgarstwa i pomówień.
Koronawirus spowodował katastrofę na całym świecie , a w Polsce katastrofę pogłębiają PISowskie struktury z Kaczyńskim na czele. Będzie kiedyś odpowiedzialność większa jak Jaruzelskiego za stan wojenny Destrukcja, demontaż , likwidacja , pozorna rekonstrukcja lub reforma , to określenia ,które doprowadziły kraj do ogłupienia społeczeństwa. PISowcy muszą zdać sobie sprawę , że aktywnie uczestniczą w grze o władzę dyktatorską Kaczyńskiego , która nie może się udać. Polacy zbyt dużo już osiągnęli w państwie demokratycznym , aby pozwolili zmienić swój ustrój. Człowiek , który nie lubi ,,cudzych języków " nie może być na czele Państwa europejskiego , tym bardziej uczstniczyć w pracy struktur europejskich.
A może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 6°
WT
3° - 5°
ŚR
1° - 5°
CZW
1° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.