Państwowe Muzeum Auschwitz-Birkenau od lat nie spełnia swojej misji i pod dyrekcją Piotra Cywińskiego działa na szkodę państwa Polskiego. Cywiński przez kolejną kadencje dyskryminuje polskie ofiary i umyślnie marginalizuje wszelkie próby przypominania prawdy, że obóz Auschwitz był zbudowany dla Polaków.
Piotr Cywiński to typowy szabesgoj - polskojęzyczny parobek u Żydów. Już dawno powinien być z tej funkcji wykopany.
Niestety, nie zrobi tego samodzielnie ŻydoPiS, trzeba do tego przymusić, trochę zaspana akcja, gdyby wcześniej to może przed wyborami i dałoby się.
Romanie -wieszczu. Już wczoraj wiedziałeś że coś...
Trzaskowski w woj. w – mTo koszenie w pobliżu kwietnej łąki wykonywała firma...
Minął weekend - kolizje ze zwierzętamiTo samo dotyczy przycinania drzew i krzewów, ktoś...
Minął weekend - kolizje ze zwierzętamiA to kosi gmina czy pasłeczanka? Bo ci drudzy jak...
Minął weekend - kolizje ze zwierzętamiMinął weekend. Właśnie koło kwietnej łąki trwa...
Minął weekend - kolizje ze zwierzętamiWitam chciałem się zapytać czy ktoś konsultował...
nowa antena gsm tuż przy blokach osiedlaWitam chciałem się zapytać czy ktoś konsultował...
nowa antena gsm tuż przy blokach osiedlaWitam chciałem się zapytać czy ktoś konsultował...
nowa antena gsm tuż przy blokach osiedlaWT
1° - 17°
ŚR
7° - 15°
CZW
6° - 18°
PT
8° - 19°
SOB
8° - 21°
NIEDZ
5° - 17°
Co? Gdzie? Kiedy? Do rodziców dzieci poruszających się na hulajnogach , zwróćcie uwagę gdzie i jak...
Co? Gdzie? Kiedy? 01.03.2025 r (sobota) godzina 12,30 Elbląg SKWER RTM PILECKIEGO (naprzeciw Szkoły Muzycznej)...
Co w trawie piszczy Sąsiad, to działajmy coś. Tu juz nie chodzi o nas ale o nasze dzieci. Ja mam kątówke, potrzebny...
Co w trawie piszczy Na pewno rozsądnie teraz przyjmować dzień i noc fale elektromagnetyczne. O różnej częstotliwości...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.