A w Polsce? W roku 2007 rząd Jarosława Kaczyńskiego sprzedał Stocznię Gdańską ukraińskiej spółce ISD, a rząd Morawieckiego w tym roku ją odkupił. Jak słyszymy z ust rządzących - Było to ,,przechowanie,, Szkoda tylko, że przez te przechowanie zmarnowano 10 lat i świat poszedł do przodu.
Taka mała ciekawostka, rzecznikiem ukraińskiej spółki ISD był Jacek Łęski, który aktualnie jest czołowym redaktorem w TVP Info.
Mamy tu wyczerpujacą informację na temat stoczni, czy rzetelną, nie wiem, ale na koniec informację, że "rząd Jarosława Kaczyńskiego sprzedał stocznię". I to wszystko na temat polskich stoczni. To znaczy, że rząd Tuska nie miał nic wspólnego ze stoczniami i czepianie się go w tym temacie jest niestosowne? Rewelacja!
Mamy wojnę. Prawdziwą, jeno nie na wszelki sprzęt strzelający ale na słowa - ciężkie i lżejsze, obelżywe i normalne, fałszywe i prawdziwe. To wojna o to, czyja ma być Polska. Czy Polaków, obywateli swego Państwa, od którego oczekują opieki i pomocy w razie potrzeby i którzy w razie potrzeby nie poskąpią mu potu i krwi dla obrony, czy grup swoich i obcych, ciągnących zyski z tego Państwa i nie majacych najmniejszego zamiaru ponosić jakichkolwiek kosztów w jego obronie. Jeśli wygrają Polacy, wszysto będzie w porządku ale jeśli wygrają grupy, będziemy niewolnikami w swoim kraju. Żadna paplanina nie przykryje tego faktu. Obecnie tylko PiS - choć jest ułomny i nie zawsze spełnia nasze oczekiwania - działa na rzecz nas, Polaków. Inne partie, niezależnie od głoszonych haseł, działają na nasza niekorzyść, nieraz nawet w zacietrzewieniu nie zdając sobie z tego sprawy.
Bogata gmina dziś drogi gminne bez sniegu odśnieżały...
To jeszcze nie jest zima?A może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
-3° - 0°
WT
-2° - 6°
ŚR
4° - 6°
CZW
0° - 4°
PT
-1° - 2°
SOB
0° - 2°
Polityka Ta nowa władza niech zajmie się oświetleniem przejść dla pieszych. Jak wchodzi ktoś na pasy na...
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.