Do Ukraińskiej Rady Najwyższej trafił projekt o nadaniu imienia Bohatera Ukrainy Stepanowi Banderze. Pod wnioskiem podpisali się deputowani Bloku Petra Poroszenki. Wcześniej Ukraińska Rada Najwyższa przyznała prawa weteranów bandytom z UPA - Ukraińskiej Armii Powstańczej. Co więcej, w Kijowie mają pojawić się tablice, które upamiętnią takich ludzi jak Dmytro Doncow. Był twórcą ukraińskiej koncepcji nacjonalizmu oraz ideologiem rzezi wołyńskiej Polaków.
NADAL PODPISUJEMY: https://petitions.whitehouse.gov/petition/immediate-dismissal-us-ambassador-republic-poland-georgette-moshbacher-her-function?fbclid=IwAR0yi0gNLA9-brkd5t2e1HtDG44N30As_9tBgqbv9XqVV5pVq3IzgyuLzZA
http://podpiszapel.pl/petycje/bronimyhonoruzolnierzywp/?fbclid=IwAR0sMuvd8Bk7euzJsoycBf-gaulsO8k3nRy9zMQffjhOia6bM_M4p8lDVa8
W doopach prawakom już się poprzewracło. Jakiś niemiecki portalik zamiescił zdjęcie przebierańca w przedwojennym polskim mundurze i oni petycje wysyłają. Za robotę byście sie wzieli a nie tylko internety i internety
Chrapan, komuszy zlewie - Pani Ambasador Georgette Mosbacher to możesz ... możesz pobiec do apteki po podpaski intymne (na ten przykład) a za resztę kupić sobie mentol do japy - z której wali ci jak z murzyńskiej chaty. Inni mówią zaś, że wali ci z tej mordy jak z onuc sowieckiego sołdata w 1945 roku, pod Berlinem.
Jakie to czasy nastały - jakiś menel zowiący się "bella" popisuje się tu swoim rynsztokiem słownym.
Masz rację- takie czasy. Jakiś oszołom zwiący się "obserwator" za cenzora tu chce robić.
Nie trzeba być "oszołomem" by wyrazić swą dezaprobatę wobec kniajackiego bełkotu, jakim tu niektórzy się popisują.
A czy określenie "knajacki bełkot" nie jest obelgą? Obliż pianę zniesmaczony i poznaj inne smaki.
Moja żona , która nie wybrała sobie jeszcze nicka , po przeczytaniu kilku wpisów uznała mnie za głupca kompletnego. Co ty czytasz ? Jakieś ,,Chrapanisko " buszuje po całym internecie we wszystkich konfiguracjach i robi wodę z mózgów ciemniakom. Z tym gościem nie można dyskutować. On czuje , że ma szansę w wyborach. Będzie zamiana jednych oszołomów na jeszcze większego kalibru. Piotrowski- Winnicki - Chrapan pod nadzorem o Rydzyka przyspieszają budownictwo partii ,, urojonych pomysłów ". Dlaczego ten Chrapań wlazł do naszego Pasłęka , to już jego tajemnica. Przecie mieszka w tym podmokłym terenie Elbląga!
Czyli twoja zona uważa cię za głupka? hah ah aaaa.... A najlepsze jest stwierdzenie ze Chrapan " wlazł do naszego Pasłeka" .... jaki on "wasz" ?? Co prawda wciąz jest tu większośc komuchów, ale nie jest on wasz.
cześć zjeby
Uwiera was komuchów, platfusówi i innych lemingów pan Chrapan, bo reprezentuje tu nieprzejednaną, antykomuszą postawę. Wasze obelgi, ciskane pod jego adresem, nie robią na nim żadnego wrazenia i to was doprowadza do frustracji i jeszcze większych wściekłych bryzgów. Nie zdziwiłbym się, gdyby ta wasza nienawiść zżarła wam zdrowie, bo takie przypadki zdarzają się.
O ile wiem w Polsce nie ma partii komunistycznej, a prawdziwi komuniści leżą na cmentarzach. Ci co nie leżą , to już nie czytają lub nie oglądają telewizji Kurskiego. Najczęściej czas swój poświęcają oczekiwaniom w kolejce do lekarza. W tej regionalnej gazetce takie prowincjonalne typy jak Chrapan i jemu podobni znajdują problem w Pasłęku. Nie wiem ilu członków partii liczyła PZPR w najlepszym okresie w tym miasteczku, ale nie sądzę , aby znalazł się tutaj jeden prawdziwy komunista. Ale dla tego zboczonego pisarza i ideologa oszołomów Chrapana pojęcie ,, komunista " jest jego pokarmem codziennym. Pisz osiole teksty dla siebie i nie obrażaj mieszkańców Pasłęka.
Homosowietikus - osobnik o sposobie myślenia ukształtowanym przez kilkudziesięcioletni okres władzy komunistycznej w Polsce. To bezwiedni nośnik i przekaźnik komuchowatości spotęgowany przez złodziejskie rządy pokomunistyczne. Miks szkodliwy acz powoli zanikający. Zbyt powoli. I pan Chrapan temu miksowi się przeciwstawia na miarę swoich skromnych możliwości.
Fajnie! sowiecki komuszy na dodatkę ochotniczy sołdat walczy z niby-komuną to tak jak złodziej walczący ze złodziejstwem. On jest tak sowietami przesiąknięty jak jego onuce w Nalazkach potem i krwią z poobcieranych goleni. .Widzieliście Piotrowicza u Rydzyka z różancem do kolan. Nikt różanca w rękach nie mial a ten pokręt tak. Inaczej nikt by uwagi nie zwrócił. Podobnie jest z naszym czarnogomułkowskim trepem.
Prawdziwa komuna rządzi już pełną parą Przed chwilą wysłuchałem i obejrzałem wypowiedz prokuratora Parchimowicza nękanego przez ,, mniej niż zero ". Narcyz ZIOBRO wraz ze swoimi poddanymi w kierownictwie instytucji ,, apolitycznej " jeszcze przed procesem sądowym ustala winnych , kieruje sprawy do kumpli i masowo wynosi na stanowiska w sądach i prokuraturze miernotę orzekającą według ustaleń JEGO EKSC ELENCJI. Jest tam też taki WARCHOŁ , który lubi rozmowy telefoniczne w sprawach koleżeńskich odnośnie wyroków. To jest komunizm , czy demokracja ? Chrapań i jego poglądy , to typowy komunizm szyderczy. Dlatego tak często używa go w postaci oręża
Jędruś,czy naprawdę musisz się dawać manipulować? Gdyby tak było to totalna opozycja już by siedziała na skardze w Brukseli. W wywiadach można różny bzdury pleść , tylko dlaczego pod przysięgą jakoś miękną.
zona miala racje tu same zjeby
Juz samo słownictwo pokazuje jaka tu "arystokracja"z bogdanem na czele się wypowiada.
Urodziny Hitlera - stacja TVN emituje powtórkę tego wielokrotnie nagradzanego znakomitego reportażu. Kto nie widział, polecamy.
Chrapań ! Ja przeczytałem wszystkie książki prezentujące, ,, bohatera narodowego " Antoniego Macierewicza, Jak mam myśleć i wnioskować , aby nie wyjść na głupka ( jak mówi moja żona ) ? Ty się znasz na ludziach.
A ty. żydowski parobku shoah, znowu tu przylazłeś?
Chrapań. Dzisiaj uroczystostosci obchodów 37 rocznicy napadu Polaków na Polaków. Ja miałem wtedy 18 lat. Czy też wchodzę w zestaw komunistów , którzy stanowią przeszkodę w budowie ustroju , jaki ty masz utrwalony w swoim mózgu ? O ile się orientuję , to wojsko , które brało udział w realizacji stanu wojennego liczyło około miliona żołnierzy Polaków. Czy wszyscy to byli komuniści ? Czy Macierewicz , który współpracował ze służbami specjalnymi ( dowody w IPN) , a potem ,,zdewastował " je w sposób bezwzględny nie są warte rozpatrzenia przez zespół historyków niezależnych ? Można go zaliczyć do antykomunistów ? Czy księdza Jankowskiego , który położył ogromne zasługi w antyko-munistycznej krucjacie , można teraz poniewierać , bez sądowego wyroku ? Dlaczego prowadzisz intrygancką propagandę i pomijasz pytania , które stawiają ci czytelnicy ?
Jak już o rocznicy piszesz to w 1968r. był najażd komunistycznych hord na Czechosłowację. N
Chyba nasz "boChater" byl wtedy w komuszej armii trepem. Ciekawe jak wtedy reagował?
ty rozsmieszony cymbale uwazasz sie za arystokracje?
a hanba, hanba, hanba z Siedlunga tez tam byla? - Bo...
Pasłęczanie powitali Nowy RokJaki rok DWUTYSIĘCZNY dwudziesty piąty? I tak kilka...
Pasłęczanie powitali Nowy RokMam fajny dom i jeszcze lepsza drogę, kupiłem...
Obietnice przedwyborcze a rzeczywistość…...kto nie jeździł? a ten od górskiego codziennie t to...
Obietnice przedwyborcze a rzeczywistość…...A może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiSOB
-1° - 2°
NIEDZ
-3° - 0°
PON
-4° - -1°
WT
-2° - 5°
ŚR
3° - 5°
CZW
0° - 3°
Polityka Ta nowa władza niech zajmie się oświetleniem przejść dla pieszych. Jak wchodzi ktoś na pasy na...
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.