Andrea Bocelli podczas wczorajszego koncertu w Gdańsku oddał hołd Pawłowi Adamowiczowi.
- Ten utwór, piękną modlitwę „Ave Maria Pietas”, chcę zadedykować wyjątkowej osobie - przemówił ze sceny włoski tenor, a za nim wyświetlono czarno-białe zdjęcia Pawła Adamowicza z dopiskiem "Panie prezydencie, nigdy o panu nie zapomnimy".
Mamy kandydatów na stanowisko Prezydenta Gdańska. Same tuzy. 1.Piotr Walentynowicz - z zawodu wnuk 2.Grzegorz Braun- kiedyś FRONDA, obecnie Ruch Narodowy 3.Andrzej Kania – żołnierz wyklęty, w ostatnich wyborach nie dostał się do Rady Miasta z listy Kukiza
Magdalena Adamowicz: Dziękuję za płynące zewsząd ciepłe myśli, oddaną krew, spływające po policzkach łzy, za serce ze zniczy i pełne prawdziwej żałoby milczenie i pożegnanie. Za wasze współczucie. I jeśli prawdą jest, że pamięć jest nieśmiertelna, to w nas Paweł będzie zawsze.
Gdyby Grzegorz Braun został prezydentem Gdańska, byłoby to odwalenie kamienia pod którym kłębi się żmijowisko.
Gdyby Grzegorz Braun został prezydentem Gdańska, byłoby to wpuszczenie boa dusiciela w celu zduszenia wolności tego miasta.
Jerzy A. zapraszający na parking do składania kwiatów , to JERZY ANALFABETA , który nie zna swojego nazwiska ? W tak istotnym komunikacie ?
A nie wiesz, że jak ktoś jest podejrzany o przestępstwo to pisze się tylko jedną literke nazwiska? Jerzy A. według mnie jest podejrzaną osobą. Ba! On sam czuje się podejrzany...
Jerzy redaktorze, zmieniłeś nazwisko i zszedłes do podziemia?
Prezydent Adamowicz pytany o to, dlaczego ONR otrzymał zgodę na organizację zjazdu w kwietniu 2018 powiedział, że gdański ratusz został w tej sprawie „oszukany”. Na zgłoszeniu o zgromadzeniu było nazwisko prywatnej osoby, mieszkanki jednej z gdańskich dzielnic, nie było ani słowa o tym, że to rocznicowe uroczystości ONR. W uzasadnieniu pani wpisała, że zgromadzenie będzie dotyczyć istoty zachowań narodowych i niepodległościowych w przestrzeni publicznej w Polsce. Tchórzliwi członkowie ONR nie mieli odwagi złożyć wniosku o manifestacji, skryli się za kobietą, która złożyła wniosek nie podając pełnego celu” – ocenił prezydent Gdańska.
"miasto wolności" czy też podłości? Trudno rozeznać w tej zawiłości. Lecz tak czy owak, słabo czy silnie, TAM PROKURATOR POTRZEBNY PILNIE.
Woooow, aż mnie zatkało. Ale informacja :):):)
Siostry Wrótne wracają do sportuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 4°
CZW
0° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.