Z ostatniej chwili

Forum Co? Gdzie? Kiedy?

Obrona dobrego imienia Polaków i Polski.

dodał sobota, 05 maja 2018r.
12.05.2018 godzina 16,00 - Olsztyn - Stare Miasto (przy fontannie) odbędzie się Manifestacja przed szkalowaniem Polski przez antypolskie środowiska. ZAPRASZAMY!

Sierpień
13
2018
Dodał poniedziałek, 13 sierpnia 2018r.

Przecież ten zydowski parobek będzie służył każdemu, kto zapłaci. Służy Żydom, bo widocznie najlepiej płacą. Co to jest dla niego 2000zł emerytury esbeckiej. Za mało, więc dorabia.

Sierpień
14
2018
Dodał wtorek, 14 sierpnia 2018r.

Przysięgam strzec niezłomnie wolności, niepodległości i granic Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej przed zakusami imperializmu, stać nieugięcie na straży pokoju w braterskim przymierzu z Armią Radziecką i innymi sojuszniczymi armiami i w razie potrzeby nie szczędząc krwi ani życia mężnie walczyć w obronie Ojczyzny, o świętą sprawę niepodległości, wolności i szczęścia ludu. Gdybym nie bacząc na tę moją uroczystą przysięgę obowiązek wierności wobec Ojczyzny złamał, niechaj mnie dosięgnie surowa ręka sprawiedliwości ludowej"

Sierpień
14
2018

Ja, obywatel Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej, stając w szeregach Wojska Polskiego, przysięgam Narodowi Polskiemu być uczciwym, zdyscyplinowanym, mężnym i czujnym żołnierzem, wykonywać dokładnie rozkazy przełożonych i przepisy regulaminów, dochować ściśle tajemnicy wojskowej i państwowej, nie splamić nigdy honoru i godności żołnierza polskiego. Przysięgam służyć ze wszystkich sił Ojczyźnie, bronić niezłomnie praw ludu pracującego, zawarowanych w Konstytucji, stać nieugięcie na straży władzy ludowej, dochować wierności Rządowi Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej

Sierpień
14
2018

Przysięgam strzec niezłomnie wolności, niepodległości i granic Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej przed zakusami imperializmu, stać nieugięcie na straży pokoju w braterskim przymierzu z Armią Radziecką i innymi sojuszniczymi armiami i w razie potrzeby nie szczędząc krwi ani życia mężnie walczyć w obronie Ojczyzny, o świętą sprawę niepodległości, wolności i szczęścia ludu. Gdybym nie bacząc na tę moją uroczystą przysięgę obowiązek wierności wobec Ojczyzny złamał, niechaj mnie dosięgnie surowa ręka sprawiedliwości ludowej".

Sierpień
14
2018

Te Chrapan mam dla ciebie koszulke z napisem ,,KON-STY-TUC-JA,, za darmo,na zjazdy oszołomów.I drugą ,,ZŁAMAŁEM PRZYSIĘGĘ,,

Sierpień
14
2018

chrapan ty masz honor?

Sierpień
14
2018

A czy on wie co to honor? Służenie jako nastoletni ochotnik w komuszej gomułkowskiej armii i przysięga na wiernosć krasnej armii to były jego wzorce, formacja i honor.

Dodaj Komentarz

Walidacja: słowo na dziś :polonia
21:04 dziś
Dziaders

Wiadomo złodziejom lepsza jest oferta.

Uprzejmie donoszę – sygnaliści
21:00 dziś
Zgred

Człowiek uczciwy nie obawia się sygnalistów,

20:51 dziś
Nikt

Współczesna Polska jest coraz bardziej...

20:12 dziś
Tak

Sobie henio pisze i sam sobie odpowiada.

Potrącenie na ul. Jagiełły
20:06 dziś
Andrzej

Oj nie czepiaj się :) Czasem coś może pęcnąć :)

To nie był wypadek
19:20 dziś
Prawda i tylko prawda

Ten temat zna tylko ADMIN :)

Audyt w PUWK – winne Wody Polskie
17:45 dziś
W planach

Plan juz istnieje,kwestia 4-7lat

Jest projekt na ul. Kol. Zdroje
Dziś: 29Wczoraj: 36więcej 70928
21:05

17:42
Młoda

A może w Pasłęku marsz zorganizować?

Marsz
22:40
Ocochodzi

mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...

potrzebny hycel
22:40
Ocochodzi

mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...

potrzebny hycel
05:02
Obywatel bez nipu

czy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...

dzieci na hulajnogach
09:25
Pomin

Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...

Pompa ciepła ale bez fotowoltaiki
09:25
Pomin

Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...

Pompa ciepła ale bez fotowoltaiki
Pogoda

Pasłęk, Niedziela 22 grudnia

wiart: 8.88 m/s wilgotność 95% ciśnienie 994 hPa zachmurzenie 100% opady deszczu 1 mm
Wschód: 07:59
Zachód: 15:20

PON

4° -

WT

2° -

ŚR

0° -

CZW

0° -

PT

2° -

SOB

1° -

Aktualności forum
Jatoja - Ponad tydzień temu, 2024-12-12

antymarszowiec - Ponad tydzień temu, 2024-12-10

wina tuska - Ponad tydzień temu, 2024-12-10

ocochodzi - Ponad tydzień temu, 2024-12-10

Ogłoszenia

10 grudnia Praca Praca
10 grudnia Praca Praca
9 grudnia Wynajmę plac Nieruchomości
5 grudnia Sprzedam mieszkanie Nieruchomości
4 grudnia Sprzedam Motoryzacja
4 grudnia Praca Praca

Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.