Z ostatniej chwili

Forum Co? Gdzie? Kiedy?

Obrona dobrego imienia Polaków i Polski.

dodał sobota, 05 maja 2018r.
12.05.2018 godzina 16,00 - Olsztyn - Stare Miasto (przy fontannie) odbędzie się Manifestacja przed szkalowaniem Polski przez antypolskie środowiska. ZAPRASZAMY!

Sierpień
13
2018
Dodał poniedziałek, 13 sierpnia 2018r.

Przecież ten zydowski parobek będzie służył każdemu, kto zapłaci. Służy Żydom, bo widocznie najlepiej płacą. Co to jest dla niego 2000zł emerytury esbeckiej. Za mało, więc dorabia.

Sierpień
14
2018
Dodał wtorek, 14 sierpnia 2018r.

Przysięgam strzec niezłomnie wolności, niepodległości i granic Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej przed zakusami imperializmu, stać nieugięcie na straży pokoju w braterskim przymierzu z Armią Radziecką i innymi sojuszniczymi armiami i w razie potrzeby nie szczędząc krwi ani życia mężnie walczyć w obronie Ojczyzny, o świętą sprawę niepodległości, wolności i szczęścia ludu. Gdybym nie bacząc na tę moją uroczystą przysięgę obowiązek wierności wobec Ojczyzny złamał, niechaj mnie dosięgnie surowa ręka sprawiedliwości ludowej"

Sierpień
14
2018

Ja, obywatel Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej, stając w szeregach Wojska Polskiego, przysięgam Narodowi Polskiemu być uczciwym, zdyscyplinowanym, mężnym i czujnym żołnierzem, wykonywać dokładnie rozkazy przełożonych i przepisy regulaminów, dochować ściśle tajemnicy wojskowej i państwowej, nie splamić nigdy honoru i godności żołnierza polskiego. Przysięgam służyć ze wszystkich sił Ojczyźnie, bronić niezłomnie praw ludu pracującego, zawarowanych w Konstytucji, stać nieugięcie na straży władzy ludowej, dochować wierności Rządowi Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej

Sierpień
14
2018

Przysięgam strzec niezłomnie wolności, niepodległości i granic Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej przed zakusami imperializmu, stać nieugięcie na straży pokoju w braterskim przymierzu z Armią Radziecką i innymi sojuszniczymi armiami i w razie potrzeby nie szczędząc krwi ani życia mężnie walczyć w obronie Ojczyzny, o świętą sprawę niepodległości, wolności i szczęścia ludu. Gdybym nie bacząc na tę moją uroczystą przysięgę obowiązek wierności wobec Ojczyzny złamał, niechaj mnie dosięgnie surowa ręka sprawiedliwości ludowej".

Sierpień
14
2018

Te Chrapan mam dla ciebie koszulke z napisem ,,KON-STY-TUC-JA,, za darmo,na zjazdy oszołomów.I drugą ,,ZŁAMAŁEM PRZYSIĘGĘ,,

Sierpień
14
2018

chrapan ty masz honor?

Sierpień
14
2018

A czy on wie co to honor? Służenie jako nastoletni ochotnik w komuszej gomułkowskiej armii i przysięga na wiernosć krasnej armii to były jego wzorce, formacja i honor.

Dodaj Komentarz

Walidacja: słowo na dziś :ratusz
11:42 dziś
Wojciechu

Ja z Kowalskim naliczyliśmy 3 sztuki.

Co dalej?
11:32 dziś
Turysta

Jedną krowę widać.

Co dalej?
11:00 dziś
Zenada

I po co takie głupoty piszesz człowieku?-wszedzie w...

Wizyta wicewojewody w Szpitalu Powiatowym w...
10:24 dziś
Gdzie tu logika???

Jakie oszczędności jak oni właśnie utworzyli...

Projekt budżetu na rok 2025
10:16 dziś
Inspektor

Miesięczna pensja wójta, prezydenta czy burmistrza...

10:14 dziś
Kerp

Mogę się mylić, ale coś kojarzę, że jakąś...

10:12 dziś
Pacjent

Zapraszam Wszystkich narzekających na SOR do Elbląga...

Wizyta wicewojewody w Szpitalu Powiatowym w...
Dziś: 24Wczoraj: 45więcej 69781
09:25
Pomin

Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...

Pompa ciepła ale bez fotowoltaiki
Pomin

Pomin

09:22
Lucyna

Co to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...

Zdenerwowana
Lucyna

Zdenerwowana
Lucyna

Zdenerwowana
18:52
Roza

Czy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...

Balony
Pogoda

Pasłęk, Środa 20 listopada

wiart: 13.14 m/s wilgotność 93% ciśnienie 987 hPa zachmurzenie 100% opady deszczu 1 mm
Wschód: 07:19
Zachód: 15:35

CZW

0° - 10°

PT

-1° -

SOB

-2° -

NIEDZ

-2° -

PON

0° -

WT

5° - 12°

Aktualności forum

Ogłoszenia

25 października Sprzedam mieszkanie Nieruchomości
23 października Praca - elektromechanik... Praca
21 października Sprzedam mieszkanie Nieruchomości
9 października Sprzedam dom w rychlikach Nieruchomości
8 października Praca Praca
27 września Mieszkanie do wynajęcia Nieruchomości

Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.