Z ostatniej chwili

Forum Hydepark

Najnowszy sondaż

dodał czwartek, 27 kwietnia 2017r.
Brawo ! PO 52%, Niezależna 18%, PiS 10%, PSL 5%, SLD 5%, drobnica razem 10% poniżej progu wyborczego. Jeszcze raz brawo !

Wrzesień
09
2017
Dodał sobota, 09 września 2017r.
Gdzie wasze wpisy oszołomy? W kominie...

Wrzesień
09
2017
Roman nie pchaj się tu ze swoimi mądrościami bo przy bogdanie to cienki bolek jesteś. Z czym do ludzi się wpychasz, a może wiadomego radyjka słuchasz.

Wrzesień
09
2017
Panie Jerzyk! Czy internauci, uczestniczący w tym jazgocie, potrafią zrobić sobie i rodzinie śniadanie, czy inny obiad? Kolacji na pewno nie. Ze smutkiem postrzegam brak empatii. Myślę, że jedynie wiejskie, sielskie i anielskie życie mogłoby Pasłęczanom niektórym pomóc. Nierozważne wypowiedzi niektórych, powodują wzrost sprzedaży klawiatur. Może o to chodzi?

Wrzesień
09
2017
bogdan to najmadrzejszy z was wszystkich matoły pasleckie.

Wrzesień
09
2017
widzę , ze dla nie których bogdan stal sie idolem :)))

Wrzesień
09
2017
niedługo PO będzie miało w sondażach 102 %, albo bez kozyry powiem - pińset!

Wrzesień
09
2017
Sensacja !!! W najnowszym sondażu PO ma już 58% i idzie jak burza w górę. PiS na krawędzi progu wyborczego. Przyszły prezydent Francji grozi Polsce sankcjami finansowymi i jest nadzieja, że EU te sankcje wprowadzi. A to matoły radiomaryjne zapiszczą jak w Polsce zabraknie na te ichnie 500+. Dobra nasza !!!

Wrzesień
09
2017
Przeczytaj jeszcze raz od słowa do słowa co napisałeś, pomyśl , spójrz w lustro i spróbuj powstrzymać odruch wymiotny.

Wrzesień
09
2017
Kijów zapowiedział w czwartek wstrzymanie legalizacji ok. 105 pomników, wydawania pozwoleń na poszukiwanie polskich pochówków oraz porządkowanie polskich miejsc pamięci, informuje korespondent Radia Wnet. Rozbiórka pomnika upamiętniającego UPA w Hruszowicach k. Przemyśla wywołuje na Ukrainie bardzo negatywne reakcje.

Wrzesień
09
2017
dwie sprawy : ktos podszywa sie pod bogdana , nie wiem w jakim celu? druga sprawa -chrapan weź pigułkę

Wrzesień
09
2017
Lemingi się podniecają, że sondażownia TVN wystrugała taki sondaż na użytek kolejnej okupacji sejmu przez 700 żydokomuszych SBków wszelakiej maści. Okupacji nie ma bo Pani prof. K. Pawłowicz artykułem zdekonspirowała przygotowywany pucz. Sondaże też padły bo szefem sondażowni jest POlszewik. Podniecajcie się dalej lemingi.

Wrzesień
09
2017
Poza tym Tusk tez bił (bije?) żonę. A to niemiec jeden.

Wrzesień
09
2017
O luteranach dużo mówi ks. prof. Guz, który bada luteranizm na źródłach, czyli na pismach Lutra. Podaję tylko przykład, ale ma kilka wykładów w sieci na temat filozofiów niemieckich i wyrastającyh z ich poglądów luteranizmu. http://www.naszdziennik.pl/ks-prof-tadeusz-guz

Wrzesień
09
2017
A może poseł jest luteranem albo wyznaje islam? W tej religii można bic i zabić żonę, tak twierdził Luter i Mahomet.

Wrzesień
09
2017
no i oczywiście była jesze taka co miała kurw... ki w tym, no ...... spokojnie, tylko w oczach...:)))) Tak, że tego...

Wrzesień
09
2017
ciekawe czy Niesiołowski jeszcze pamięta Anastzję P, kurtyzanę sejmową? Ta to dobrze pamiętaja posłowie PSL... :) Tych to dosłownie rozłożyła na wznak....:))))

Wrzesień
09
2017
a co z panią Schmidt, maderacem Rysia?

Wrzesień
09
2017
dlatego Rysia Pertu zastąpiła nieatrakcyjna Lubnauer? Jej się zdradzić małżonka chyba nie uda....

Wrzesień
09
2017
Anna Kamińska. To była żona byłego posła PiS Mariusza Antoniego Kamińskiego. - Mój mąż jest zdrajcą małżeńskim. Nie on jeden. Polski Sejm zdradą małżeńska stoi - mówiła na początku. To smutne, że tolerowaliśmy to jako suweren, jako naród katolicki - powiedziała na początku konferencji przed Sejmem. - Mamy prawo, a nawet obowiązek, oczekiwać od parlamentarzystów nieskazitelności moralnej - stwierdziła

Wrzesień
09
2017
258 samochodów, w tym 40 limuzyn i budżet w wysokości 23 mln zł – tak w skrócie wyglądają plany zakupowe rządu. Jak przekonuje Rafał Bochenek, rzecznik rządu, duży przetarg ma pozwolić na spore oszczędności sięgające nawet 30 proc. Jednak nie można też zapominać, że zakup nowych samochodów odbywa się w czasie, gdy głośno jest o wypadkach limuzyn polskich VIP-ów. /niech kupia 1000 - upust bedzie jeszcze wiekszy/

Wrzesień
09
2017
Paweł Bożyk - wspominał, że Pietrzak odwiedzał sekretarza KC ds. propagandy, chcąc uzyskiwać pozwolenia na krytykowanie kogoś z komunistycznej wierchuszki. Był też obecny w TVP, a w 1973 r. krótko nawet nadzorował rozrywkę w państwowej telewizji. Gdy w Polsce wprowadzono stan wojenny był za Oceanem. Mógł zresztą jeździć po świecie z koncertami i odwiedzać rodzinę w Kanadzie.

Wrzesień
09
2017
Jan Pietrzak należał do PZPR. Jest absolwentem Wyższej Szkoły Nauk Społecznych przy KC PZPR, czyli kuźni kadr partii. Sam zresztą przyznawał w "Rzeczpospolitej" w roku 1994: - Nie miałem nic przeciwko zastanej rzeczywistości. Nie walczyłem z nią, ja z niej wyrastałem - byłem w Związku Młodzieży Polskiej, w partii. Socjalizm brałem wprost: to nasza fabryka, nasz kra

Wrzesień
09
2017
W ciągu 8. lat "niszczenia i rujnowania Polski" - PiS nie było w sondażach na czele. Teraz córka górnika z Brzeszcz wije się jak piskorz. A tu E. Macron mówi, że dopier.olą PiS-owskiej Polsce na całego ! I tak trzymać Żabojady !

Wrzesień
09
2017
Wcześniej pisałem, że PO powinno mieć wysoki wynik dzięki całej tej społeczności odsuwanej od koryta. Jak na razie to tylko głosujemy na złość dla Pis-u nie zastanawiając się co w zamian. Do wyborów daleko, czas pokaże co społeczeństwo wybierze.

Wrzesień
09
2017
ha ha ha ha haaa... temu niedobremu PiS-u spadło?? Cieszcie się lemnigi...:)))) mnie to bawi, ale sondaż musiał drogo kosztować Scherynę może zęby swoje perłowe sprzedał i zapłacił

Dodaj Komentarz

Walidacja: słowo na dziś :ratusz
09:21 dziś
Pasleczak

Niedziela godzina 13 , środa 19 Zapraszamy

Morsowanie – samo zdrowie
09:16 dziś
Ciekawy

Zdjęć* A ja z chęcią bym zdjęcia zobaczył

Morsowanie – samo zdrowie
09:13 dziś
Taka prawda

A ciebie kto wprowadził w błąd? Zapewne wiara w...

Dworzec - każdy słyszy to co chce usłyszeć
08:40 dziś
Pisuar

Na szczęście ten Pan S....ka nie ma już nic do...

08:16 dziś
Wojciechu

Nie zaburzaj tradycji i motywu przewodniego tego...

K. Kosowski zdobył mandat radnego
08:14 dziś
Pytam

A gdzie jest zdeponowana obiecana kasa? Pewno w...

08:12 dziś
Znowu to samo

Przegrała to przegrała. Po co obrażać i pisać że w...

K. Kosowski zdobył mandat radnego
Dziś: 22Wczoraj: 18więcej 69975
09:25
Pomin

Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...

Pompa ciepła ale bez fotowoltaiki
Pomin

Pomin

09:22
Lucyna

Co to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...

Zdenerwowana
Lucyna

Zdenerwowana
Lucyna

Zdenerwowana
18:52
Roza

Czy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...

Balony
Pogoda

Pasłęk, Poniedziałek 25 listopada

wiart: 8.09 m/s wilgotność 71% ciśnienie 1016 hPa zachmurzenie 98% opady deszczu 0 mm
Wschód: 07:28
Zachód: 15:29

WT

5° - 12°

ŚR

4° -

CZW

2° -

PT

3° -

SOB

1° -

NIEDZ

0° -

Aktualności forum
ktoś - Ponad tydzień temu, 2024-11-15

Pomin - Ponad tydzień temu, 2024-11-14

kacper - Ponad 2 mieiące temu, 2024-09-18

Co w trawie piszczy  Dzieci z pasją;)

hvdhiitr - czwartek, 22 sierpnia 2024r.

Ogłoszenia

6 listopada Wynajmę kawalerkę Nieruchomości
3 listopada Sprzedamy dom i działki Nieruchomości
25 października Sprzedam mieszkanie Nieruchomości
23 października Praca - elektromechanik... Praca
21 października Sprzedam mieszkanie Nieruchomości
9 października Sprzedam dom w rychlikach Nieruchomości

Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.