znudzony tez sluzyles ruskim ?
Nie często wchodzę na ten portal , ale zawsze z ogromną nadzieją , że coś ciekawego dowiem się od Chrapana. Widzę , że jest z nim coraz gorzej . Impulsywny w myśleniu , agresywny w dyskusji ,zniekształcajcy historię , politycznie przywiązny do twardogłowych narodowców. Z ciebie Chrapan już nie można nic wydusić , co się zwie ,, postępowym ". Szkoda mi twoich straconych lat bez nauki . Mogłeś bardziej się przyłożyć i opanować więcej prądów filozoficznych. Byłbyś twórcą , a tak schodzisz na margines. Wez się za zdrowie . Coraz trudniej dostać się do specjalistów
Większego buraka jak ty białoruski slugo wojskom ukladu warszawskiego ze świecą nie znajdzie.
# po śnie wariata < Informację uzyskałeś z prasy i bezbłędnie przepisałeś. Tylko , że informacje interesujące znajdują się tam gdzie trudno jest je uzyskać. Otóż Antoni Macierewicz jest przewodniczacym organizacji powstałej w parafii o Rydzyka pn.Ruch Katolicko- Narodowy w dn 14.12. 1997. Jej członkowie; Czerwiński, Grabicka, Stryjewski stanowili koło poselskie w Sejmie IV kadencji. Organizacja uśpiona wznowiła działalność i ma wspomagać Morawieckiego , Błaszczaka..... Wczoraj w TV Trwam pan Macierewicz w całej okazałości wystapił i przemówił........ Dzisiaj naczelny Sakiewicz napisał ostro napiętnujący prezydenta Dudę paszkwil...... Wniosek ? Macierewicz trwa i umacnia swoją pozycję w oparciu o sieć środków przekazu o Rydzyka . Kolejny wniosek ? Partia Macierewicza zo pomocą takiego medialnego poparcia rozwali PIS i Macierewicz będzie DUDĄ.
Chaos w Sofii! Powitali Tuska i Junckera spaleniem flag UE (FOTO)
W ten sposób Bułgaria rozpoczęła swoją rotacyjną prezydenturę Unii Europejskiej. Tysiące demonstrantów wyszło na ulice bułgarskiej stolicy protestując przeciwko wizycie w ich kraju szefa Komisji Europejskiej Jeana-Claude'a Junckera, szefa Rady Europejskiej Donalda Tuska i przewodniczące...
REPORTERS.PL
No szto,wy apiździeli???
Powyższe tłumaczone na polski: Problemy wywołane przez zbieranie to zapalenie rzepki, osłabienie mięśnia czworogłowego, niestrudzona kruchość ścięgna, pęknięcie rzepki, pęknięcie ścięgna rzepki, zespół kłopotów rzepkowo-udowych, uwięzienie rzepki- Przeszczep 49 Patellar Tendon i artrochirurgia. wykorzystywanie i psoty oraz dostarczanie drogi do dochodzenia zadośćuczynienia, gdy sprawy sprzyjają niewłaściwej prewencji Zakaz tej złożoności polega na powstrzymywaniu się od poprzecznych epizodów rozbieżności. Praktykujący konstytucję i opiekę społeczną muszą być zazwyczaj z podstawową metodologią dochodzenia, czy to w systemie, aby ich własna analiza małych postępów lub umiejętność szacowania wyników przeprowadzonych w przeszłości W przypadku, gdy kwestionariusze te są zgodne z ustawieniami zestawu, a większość z nich może być skanowana bezpośrednio do komputera
przepisy. Nie może tego od tak sobie zrobić albo...
Audyt w PUWK – winne Wody PolskieA czemu go osobiście nie zapytasz ? Brak odwagi?...
Audyt w PUWK – winne Wody PolskieA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
2° - 5°
ŚR
0° - 3°
CZW
0° - 3°
PT
2° - 4°
SOB
1° - 3°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.