Z ostatniej chwili

Forum Co w trawie piszczy

Monitoring Pasłęka a wyborcze plakaty.

dodał sobota, 18 maja 2019r.
Od paru lat słyszę o "monitorowanym" Pasłęku. Nie wiem jaka jest prawda pomimo, że chyba odczułem na sobie parę lat wcześniej i to w okolicach Toy Toya (nie żebym został ochroniony przez POlicję od zbirów ale przejęty przez POlicję wiedzącą gdzie mnie szukać). Wyglądałoby na to , ze Toy Toye są monitorowane i w ich okolicach można czuć się bezpiecznie, wywiesić plakat przedwyborczy chroniony prawem mając pewność, że nikt go nie zerwie, nie zalepi. Inaczej jest z kościołem na "Starówce", tam nie ma monitoringu, tam dla lewactwa "hulaj dusza, piekła nie ma, można......, można....." I tam właśnie każde ogłoszenie przedwyborcze "prawej strony" - kiedyś też PiS zanim został ŻydoPiSem (teraz w ogóle w Pasłęku ŻydoPiS nie wywiesza nic), a dzisiaj Konfederacji przedwyborcze plakaty chronione prawem są niszczone prawie natychmiast. Nie wiem, czy w Pasłęku też po roku 1945 w pobliżu kościołów osiedlano żydokomunę by "mieć baczenie" na działalność kościołów i ewentualnie zniechęcać różnymi sposobami wiernych od uczestnictwa w obrządkach religijnych, ale pomimo już prawie 30 lat od jakoby "odkomunizowania" państwa nadal w Pasłęku kościoły i okolice nie są chronione tak jak Toy Toye. Nie wiem też jakie powiązanie może mieć zrywanie plakatów Konferderacji - (sporadycznie dało się zauważyć też zaklejanie przez Jednostkę podległą UMiG co również może skutkować sankcjami) - z "niezamierzonymi" uszkodzeniami mojego budynku w ramach "przebudowy ulicy", których to uszkodzeń mimo upływu prawie miesiąca UMiG zlecający przebudowę nie usunął. Może czekają tak jak z uszkodzeniem 02.03.2013 mojego prawego oka przez byłego kapusia WSIarzy przy udziale biernym POlicji" i siedzącej za drzwiami "ełyty" pasłęckiej. W ówczesnej sytuacji "połytyczno-prawnej" czyli bandyckiego państwa, nie miałem szans na udowodnienie zbrodni, ale teraz, mimo, że zaszły tylko kosmetyczne zmiany w "praworządności" jednak sądownictwo szukające w zawodzie przyszłości zaczyna rozumieć Praworządność w jej normalnym, praworządnym znaczeniu, NIE ODPUSZCZĘ! I NIECH TO DOTRZE DO PANA BURMISTRZA! (A do POlicjanta który wówczas zadał mi pytanie po którym bandyta WSIarzy uszkodził mi oko, powiem tylko tyle - nawet "słupy" w POlicji muszą mieć jako takie rozeznanie, a nie w ciemno wykonywać rozkazy - dodam jeszcze, ze ja byłem szkolony na programie i pod kierunkiem przedwojennego oficera II RP gdzie szkolenie było wszechstronne, niespotykane w innych jednostkach i szkołach, gdzie wykorzystywano nie tylko jedno oko ale oba, a w ostateczności i słuch na którym do dzisiaj mogę polegać) O dalszym losie moich obecnych perypetii z "ełytami" Pasłęka pózniej.

Dodaj Komentarz

Walidacja: słowo na dziś :ratusz
14:18 dziś
Kriss do pacjent

A teraz pochwal się jakie składki odprowadzasz bo...

Wizyta wicewojewody w Szpitalu Powiatowym w...
14:08 dziś
Beskiy

jeszcze chwila i wyjedzie pospieszny pociąg z...

Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKP
13:52 dziś
Asdfggh

A to według Ciebie na wynagrodzenie trzeba zasłużyć?...

Projekt budżetu na rok 2025
13:48 dziś
Taka prawda

W góównoburzy udział biorą same góówna , do których...

13:16 dziś
Ktoś

Betonowanie alejek może nie koniecznie, ale ich...

13:13 dziś
Jan

To pisze prezes.

13:12 dziś
Ksiegowy

Budżet przetrwania. Jak trafi się jakaś kasa z UE to...

Dziś: 32Wczoraj: 45więcej 69789
09:25
Pomin

Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...

Pompa ciepła ale bez fotowoltaiki
Pomin

Pomin

09:22
Lucyna

Co to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...

Zdenerwowana
Lucyna

Zdenerwowana
Lucyna

Zdenerwowana
18:52
Roza

Czy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...

Balony
Pogoda

Pasłęk, Środa 20 listopada

wiart: 13.14 m/s wilgotność 83% ciśnienie 988 hPa zachmurzenie 99% opady deszczu 1 mm
Wschód: 07:19
Zachód: 15:35

CZW

1° - 10°

PT

-1° -

SOB

-2° -

NIEDZ

-3° -

PON

0° -

WT

5° - 11°

Aktualności forum

Ogłoszenia

25 października Sprzedam mieszkanie Nieruchomości
23 października Praca - elektromechanik... Praca
21 października Sprzedam mieszkanie Nieruchomości
9 października Sprzedam dom w rychlikach Nieruchomości
8 października Praca Praca
27 września Mieszkanie do wynajęcia Nieruchomości

Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.