Konwencja Przedwyborcza Ruchu Narodowego - Konfederacja - 21.05.2019 godzina 12,00 - Olsztyn ul. Kapitańska 23 CRS UKIEL BOWL.
Zapraszamy zwolenników i sympatyków KONFEWDERACJI!. IDZIEMY NAPRZÓD! DO NAS NALEŻY PRZYSZŁOŚĆ! CZOŁEM WIELKIEJ POLSCE!
https://www.dlapolski.pl/bilans-obecnosci-w-ue-jest-ujemny?fbclid=IwAR0YPSoX6Pgx3AsWmt5RJ6k7eastrLeG2Ya9Lvh5DtwhntkAk4LpIlY1yJk
Debilowaty cyklop sie odewał.Jaja.
W Kielcach podczas debaty kandydatów przed wyborami do Parlamentu Europejskiego doszło do incydentu. Kandydat Konfederacji podszedł do przemawiającej kandydatki PiS i przyłożył do jej głowy jarmułkę. Wcześniej wywiązała się kłótnia o roszczeniach żydowskich - padały m.in. oskarżenia o "klękanie przed Żydami" i "klękanie przed Putinem".
"Jako się rzekło" trzeba ukazywać dalsze losy uszkodzeń budynku. Otóż przed chwilą "zwyżka" zakończyła mocowanie kabla energetycznego dotąd od miesiąca wiszącego bezwładnie. Wcześniej, nie wiem kiedy bo mnie nie było, wrzucono mi na działkę rusztowanie warszawskie. Gorączka nastąpiła po zawieszeniu banera z Posłem Robertem Winnickim - Posła się przestraszyli? Poseł od dawna zna sprawę, tak uszkodzenia domu jak i oka,ale bez mojego udziału niczego nie będzie robił, Mam nadzieję, że uszkodzenie zostanie przywrócone do stanu pierwotnego - czyli zgodnie ze sztuką budowlaną i wówczas nie bedę musiał ani angażowasć Posła ani sam się angażować.
Kaczyński boi się Chrapana i jego osiłków - przeczytałem i się przeraziłem. Chrapan zakręcił w głowach i zostanie Burmistrzem Pasłęka ? Będzie się działo.
Nieszczęsny biedaku, tyś nie tylko przerażony ale i ogłupiony.
Nieszczęśniku, uspokój się i wyluzuj. Pod rządami PiS-u możesz spać spokojnie, nic Ci nie grozi, jesli jesteś uczciwy.
Refleksja po wyborach ? Chrapan nie będzie burmistrzem Pasłęka. Brak w budżecie 40 mld zł i wynik wyborczy znajdują się w sprzeczności interesów państwa. Czekają nas duże zmiany w rozwoju gospodarczym kraju , które muszą się odbić na poziomie życia najsłabszych grup społecznych
Przyznam się, że narodowcom (nacjonalistom), a nawet Korwinowi i innemu Liroyowi, życzyłem lepszego wyniku w Eurowyborach. Nawet 4,95%! Szkoda, że tuptusie mają skromniejsze osiągi. Może w wyborach do naszego Parlamentu, jesienią, gdy liście zaczną opadać i tuptusiów emocje też?
Zobacz Romaszka jak ich PiS traktuje.
Jak nie weszli to już pozbawili Gądek posady w panstwowej spółce
Mówili zawsze, że PiS to niedojdy, nieudaczniki, zacofancy i przegrańcy. Okazało się, że to mądrzy i zdolni wygrańcy, którzy potrafili dogadać się z narodem i wykołowali złodziei i zboczeńców. To tak pobieżnie, można by to rozwijać bez końca ale po co?
Za chwilę wykołują ciebie bo tylko na takich ja ty jełopów mogą liczyć.
Prawie cztery lata straszenia że PIS rozwali gospodarkę a tu nic takiego nie ma miejsca. Rozumiem że za chwilę domorośli ekonomiści,finansiści i inni "eksperci "będą zaklinać rzeczywistość. Proponuję jednak przed wpisami spojrzeć na noty agencji ratingowych.
A ty ,,śmieszak,, z jakiej agencji jesteś?I jakie są stawki bo może skusiłbym się na jakąś laskę.
Śmieszku nie tłumacz tłumokowi, gdziejest ogon krowi, bo ta pusta głowa, nie wie co to krowa. Na pewno w swej głupości nie zrozumie przenośni.
Proponuję dobrego okulistę i ortopedę.
Prof Filar pisze artykuł pt ,, W trakcie rządów PIS zadłużenie Polski wzrosło o 110 mld zł. Średnio 3 mld miesięcznie "
I co na ten temat będą głosili różne Chrapany , smieszki i bałwany ?
Zapodaj namiar na artykuł.
Aby Polska mogła się normalnie rozwijać, musi być spokój i wspólpraca. Aby był spokój, musi byc silny rząd propolski. Na dzień dzisiejszy tylko PiS moze nam to zagwarantować taki rząd i wszelkie dywersje antypisowskie są szkodliwe i mam nadzieję, że jesienne wybory zapewnią wreszcie w Polsce spokój i zneutralizują wrogą Polsce robotę totalniaków i zagranicznych "przyjaciół". Wtedy i pasłęckie poubeckie wywłoki ucichną, bo nie będą miały wsparcia z zewnątrz. .
Apel do Polaków - zgłaszać się już teraz do jesiennych Komisji Wyborczych oraz na "Mężów zaufania" - MUSIMY PRZYPILNOWAĆ WYBORÓW JESIENNYCH! W ostanich wyborach w Komisji nr 1 osobiście wykryłem próbę fałszowania wyniku wyborczego. Tu są niektóre Komisje od lat - od komuny obsadzane niezmiennie, jak też i przez inne lewactwo. Pod szczególny nadzór Komisje nr 4 ni nr 1 - sprawdzić nazwiska w tych komisjach czy się powtórzą, czy znajdzie się w Komisji nr 1 osoba celowo niszcząca swoją kartę wyborczą by zrobić zamieszanie w komisji - zasiada w tej komisji od lat =========================================================
Jutro pierwszy raz jawna rozprawa o fałszerstwo wyborcze - świadkowie z RKW!
We wtorek, dnia 11 czerwca br. o godz. 10:00, w sali 131 (korytarz H, piętro 1) Sądu Okręgowego w W-wie w Al.Solidarności 127, odbędzie się rozprawa (sygn.akt XXIV Ns 106/18), dotycząca zarzutów. które zostały postawione przez wolontariuszy Stowarzyszenia Ruch Kontroli Wyborów-Ruch Kontroli Władzy w proteście dot. wyborów samorządowych 2018 r. - zarówno Komisarzowi Wyborczemu Warszawa l, Rafałowi Wagnerowi, i Przewodniczącej Obwodowej Komisji Wyborczej ds. ustalenia wyników głosowania, Ewie Maszońskiej - Pazdro.
Po raz pierwszy Sąd dopuścił wolontariuszy Stow. RKW, p. Alinę Dobrowolską-Segit i p.Wandę Kossowską do udziału w sprawie. Wszystkie poprzednie toczyły się w trybie "tajnym".
Zapraszam wolontariuszy i sympatyków RKW do udziału w rozprawie. Dziennikarze będą mile widziani.
Pozdrawiam
Andrzej Zdun RKW Mazowsze www.stowarzyszenierkw.org
Mafia sędziowska powoli i bardzo niechętnie ustępuje obywatelom ale jak widać - ustepuje. Gdyby nie naciski tych obywateli - nie ustąpiłaby ani na milimetr. Jaka stąd nauka dla nas? Ano taka, że musimy wszystko siłą wyrywać mafiom z ich pysków. Pan Chrapan jest jednym z takich wytrwałych obywateli.
Chrapanowi przysługuje zwrot PAN ? Wstyd , bo ON jest JEGOMOŚĆ , albo i więcej.
A możesz ty podziwiający napisać gdzie chrapcio wytrwał najdlużej? On jeszcze lepszy wędrowniczek od Giertycha czy Czarneckiego.
Tamci przynajmniej w komuszym wojsku na ochotnika nie byli i na wierność sowietom nie przysięgali.
Ks. Kneblewski, kapelan narodowców, wysłany na emeryturę. Nie pomogli nawet radni PiS
Ks. Roman Kneblewski został przeniesiony na kościelną emeryturę, choć zgodnie z kościelnymi przepisami zostało mu do niej jeszcze osiem lat. W cytowanym przez radio dokumencie nie ma uzasadnienia decyzji. Przywołane są dwa przepisy prawa kanonicznego, które mówią o sytuacji, w której "gdy posługiwanie jakiegoś proboszcza, na skutek jakiejś przyczyny, nawet bez jego poważnej winy, staje się szkodliwe lub przynajmniej nieskuteczne, może on zostać usunięty z parafii".
W 13 to chyba nasz były senator studia kończył?
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKP120 tys dla KS Polonia… ciekawe ile z tego pójdzie...
Projekt budżetu na rok 2025Lobby oświatowe góra, a gdzie pomysł na oszczędności...
Projekt budżetu na rok 2025Nie bursztynowa tylko diamentowa. Nie komnata tylko...
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKPI jak zwykle sam hejt. Jak łatwo przychodzi nam...
Wybory uzupełniające już w niedzielę 24 listopadaCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyCZW
0° - 10°
PT
-1° - 2°
SOB
-2° - 2°
NIEDZ
-2° - 3°
PON
0° - 4°
WT
5° - 12°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.