Marsz Tysiąca Tóg to pokojowy protest przeciwko brutalnej wojnie, którą sfrustrowani przywódcy IV RP wypowiedzieli normalnej Polsce. Przyjdź na Marsz, żeby Twoje dzieci, które kiedyś zapytają, po której stałeś stronie, nie musiały się za Ciebie wstydzić.
Proponuję Marsz Dwóch Tysięcy Nóg - będzie dwa razy wiecej przy tych samych osobach. Dwa Tysiące - jak to brzmi, przy marnym jednym Tysiącu.
No to wbijaj rozśmieszony. Sobota, 11 stycznia 2020 godzina 15:00 pod Sąd Najwyższy w Warszawie przy Placu Krasińskich 2/4/6 w. Tóg ci u nas dostatek, ale i twoje nogi przyjmuję jako wróżbę zwycięstwa.
Do soboty daleko , proponuję poszperać w internecie i odszukać programy typu " Państwo w państwie " i wtedy spróbować logicznie wytłumaczyć dzieciom ( nie tylko ) na czym ma polegać ten marsz .
Teraz ta specjalna kasta, którą dawno powinno się rozpędzić szuka poparcia ?
To takie straszne, że aż śmieszne.
Wprowadzić sądy kapturowe, postawić szafot a wioskowego głupka podpisującego sie "Janina" katem ustanowic.
Psychopatom walczącym o wolność przy pomocy polityki opcjonalnej, życzę w Nowym Roku pomocnej dłoni od psychiatrów , psychologów i neurologów w zależności od stanu otępienia.
Używasz słów i termininów ktorych znaczenia nie rozumiesz. Co to ta "polityka opcjonalna"i jakie ona ma tu zastosowanie? Neurolog nijak się ma do psychiatry i psychologa.
@Janina - straszne tak ale już nie śmieszne. Nie do śmiechu było ś.p. rolnikowi z pod Olsztyna, którego olsztyński sędzia Juszczyszyn czy jak mu tam, zniszczył życie doszczętnie swoją działalnością w todze. Choć od dawna powinien gnić w kryminale, stał się "bojownikiem o niezawisłe sądy".
Lekarstwem na niedoskonałe prawo ma być obsadzanie sądów swoimi Piebiakami. Dlaczego utajniono listy poparcia KRS. Kiedy władza i dyspozycyjni sędziowie boją się jawności, to należy przyjąć, że doszło do złamania prawa przy powoływaniu nowej KRS. Coś jest tam do ukrycia. Dlaczego kancelaria sejmu nie wykonuje wyroku sądu. Czy nasze gamonie które krzyczą kasta, kasta o tym wspomną. A co się dzieje z małą Emi...
Czytając Twoje wpisy mam wrażenie że słucham TVN oraz cytujesz p. Wachowicza . Przecież na wszystkie wątpliwości masz odpowiedź w internecie. Oczywiście że ocena faktów w tym orzeczenia TSUE należy do Ciebie lecz przez używanie zwrotów typu dyspozycyjni sędziowie stajesz się zwykłym hejterem na użytek opozycji.
Do > swoje wiem < Polityka ,,opcjonalna " od słowa opcja . PIS prezentuje swoje poglądy partyjne , PO swoje , a jeszcze inna ,, zgraja " lub ugrupowanie inną OPCJĘ Chorób na tle naurologiczno - psychicznych jest mnóstwo. Niektóre jeszcze dokładnie nie poznane np zespół Tourette,a . Wszystkiego nie wiesz , tylko swoje. Będę ciebie obserwował . Podpisuj się zawsze ,, swoje wiem " . Wskażę z pewnością lekarza , którego powinieneś odwiedzić. Nawet podająć adres
Ty kulik nie troszcz sie o innych, oni dadzą sobie radę. Ty troszcz się o siebie, bo jesteś na prostej drodze do wyginięcia.
Ooooo! Rozśmieszony stanąl w mojej obronie! Dzięki Ci, choć często Ci tutaj dokuczam. A takich kulików to po dwóch naraz wciągam jedną dziurką od nosa. Zakałapućkał się człeczyna i zamiast odpowiedzieć na pytanie to czepia siię pytającego. Pojęcie "polityka opcjonalna" nie istnieje, chyba, że pod tym adresem gdzie ten człeczyna przebywa i chce mi go podać.
Ty swoje wiesz a ja też swoje wiem i to nie koniecznie musi być zawsze kolizyjne. Do przywar ludzkich podchodzę raczej bez zacietrzewienia a nawet z humorem, bo i sam nie jestem święty, za wyjatkiem jawnej zdrady i świadomej podłości, które gdybym mógł, wykorzeniałbym ogniem i mieczem.
Rezygnuję z obserwacji twoich poczynań i bazgraniny bezdennych komentarzy. Reprezentujesz zgraję Krystyny Pawłowicz i jej zwolenników, a więc nie nadajesz się do lecznictwa profilaktycznego. Tylko w zakładzie zamkniętym o zaostrzonym rygorze. 4 godziny temu Pawłowicz publicznie ogłosiła rezygnację z pisania dyrdymałów w internecie. Masz okazję pójść w jej ślady i nie szkodzić ludziom poprzez wprowadzania zamętu w ich mózgach.
Jak ktoś ma mózg to nic mu w nim nie zwróci. Jak ktoś ma pulpet zamiast mózgu to wszystko go razi i przeraża. Minie ci gostku za chwilę jak każdemu pensjonariuszowi, podadzą zastrzk zamiast tabletek, ktorych nie chcesz łykać i dalej tu się będziesz produkowąc. Zestawić mnie z Pawłowicz to reczywiście trzeba być ..no właśnie....kim?
No proszę. Komisja Europejska wystąpi we wtorek do TSUE z wnioskiem o środek tymczasowy - zawieszenie w działaniu Izby Dyscyplinarnej SN. he he. A mówili im, Jarku, Zbyszku, Andżeju, zostawcie to, bo to nie są reformy.
He, he, KE powinna byś potraktowana przez Polskę jak ostatnio KW - dość wtrącania się w nieswoje sprawy.
rozśmieszony: zmień nick na "dyżurny idiota".
Piotr Wielgucki wpłacił nieświadomie pięć złotych na WOŚP
Również podczas tegorocznego finału Wielgucki nie przebierając w słowach atakuje Orkiestrę na Twitterze. Bloger chciał dopiec przedsięwzięciu Owsiaka i opublikował wpis z hashtagiem #MastercardGrazWOŚP. W ten sposób wziął udział w akcji Master Card, która polega na przekazywaniu pięciu złotych za wpis z tym hasłem. Tak największy krytyk Orkiestry wsparł ją w wysokości 5 zł.
Widzę że lemingi cały czas czuwają, hehehe.
Witam Cię nienawistniku. Nie napinaj się tak z tą nienawością, bo ci żyłka pęknie i kopniesz w kalendarz.
tadam! - "Sąd Okręgowy w Olsztynie postanowieniem z dnia 13 stycznia 2020 r. zarządził oględziny zgłoszeń oraz list osób popierających kandydatów na członków Krajowej Rady Sądownictwa. Oględziny tych dokumentów sąd wyznaczył na 21 stycznia 2020 r. w siedzibie Kancelarii Sejmu" - czytamy w komunikacie, który pojawił się we wtorek na stronie internetowej sądu. He, he..
A dlaczego ogledziny trzeba przaprowadzić w Warszawie? To proszę. - Do sprawy prowadzonej przez IX Wydział Cywilny Odwoławczy w Sądzie Okręgowym w Olsztynie wpłynęło pismo Kancelarii Sejmu z wnioskiem o przeprowadzenie przez sąd dowodu poprzez przejrzenie oryginałów dokumentów objętych postanowieniem z 20 listopada 2019 r.
Kancelaria Sejmu zaznaczyła, że dokumentacja w znacznej części została sporządzona na PAPIERZE GAZETOWYM, dlatego jej przesłanie do siedziby sądu lub nawet kopiowanie grozi uszkodzeniem dokumentów, o których przekazanie zawnioskował olsztyński sąd.
Ło matko bosko, na papierze gazetowym. List poparcia na papierze gazetowym. A gzie wisiały te gazety. Strach pomysleć :)
Przypotmina to wszytko słusznie minioną epokę. Ten...
Wizyta wicewojewody w Szpitalu Powiatowym w...W 13 to chyba nasz były senator studia kończył?
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKP120 tys dla KS Polonia… ciekawe ile z tego pójdzie...
Projekt budżetu na rok 2025Lobby oświatowe góra, a gdzie pomysł na oszczędności...
Projekt budżetu na rok 2025Nie bursztynowa tylko diamentowa. Nie komnata tylko...
Kolejne odkrycie w okolicach dworca PKPCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyCZW
0° - 10°
PT
-1° - 2°
SOB
-2° - 2°
NIEDZ
-2° - 3°
PON
0° - 4°
WT
5° - 12°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.