To zaczynam.
www.sklave.com
Oj doją,lepiej niż dojarki w oborze.
Doją na żywca,a ciemny lud się cieszy.
Już niedlugo nastąpi koniec dojnej zmiany.
@Rolnik Nadzieja matką głupich.
Indyku,Nadzieja to również imię kobiety.
Nadzieja umiera ostatnia.
A ja mam wiarę i Nadzieję.
Pissiorki czują zbliżający się ich koniec.
??
Nadciąga koniec PADA.
W nocy 31.05/01.06.1962 w Ramli k.Tel_Awiwu wykonano wyrok śmierci na mordercy milionów Żydów, niemieckim kacie - Adolfie Eichmannie
Tyle mamy zamieszania z powodu koronawirusa a tu jeszcze ten szabesgoj, żydowski parobek Shoah wciska się ze swoimi, żydowskimi geszeftami. Won do Tel-Awiwu.
Dekret ogólny Konferencji Episkopatu Polski o przeprowadzaniu rozmów kanoniczno-duszpasterskich z narzeczonymi przed zawarciem małżeństwa kanonicznego.
Od 1 czerwca narzeczeni, którzy chcą powiedzieć sobie "tak" w kościele, będą musieli spełnić szereg dodatkowych wymagań. Od tej pory ksiądz będzie rozmawiał z każdym z partnerów osobno, a także wspólnie, aby uzyskać jak najbardziej szczegółowe informacje odnośnie ich życia intymnego i poprzednich związków.Dodatkowo do sakramentu małżeństwa nie będą mogły przystąpić pary, które nie chcą mieć dzieci, a także impotenci. Zgody na ślub kościelny nie dostaną też osoby rozważające możliwość separacji.
Do "pasłęcki obserwator": cieszę się że sam mianowałeś się, poczynając od małej litery. Mam pytanie do Ciebie: czy używając niezrozumiałych dla mnie (i dla nas) wyzwisk podwyższyłeś swe ego? Zwróć uwagę, że nic merytorycznego nie napisałeś. Internauci powinni pisać nie tylko merytorycznie, na jakiś temat, lecz także inteligentnie, używają słów kulturalnych, wyrażeń normalnych. Innym razem, wyraź swe zdanie i unikaj piwa za 1,80- wraz z zastawem, ok? nie oczekuję odpowiedzi, Po prostu, skorzystaj z rady internautą chcąc być, a sukces osiągniesz, zapewniam.
Romanie,a ten browarek to w jakich butelkach?0,5l?Bo idę na ilość,a nie na jakość.No i ile % bo wodzianki nie pijam.
Komuszy feldweblu Chrapan - na dzielni mówiom, że beret ormo znalazłeś w szafie swojego dziadka. Prawda to, czy fałsz?>
Jak chodziłem do szkoły, to bywało że ktoś miał pecha i zostawał klasowa ofiarą losu. Koledzy podśmiewli się z niego ale czasem trafiał się ktoś kto czynił to bezustannie. Z początku był śmiech ogółu, potem niesmak, potem zaczynało to być denerwujace, w koncu ktoś nie wytrzymywał i dawał gorliwcowi solidnie w mordę.Potem był już spokój. Tak i tu. Chrapan ofiarą losu nie jest ale w młodości widocznie lubił wojsko i poszedł na ochotnika. Jego pechem było, że to było komusze wojsko, co mu chwały nie przyniosło. Ale i tu znalazł sie jakiś gorliwiec, możliwe ze gorszy od Chrapana i wpił się w niego jak pijawka.Jesteśmy jednak dorośli i nikt mu w mordę nie da. A szkoda.
Odniosłem wrażenie,że to Ty byłeś tą ofiarą losu.Tylko współczuć Tobie mogę bo do dziś masz niesmak w pysku i zajadle bronisz inne ofiary losu.
Cóż, twoje wrażenie jest błędne, co świadczy o nędzy Twoich zawodowych umiejętnośći, jeśli rzeczywiście jesteś psychiatrą. A jeśli nie jesteś, toś zwykły dupek. Nigdy nie podobały mi się sytuacje gdy wszystkie kozy wskakiwały na jakieś pochyłe drzewo. Czasami byłem tym, który dawał nadgorliwcom w mordę. Byłem na tyle silny i odważny, że mogłem sobie na to pozwolić. Oczywiście, czasem zdarzyło się, że się naciąłem i moja morda została obita ale to była rzadkość - na moje szczęście. Twoje współczucie nie jest mi do niczego potrzebne a to, że bronię nadmiernie napastowanych, uważam za godne normalnego człowieka.
A jedna muszę Ci współczuć osobniku zniesmaczony=
ogrom ciosów w łepetynę czyni poważny ubytek w mózgownicy.No i zaiste facjatę też masz pokiereszowaną,skwaszoną.
Nudnyś jak flaki z olejem. Wybywam, bo jak nie jak jakiś kleszcz wczepiony w d**ę Chrapana, to znowu nudziarskie chamidło, też o zwyczajach kleszcza, brrr ...,
We flakach elia nie gustuje.Więc żegnaj dupowłazie.
Zamieszczam swój wpis, by nie straszyły tu brzydkie słowa.
Ty > zniesmaczony < masz jakieś bandyckie inklinacje. Cieszysz się , że kiedyś biłeś ,,w mordę i nożem " i teraz chętnie byś to czynił . Otóż moja intuicja podpowiada , że będziesz mógł niebawem zaistnieć. Zapewniam ciebie , że wyborów nie będzie , a DUDA prezydenten będzie. Wczoraj jakiś podobny do ciebie walnął łapą dziennikarkę Oko Press. To jest początek dalszych incydentów , które są wynikiem podziału Polaków na ,, dobrych PISowców " i ,, złych POwców ". Reszta ,,chamskiej hołoty " w tym ja nie zaliczamy się do czystych Polaków. Otóż mniemam, że ten podział nie jest możliwy dla normalnego funkcjonowania kraju. Dalsze rządzenie Kaczyńskiego i Dudy ten podział pogłębi i w przyszłym roku bicie w mordę stanie się masową tragedią narodową . Szanse przed tobą.
Szpital jak szpital - ładny, ale co z tego kiedy...
Wizyta wicewojewody w Szpitalu Powiatowym w...Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyPT
-1° - 2°
SOB
-2° - 2°
NIEDZ
-2° - 4°
PON
-1° - 2°
WT
3° - 9°
ŚR
6° - 9°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.