Tego nie dowiesz sie z TVN-u. Wszyscy, którzy nieświadomi zagrożenia oglądali z Mostu Poniatowskiego brunatną falę kulminacyjną na Wiśle, prawdopodonie zginęli.
Wojsko Błaszczaka dostało rozkazy by dobijać skażone delfiny i foki w Wiśle. Płaczą, ale strzelają. Za Polskę. Zachowali się, jak trzeba.
Kolega hydraulik powiedział mi, że w razie awarii kolektora trzeba pić co godzinę szklankę wódki i wtedy nic nam nie grozi. Ktoś potwierdzi?
Tylko przyjazd Prezydenta Trumpa na obchody 80 rocznicy wybuchu 2 wojny światowej. stoi na przeszkodzie temu, aby Prezydent Duda wprowadził na obszarze naszej najjaśniejszej Rzeczypospolitej żałobę narodową w związku z kataklizmem w rzece Wiśle.
Najpierw jakiś przygłup o ksywie "wyborca" dokonał tu kilku wpisów, gdzie zaprezentował swoje dziwaczne wypociny a następnie ktoś nie potrafiący wymyśleć sobie swojego nicka, posłużył się moim. który brzmi "Polak". Ja nie zamiesciłbym tu tak durnego wpisu, jak ten osobnik.
No masz. Jak podaje narodowe TVPinfo, huragan, który stoi za odwołaną wizytą Trumpa to efekt kupy w Wiśle, która wyemitowała tyle CO2, że temperatura powietrza w górnych warstwach atmosfery podniosła się o 2 st., powodując gwałtowne zjawiska pogodowe na półkuli północnej. Czyli jednak nie stali za tym rabini z Nowego Jorku, co sugerowała nasza psychoprawica.
Zapytajcie Pana Chrapana. On wie, że najwięcej krzywd wyrządziła narodowi w latach 60-tych zydokomuna z nim na czele jako wiernym parobkiem. I tak już jest do dziś.
A może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 6°
WT
3° - 5°
ŚR
1° - 5°
CZW
1° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.