Niestety, na starość coś ewidentnie z główką naszego...
Ptasia grypa- rozporządzenie wojewodyNasz miły Henio, bo wszak niedaleko jest z Miłakowa...
Ptasia grypa- rozporządzenie wojewodyTa pani przy pomniku w obcisłych dzinsach to dla...
Pamiętamy o zbrodni katyńskiejCiekawe miejsce znalazłeś, ptasia grypa. Poczytaj co...
Ptasia grypa- rozporządzenie wojewodyBez mszy to już obchodów nie dało by się zorganizować
Pamiętamy o zbrodni katyńskiejWitam chciałem się zapytać czy ktoś konsultował...
nowa antena gsm tuż przy blokach osiedlaWitam chciałem się zapytać czy ktoś konsultował...
nowa antena gsm tuż przy blokach osiedlaWitam chciałem się zapytać czy ktoś konsultował...
nowa antena gsm tuż przy blokach osiedlaPT
12° - 27°
SOB
15° - 26°
NIEDZ
9° - 13°
PON
8° - 15°
WT
3° - 11°
ŚR
4° - 10°
Co? Gdzie? Kiedy? Do rodziców dzieci poruszających się na hulajnogach , zwróćcie uwagę gdzie i jak...
Co? Gdzie? Kiedy? 01.03.2025 r (sobota) godzina 12,30 Elbląg SKWER RTM PILECKIEGO (naprzeciw Szkoły Muzycznej)...
Co w trawie piszczy Sąsiad, to działajmy coś. Tu juz nie chodzi o nas ale o nasze dzieci. Ja mam kątówke, potrzebny...
Co w trawie piszczy Na pewno rozsądnie teraz przyjmować dzień i noc fale elektromagnetyczne. O różnej częstotliwości...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.