Ależ nalazło tu totalniackiego barachła. Brrr, ...
Taki z ciebie polak jak ze mnie tancerz w balecie mongolskim
Polak piszesz małą literą - widać coś za jeden rusofilu z mongolskimi genami.
Cenzura tu działa i wycina antysowieckie wpisy?
Piszę Polak /narodowość/ dużą litera ale ciebie nazywam polakiem.
Pokazałeś tu tylko swoją nikczemność, nic więcej. Jak żydowski premier chciał dokopać swojemu politycznemu rywalowi to uderzył w Polskę a ty jak chciałeś dokopać mi to zemściłeś się na naszym polskim języku, nie przestrzegając pisowni. Dupek zawsze pozostanie dupkiem, tak izraelski premier jak i ty.
Co za kretyn z ciebie! Tobie moge w każdej chwili do doopy nakopac natomiast Polskę szanuję! A, że dla mnie jestes tylko polak a raczej polaczek to oczywiste jak to, że po dniu bedzie noc.
Z durniem lepiej nie wchodzić w dyskurs, bo końca nie będzie. Takiego upierdliwca dawno tu nie było
Chrapan a ty pewnikiem pamiętasz jeszcze piesniczkę ,, NA BARYKADY LUDU ROBOCZY...... " . Ciagnij staruszku tą melodię do końca swojego żywota , a umrzesz zdrowszy. Śmierć nie omija nikogo.
Przysięgam strzec niezłomnie wolności, niepodległości i granic Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej przed zakusami imperializmu, stać nieugięcie na straży pokoju w braterskim przymierzu z Armią Radziecką i innymi sojuszniczymi armiami i w razie potrzeby nie szczędząc krwi ani życia mężnie walczyć w obronie Ojczyzny, o świętą sprawę niepodległości, wolności i szczęścia ludu. Gdybym nie bacząc na tę moją uroczystą przysięgę obowiązek wierności wobec Ojczyzny złamał, niechaj mnie dosięgnie surowa ręka sprawiedliwości ludowej".
na barykady do gory dziady a lud roboczy przeciera oczy......
Panie Chrapan, na tym forum często przyklejają się Panu jakieś zwierzęce odchody do podeszew butów i śmierdzą. Nie zapomnij Pan przed wejsciem do domu porządnie wytrzeć obuwia aby nie zawlec do środka jakiejś zarazy. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
Polaku!!! Przecież my tu na tym forum, nieustannie szorujemy Marka z antysemityzmu, ksenofibii, nacjonalizmu, szowinizmu, żeby nie rozpylał tej (jak to określiłeś) zarazy w przestrzeni publiczniej. A domu, to nich tam sobie siedzi w tym smrodzie. Tym bardziej że ten dom jest zapewne pusty.
Pod sejmem trwa protest. A pis zachowuje jak najeźdźca. Przypisuje sobie prawo do zarządzania wsystkim. Obywateli traktuje jak wrogów, odgradza sejm i zbroi straż marszałkowską. Czekamy kiedy zaczn do na strzelać....
Dziwne, tekst skonfiskowany a "wyborca" go zna i przekręca, by zmienić sens. Czyżby dla wybrańców skonfiskowane treści były udostępniane? Zwłaszcza, gdy są przeciwne poglądom głoszonym przez admina i "wyborcy"? Jakaś sitwa?
"wyborco", takich jak ty, parobków żydowskich, niemieckich i jakichs tam jeszcze może i odstrzelą jak tak czekasz. W kazdym razie po was płakał nie będę.
Nikt nie będzie strzelał. Teraz rządzi PIS.Strzelanie i pałowanie były za czasów PO-PSL.
Płakać nie musisz Polaku, Ale jak tam twoje buty, bo czuć że w coś wdepnęliście.
Taak ab. Łączę się z toba w bólu nad losem potraktowanych gumowymi kulami kiboli na stadionach i pijanych osobników w kominiarkach szturmujących Jastrzębską Spółkę Węglową. A jak już jesteśmy przy górnikach. Morawiecki tym się nie chwali, ale. 17 mln ton węgla zaimportuje w tym roku z Rosji piswładza. To jest 1/4 polskiego wydobycia. Hmmm. Gdzie jest przewodniczący Duda, gdzie jest jego Kacperek?
Zaimportuje, bo rozwija się gospodarka i jest coraz większe zapotrzebowanie na węgiel, a żydokomusza POlszewija polikwidowała kopalnie bo przecież "wegiel mają Niemcy" wiec po co Polsce kopalnie i w ogóle przemysł. Do "wyborców" WSIarzy i SBcji to jednask nie dotrze - mają klapki na na oczach, a szare zlansowane żydokomuszą propagandą w jedną i to wypełnioną czipem na którym zapisano kogo mają słuchać, jak "rozumieć" i mówić. Na pohybel żydokomunie! Czołem Wielkiej Polsce!
Cytuję-Pijanych osobników w kominiarkach- ależ ty masz przeciągi pod sufitem wyborco. W taki sposób można usprawiedliwić każde działanie nawet potraktowanie agresywnego aresztowanego paralizatorem ze skutkiem śmiertelnym. Jak policja użyje kul gumowych wobec legalnych protestiów KOD-u i innych też usprawiedlisz? Łomot spuszczony posłom podczas puczu też byś usprawiedliwił? Napisz jaki wpływ na nasze górnictwo ma import węgla z Rosji bo nie słychać by nasze kopalnie narzekały na brak zamówień.
Czy tobie komuszy pacholku wszystko trzeba lopatą do tej pozostalej cwiartki mozgu wkladac? zobacz kto komu sprzedaje wegiel: Głównymi odbiorcami polskiego węgla w UE są Niemcy, Czechy, Austria, Do Niemiec eksportujemy około 3,5mln ton rocznie. Węgiel eksportujemy także poza Unię Europejską, głównie do Maroka i Turcji, kilkaset tysięcy ton rocznie
Zobaczyłem kto komu itd. Co z tego wynika?
"Nie cierpisz idiotów" , a więc samego siebie i stąd łopatologia sięgnęła ciebie. Jeżeli eksportujemy do Niemiec i innych pańdstw to znaczy, że nam się opłaca sdprzedać tam. i w to miejsce kupić o wiele tańszy węgiel rosyjski na wewnętrzny użytek z braku pełnego zaspokojenia własną produkcją w wyniku likwidacji kopalń przez żydokomunę POlszewicka. Wieksza opata potrzebna?
widzę, że z debila komuszego tylko pierwsza i ostatnia litera została.
A może by się Pan redaktor zajął tym co tam się...
Remont otoczenia dworca na półmetkuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiWT
2° - 5°
ŚR
0° - 3°
CZW
0° - 3°
PT
2° - 4°
SOB
1° - 3°
NIEDZ
2° - 4°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.