Śmieszne są te lamenty zamglonych kłamliwą propagandą umysłów. A Ojropa pod wezwaniem "wizjonera" Spinellego i niemieckim przywództwem też nie ma zagwarantowanej "świetlanej" przyszłości i pomocy może nie móc udzielić. I co wtedy pozostanie krollom i im podobnym? Nic, tylko usiąść i płakać.
Rekomenduje bezwarunkowo do Ruchu Narodowego jeszcze 4 Beaty Szydło Gosiewska Kempa i Mazurek. Ostatniej wielki szacun za słowa po Radomiu nie popieram bijących ale ich rozumiem wielka kobieta to jest
Trafne spostrzeżenie , te Beaty , to nasz towar eksportowy. Mogą brać udział we wszelakich konkursach międzynarodowych. Każda posiada kształcenie z dziedziny , którą się zajmuje , a często wykazują zdolności ponad przeciętne. Szczególne umiejętności przejawiają w walce z kłamstwem , konfabulacją i miłością blizniego ( tutaj blizni musi akceptować politykę PIS i kochać Kaczyńskiego ). Dziewczyny są skromne , nie dbają o apanaże jak inne ( jak się należy , to biorą ). Ech z taką być na bezludnej wyspie. Buzie opalone , figury jak trzeba.....
Kolejna kompromitacja PiS po ustwaie o SN.
A mówili mu, Antonii po co ci ten Bartek. Zostaw chłopaka. A to podobno jeszcz nie koniec. Na jutro szykuje się prawdziwa topeda.
Wiemy do czego potrzebne były dla PiS sądy, a teraz wiemy do czego potrzebna była Warszawa: Jeżeli nie wygramy wyborów, to nie zbudujemy wieżowca w Warszawie.
Nagrywał wilk razy kilka, nagrali i wilka. A co ciekawe, do nagrań doszło w rodzinie. ...Sycylia
"Miała być bomba a jest zmokły kapiszon" - to celna ocena Michnikowej "rewelacjI". Mieli pokazać Kaczyńskiego jako aferzystę a pokazali uczciwego i przewidujacego biznesmena. I z czego się bezmyślnie cieszycie "michnikoidy"? Toniecie, to i brzytwa dobra do złapania, by utrzymać się na powierzchni. Teraz śmieją się z was wszyscy.
W obronie prezesa PiS stanęli rzeczniczka partii oraz szef klubu. - Zarówno PiS, jak i Jarosław Kaczyński, od lat walczy z uczciwością w życiu publicznym
Widzę, że narracja partyjna idzie w kierunku podtrzymywania mitu ubogiego safanduły, który wprawdzie orientuje się w tym i owym, ale przecież jest uczciwy. Kaczyński na taśmach mówi, że te jego i jego partii biznesy są medialnie nie do obrony. Nic więc dziwnego, że pisowskie trolle i inni funkcjonariusze ruszyli z odsieczą
Szef partii rządzącej (partie polityczne nie mogą prowadzić działalności gospodarczej), negocjuje interes z powiązanym rodzinnie zagranicznym biznesmenem. Kaczyński omawia i decyduje w sprawach spółki prawa handlowego, w zarządzie której nie jest ujawniony w KRS. To jest chyba dowodem na powołanie do zarządu słupów.
To jest machina do kręcenia grubych lodów na zapleczu partii, i ja słyszymy z udziałem państwowego banku na telefon. Jeśli coś takiego nie robi na niektórych wrażenia, to rzeczywiście jesteśmy republiką bananową
Fragment stenogramu nagranej rozmowy (Gazeta Wyborcza)
Tłumaczka – Ale poczekaj, tylko że, dobrze mówię, „zarząd” to znaczy ty?
Grzegorz Tomaszewski (kuzyn prezesa) – Nie, ja nie, ja jestem tylko...
Kaczyński – rada nadzorcza.
Tomaszewski – Rada nadzorcza, czyli nadzoruje prace zarządu.
Tłumaczka – Zarządu.
Tomaszewski – Odpowiada za wszystkie czynności zarząd.
Tłumaczka – W zarządzie jest, żebym się nie...
Kaczyński – Te trzy osoby, no jest pani Goss [Janina Goss, zarząd Srebrnej, jedna z najbardziej zaufanych osób Kaczyńskiego].
Tłumaczka – Goss, Kujda [Małgorzata] i Jacek [Cieślikowski].
Tomaszewski – (śmiech) Powinieneś wymienić: pani Kujda, pani Goss, jednak prezesem jest pani Kujda (śmiech).
Kaczyński – Z tego najsilniejsza jest pani Goss.
Tomaszrwski – (śmiech)
Kaczyński – Więc, więc...
Tłumaczka – Ale przecież pan Jacek też podpisywał.
Kaczyński – No tak.
Tomaszewski – Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że wszyscy podpisywali.
Tłumaczka – Chodzi po prostu, żeby presje mieć.
Becia Mazurek chyba pierwszy raz powiedziała prawdę :) Ale o tym co powiedziała, (nie licząc rozśmieszonych) wszyscy racjonalnie myślacy już od dawna wiedzieli
Niejaki "wyborca" dzielnie walczy o sprawę ośmieszoną. Złodzieje koniecznie chcieli znaleźć coś na PiS, byle co aby tylko coś było. No i znaleźli szumnie ogłaszaną "bombę", ośmieszyli się a teraz ich pieski jak w/w "wyborca" wyłażą ze skóry aby coś obronić.
Chrześniak wiceprezesa PiS Adama Lipińskiego został w ramach "dobrej zmiany" dyrektorem w oddziale KGHM. Gdy przyłapano go na ustawianiu przetargów o wartości 3,2 mln zł, nie zawiadomiono prokuratury. Za to zwolniono zgłaszającego nadużycia.
Sprawa taśmy Kaczyńskiego , nic się nie stało. Sprawa KNF, nic się nie stało. Sprawa Polskiej Grupy Zbrojeniowej, nic się nie stało. Sprawa KGHM, nic się nie stało.
O zatrzymaniach byłego posła PiS oraz Bartłomieja M.w temacie PGZ mógłby nas poinformować rzecznik CBA Piotr Kaczorek, jednak jako że nie spłacał kredytu w SKOK Wołomin, to został wyrzucony. Udał się ten mit o obecnej władzy, która uczciwością wyróżnia się na tle poprzednich.
Auschwitz-Birkenau. NKWD-KGB pieniądze widać w całej okazałości - "Panie Gestapo, uprzejmie donoszę, że w klatce schodowej obok (na strychu) Polak Ż.- ski ukrywa Żydów". - Pytanie: Dlaczego w okupowanej Polsce były największe obozy koncentracyjne, likwidujące ? - Dlaczego ? - Ponieważ takich Rybaków, Międlarów i Chrapanów w okupowanej Polsce (GG) były wówczas tysiące.
Widzę, że żydowski pachołek dla kamuflażu zmienił ksywę.
Nie zmienił. Ale jak widać jest wielu Polaków, którzy potrawią myśleć i zachować się jak przyzwoici ludzie.
Co do Oświęcimia. W nazistowskim obozie koncentracynym Auschwitz - Birkenau zgładzono w komorach gazowych milion Żydówi. Polaków zgineło 70 tys Polaków, głównie głodu, wycieńczenia i chorób. Czyli mniej niż w Powstaniu Warszskim, rzezi wołyńskiej, czy z rąk sowietów.
Najwyższy czas podjąć temat, aby teren obozu stał sie obszarem eksterytorialnym, wyłączonym spod jurysdykcji państwa polskiego. Wtedy raz na zawsze skończy się temat Świtoniów, Rybaków i im podobnych. Myślę, że jest to pole do działa dla administracji amerykańskiej i rządu Izraela. Czekamy.
Zdrajcy zawsze na coś czekają. Czasem jest to stryczek, czasem pluton egzekucyjny.
jak widac pachołek przyznaje się do pachołkowania.... ju ha ha ha haaa!!.... a to głupek
matko bosko rozsmieszony jaki ty jestes beton pisowski , oddal bys zycie za jarka ? masz jego portert w domu ? masakra jaki ty idiota jestes ,ty nie masz swojego zycia? smieszny czlowiek , twardy elektorat ciemno maryjny :))
Jakiż gejzer intelektu wybuchł z bogdana.
bedziesz plakal na jesien jak twoj idol odejdzie ?:)))
Bodziu, spokojna twoja rozczochrana. PIS ma swój żelazny elektorat na poziomie 35-40 %. Więc niech twoje uzwojenia przyswajają myśl o powtórnych wygranych wyborach przez obecnie rządzących. PO nie ma programu, reszta partii jest za mała by stanowić realne zagrożenie. Koalicji raczej nie będzie dzięki Schetynie. Idiotyczne i chamskie zachowania na ulicach tylko cementują obecnych i dostarczają nowych zwolenników prawicy . Życie się toczy czy chcesz czy nie.
Dajcie już spokój temu bogdanowi Facet ma kuku na muniu i nudzi nieustannie, słuchać już nie można jego smędzenia. Czy nie macie jakiegoś interesującego tematu?
Według mnie macie za mało pojemników do selektywnej...
Piękny widok z okien mieszkańców ul. Słonecznej.A może by się Pan redaktor zajął tym co tam się...
Remont otoczenia dworca na półmetkuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiWT
1° - 5°
ŚR
0° - 3°
CZW
0° - 3°
PT
2° - 5°
SOB
2° - 3°
NIEDZ
3° - 5°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.