Wczoraj w Rzymie zmarł ks. Grzegorz Jaskot ur . 1.061952r . w Pasłęku. Proszę o modlitwę za jego DUSZĘ
Porządnym był pasłęczaninem. Pokój Jego duszy.
Precz z PISowską obłudą! Obejrzałem debatę kandydatów na Preydenta RP i ucieszyłem się , że mamy duży wybór. Każdy z występujących byłby lepszy od obecnego nieudacznika. Osobiście zagłosuję na Kosiniaka - Kamysza . Mądrość plus prezencja , która ma znaczenie podczas reprezentowania mojego kraju za granicami. Idzie na lepsze i spokojnie idę spać.
He.he, nastepny ogłupiony leming.
Z dniem dzisiejszym nowe otwarcie. Wybory się nie odbyły więc od początku możemy zacząć się opluwać.
A może zamiast się opluwać, zacznijmy kulturalny dyskurs?
Jeszcze nie wysechł inkaust na podpisanym porozumieniu a już konus chciał wykiwać Gowina. Nawet Kraycha to zapowiedział, tyle, że ta ma tyle do gadania ci Żyd za okupacji. Oni kndke żrą sie między soba a jakiś doopek do ugody nawołuje.
Tym razem pochwalam Otymistę. Obyś tylko pisał obiektywnie, w miarę sfornie, bez obrażania kogokolwiek. Przypomnę, że Episkopat zwracał się 3 tygodnie temu z podobnym apelem, osobno nawet arc.Jędrzejewski i co z tego wyszło? Wedle mnie, p. poseł Kaczyński pomyślaŁ "co tam będą >fioletowi< do mnie się wtrącać i apel umarł śmiercią tragiczną. Może Twój apel trafi, bez inwektyw, nieznośnych obraźliwości? Tego Ci życzę. Zredaguj pełny tekst Apelu ok? Pokaż w nim wcześniejsze błędy i dopilnuj, by Konstytucja Była szanowana.
Karczewski padł biedaczysko . Zrezygnował tak sobie ? OHO ten zajadły PISowiec dokonał zaboru 400tys zł , a wszystko wskazuje , że Ziobro doniósł Kaczyńskiemu na jakim etapie jest dochodzenie. Może dla idei odrobi te pieniądze skradzione szpitalowi? Taki ideowiec nie poddaje się tak UO. Przegrana w wyborach strasznie go rozzłościła i zapowiadał odwet , nie chciał opuścić willi rządowej . O jejku jak te PISowski ,,prawdziwki " okradają kraj . Szumowski za 5 mln maseczki kupił , ale nic nie wiedział. PISowcy opanujcie swoją partię.Kościół już wam nie pomoże , bo sam na kolanach. W sobotę na youtube o 10.. film Sekielskich. Ale będą jaja
Masz rację , dużo ciekawych rzeczy się dzieje w polityce. Fajnie że tak troszczysz się o polityków zwłaszcza tych z prawej strony.
Ja również cieszę się , że Polska zmierza ku ,,przymierzu " z Rosją i Białorusią Wczoraj Łukaszenka ogłosił start w wyborach . W sierpniu wygra bezapelacyjnie. Moskwa ogłosiła zasady głosowania na Putina . Wygra bez wątpienia. DUDA nasz umiłowany demokrata , który nie lubi języków cudzych i krzyczy na Unię EUROPEJSKĄ już jest wygrany. Wystarczy , że Zaradkiewicz wybierze mu człowieka na szefa Sądu Najwyższego. DUDA ma wszystko : wojsko , policja , prokuratura i sądy od najniższego ogniwa do Najwyższego. Co więcej potrzeba ? Podpisanie związku Rosji, Białorusi i Polski . Można nazwać Związek Państw Słowiańskich. Macierewicz miał rację od początku stawiając na taki rozwój sytuacji.
Dziwię się wyborco, że masz taki ograniczony umysł a co gorsza jesteś stronniczy.
Nie patrz z boku , tylko patrz w przyszłość. Bokiem to najwyżej możesz uderzyć się w krawędz poręczy. Ograniczone umysły prowadzą kraj ku tej przyszłości właśnie Coraz częściej słychać głosy o rozpadzie UE. Co pozostanie Polsce , kiedy ona już praktycznie jest poza Unią ? Czechy i Słowacja nie zbliżą się ustrojem do Polski , a Węgry mają swoją politykę dobrych stosunków z Rosją i złych z Ukrainą. Wygrana DUDY w wyborach prezydenckich , to mamy czysty Polski komunizm , który obaliliśmy. To jest chińska odmiana w związku ze zmianą systemu kierowania i wprowadzenia zasad rynkowych. Patrz do przodu synku, świat się zmienia . Idzie kryzys jakiego nikt w Polsce nie widział. Macierewicz to geniusz bo przewidział , gdzie są jego przyjaciele.
https://wrealu24.pl/bosak2020-jednomyslna-rodzinka/?fbclid=IwAR3hBYhkV_wuxYk4b1Kh1o_FWwcoPsS3dLs4EiwfoK_NIGGeSq-gT9CDD5A
Ładuje was równo, a wy reagujecie jak typowe...
Siostry Wrótne wracają do sportuWoooow, aż mnie zatkało. Ale informacja :):):)
Siostry Wrótne wracają do sportuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 4°
CZW
0° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.