Wsparcie zapewnione
Za późno. Wszyscy naziole przeszli juz do Fideszu Adasia Andruszkiewicza. Dobrze płatną robotę w administracji obiecał tym przed 30-ką. To jedyny warunek. A wy tam z czego możecie szkolić w tym RN. Z pieczenia tortów z wafelkiem.
PS
3.27 Czyżby przy łożu na Teneryfie,,,
Podpisz petycję do Rządu:http://podpiszapel.pl/petycje/zaprotestuj-przeciw-bezprawiu-sankcjonujacemu-dochodzenia-przez-srodowiska-zydowskie-bezspadkowego-mienia-od-polski-i-polakow/
Jemu już sie popieprzyl dzień z nocą, komuna z demokracją, tresura w bolszewickiej armii z patriotyzmem, wsadza rękę do kieszeni i zastanawia się gdzie się jego jajca podziały. Jak taki bubek może kogokolwiek kto posiada choć cwierć mózgu do siebie przekonać?
Zesrajcie się a nie dajcie.....Winnicki zgłasza poprawkę i krytykuje rząd za "wycofanie się z kluczowego elementu ustawy". - Jest to granda, jest to skandal - mówi prezes Ruchu Narodowego. - Będę blokował tę mównicę przez najbliższa godzinę - mówi Winnicki. Marszałek wyłączył mu mikrofon, ale poseł Winnicki nie schodzi z mównicy.
Dziś o 18.00 konferencje prasowe premiera @MorawieckiM w Warszawie (KPRM) i premiera @netanyahu w Tel-Awiwie podczas których premierzy Polski i Izraela przedstawią wspólne stanowisko. Wydarzenia w Sejmie są uważnie śledzone w Izraelu. Informacje nt. pracy nad zmianą ustawy o IPN na czołówkach portali m.in. "Haaretz", "Jerusalem Post". "Polska wycofuje się" - pisze na czołówce ynetnews.com, portal dziennika "Yedioth Ahronot".
Nie będziemy do tego zmierzać specjalnie, jeśli będzie bardziej polubowny scenariusz, to chętnie z niego skorzystamy - dodał i podkreślił, że są w UE państwa, które "chcą bardziej agresywnej polityki wobec Polski".
- Jesteśmy w bezprecedensowej sytuacji. Ten ląd jest nieznany, ten art. 7 nie był używany, nie mamy precedensów, jest wiele pytań - odpowiedział Szymański pytany o to, co będzie dalej. - To, co wydarzy się w najbliższych tygodniach, to sprawa otwarta. Wszystko się może wydarzyć - dodał.
Jeden kandydat na ławnika SN nie przeszedł "sita" w senackiej komisji. Przyszedł w sandałach, a podczas rozmowy okazało się, że poszukiwała go policja. Inna z kandydatek przekonywała natomiast senatorów, że nadaje się na tę funkcję, ponieważ "ma czas i chęci", choć nie wie, czy ma kwalifikacje.
Stało się tak, bo tupnął nogą amerykański brat i jego izraelski brat mniejszy. Wreszcie na własne oczy, między jednym meczem a drugim, mieliśmy okazję oglądać pokaz pełzającej wręcz słabości obozu władzy, by nie powiedzieć legislacyjnego skomlenia.
Nie, to nie jest tak, że ta władza w ogóle jest słaba. Ona jest silna, nawet bardzo silna. Silna wobec muzeum II wojny światowej, którego dyrektora się ciąga po prokuraturach i muzeum się mu siłą wyrywa. I silna wobec Centrum Zagłady Żydów, któremu odbiera się dotacje. Ale wobec USA, dyplomacji Izraela jest słaba, słaba i jeszcze raz słaba.Tak, ta władza jest silna. Silna wobec związkowców z radiowej Trójki albo LOT-u, których się na zbity pysk wyrzuca, ale słaba wobec J.P. Morgan, któremu się przyznaje zwolnienia podatkowe. Silna wobec bezbronnych drzew z dziewiczej puszczy i garstki nachodzonych po domach ekologów, ale słaba wobec wyłudzaczy odszkodowań przy paleniu śmieci,
Silna wobec tych, którzy kiedyś będą eksmitowani na bruk w programie Mieszkanie+, albo rodziców niepełnosprawnych, ale słaba wobec developerów czy rozpieszczonej magnaterii Radziwiłłów i Czartoryskich, którym oddaje się pałace i wypłaca miliony. Silna wobec małych „przedsiębiorców” na samozatrudnieniu, którzy muszą jednolite pliki kontrolne VAT robić, RODO bez żadnej pomocy wdrażać, ale słaba wobec niemieckiej Deutsche Bahn, której kontrakt z PESĄ mają poręczać banki z udziałem skarbu państwa. Silni wobec kilku staruszek z białymi różami na marszu KOD-u, ale słaba wobec aferzystów z GetBack, którzy latami pozycjonowali się dzięki prawicowym politykom i publicystom.
Tak, ta władza jest tak silna, jak klasowy osiłek, który tłucze najsłabszych w klasie i tak słaba, jak ten osiłek stojący potem na baczność przez starszakami.
Z tymi narodowcami to strzeliłeś kulą w płot. Narodowcy rządzili juz w kilku krajach w dwudziestoleciu międzywojennym i nawet później, z wiadomymm skutkiem: Niemcy Hitlera, Włochy Musoliniego, Hiszpania Franco, Portugalia Salazara, Węgry Hothyego, Słowacja ksiedza Tiso. Jak widać wszystko to państwa katolickie wycierające gęby chrześcijaństwem. - A Niemcy? Kolebką niemieckiego faszyzmu była ultrakatolicka Bawaria i Austria.
Kłamstwa i manipulacje udajace prawdę zamieszcza tu podpisujacy się róznymi nickami żydowski parobek, ziejący nienawiścią do wszyskiego co polskie. .
Z ciebie taki sam polak jak ze mnie żyd. poszukaj w genach, napisz skąd do Pasłęka przyjechali twoi pradziadkowie a powiem ci ile masz rożnej krwi w sobie komuszy parobku.
Panowie , wyluzujcie. Marsz na działkę zrywać wiśnie , zbierać ogórki , kosić trawę, Jest nowelizacja ustawy IPN , zgoda z Izraelem i USA. W Unii niektórzy przejrzeli na oczy w sprawie imigracji i relokacji,zaraz koniec sporu o praworządność. Na jesieni nowe wybory które w moim odczuciu dobiją obecną opozycję. Jest oki. A to że niektórzy muszą anonimowo żółć wylać na swój kraj , no cóż , życie. Miłego dnia :)
pisory sie przestraszyly i zmnienily ustawe ?
A ja przestraszyłem się poziomem twej edukacji - błąd na błędzie i błędem pogania, uff ...
pisiory wstaja z kolan
Zażegnanie problemu z ustawą o IPN, ogłoszono jako sukces pisu i premiera. Tylko to jest sukces strażaka, który podpalił las,by potem dzielnie gasić pożar i wypiąć pierś po medale. A pisowska gawiedż łyka to ja młode pelikany.
Brak ogonkow czy kreseczek durny polonista za bledy uznaje. Jestes na necie trabo jerychonska a nie sprawdzasz kartkowki.
Krok w tył i już Izrael i USA naszymi przyjaciółmi. Twarda postawa w sprawie relokacji i UE uznał nasze i Grupy Wysz. racje. W PE Timermans próbuje nas kąsać ale polegnie w Komisji Europejskiej gdzie głos decydujący mają przedstawiciele poszczególnych państw a nie frakcje polityczne. Teraz spokój i polityczne wakacje, a od września znowu wiaractwo pod postacią kampani wyborczych.
Też się ciszę, że sie cieszysz ab. Krok w tył, Tylko co zrobisz zrobactwem antysemityzmu które wypełzło. PiS tak to plugastwo dokarmił, że dezynfekcja potrwa i 10 lat. Chyba że...Jutro mija 9 lat od podpisania Deklaracji Terezińskiej. Najwyższy czas na wprowadzenie jej zapisów w życie. Wtedy powiemy krok w tył, a dwa do przodu. Czy Pinokio Morawiecki temu podała? Nadzieja w amerykańskiej ustawawie JUST Act. Przy IPN wystarczyło polski rząd wytarmosić za uszy. Tu pewnie potrzebny będzie klaps.
Semickie robactwo pod nickiem "wyborca" odezwało się w obronie Żydów. Nic jednak to robactwo nie wspomniało o antypolonizmie, który Żydzi propagują aby Polaków oskubać z miliardów przy pomocy USA. Znamienne, że to semickie robactwo pod nazwą "wyborca" ma nadzieję że USA pomogą Żydom ograbić Polaków z tych miliardów i cieszy się z tego. Oto jakie wstrętne, wrogie nam robactwo żyje w naszej gminie.
A z czego cie ograbiać siermięzny idioto?
nie ma co sie dziwic , im przez prawie trzydziesci lat rozne kosccielne tygodniki i radio maryja ,pozniej jeszcze gazeta dla matolow i jej kluby ,wbijaja w te durne lby retoryke ,ze swiat jest antypolski ,wszyscy chca nas okrasc ,napasc ,zniszczyc . takimi durniami poprostu lepiej sie zarzadza
Jestem Polakiem, mieszkam w moim ukochanym kraju Polsce.Niedobrze mi się robi jak pod przykrywką "prawdy historycznej" różnej maści osobniki opluwają nasze społeczeństwo. Wyborco- poczytaj ile incydentów antysemickich jest w Niemczech czy też Francji i przestań podgrzewać atmosferę. Polska przy nich to oaza spokoju. Co do bogdana "rycerza" to szkoda cokolwiek pisac oprócz tego że całkowicie zasługuje na przyznany mu tytuł ........:)
Ładuje was równo, a wy reagujecie jak typowe...
Siostry Wrótne wracają do sportuWoooow, aż mnie zatkało. Ale informacja :):):)
Siostry Wrótne wracają do sportuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 4°
CZW
0° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.