https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/1774565/AGRO-TRUST-DAMIAN-FILIP
Firma niewypłacalna, skupuje zboże, wywozi i tyle go widzieli. Właściciel ściemnia jak tylko może żeby nie zaplacić. Od września 2017 nie zapłacił nawet 1zł za 25ton jęczmienia. Nie polecam i przestrzegam. Sprawa zgłoszona do Sądu i komornika.
Sprzedam dług
https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/1774565/AGRO-TRUST-DAMIAN-FILIP
Chrapan ! Zajmij się problemem , bo te wszystkie komentarze , to dyrdymały. Złap sedno sprawy i podaj receptę. Wierzę w ciebie.
Ojciec tego oszusta doprowadził do sądu i co jest niewinny mieszka w Pasłęku i rozbija się nowym bmw X5
no to sąd jakiś ... a co się dziwić, sędzie ukradł kobiecie 50 zł na stacji benzynowej i Sa Najwyższy go uniewinnił..... taka kasta, w większości gorszy sort
Ostrzegam przed sprzedażą zboża firmie Agro Trust Damian Filip. Oszust zbrał zboże w marcu 2017 i do dzisiaj nie zaplacił ( październik 2018).
Czytałem kiedyś taką historię. Farmer w USA wysłał wagon warzyw do firmy, która zawiadomiła go, że jego warzywa w wagonie zgniły. Ten niezwłocznie udał się na miejsce i zastał jeszcze nie rozładowny wagom z jego warzywami - były zdrowiutkie. Udał sie do biura odbiorcy po zapłatę, ten potórzył mu treśc zawiadomienia. Farmer nie namyślając się, wyciągnął rewolwer i zażądał zapłaty. Otrzymał ją natychmiast. Czy możliwe byłoby teraz coś takiego? Raczej nie a szkoda, wielka szkoda.
Treść twojej odpowiedzi pod nickiem Rolnik , świadczy o poważnej chorobie mózgu. Można ją okreslić jako ,, mocno zaawansowy poziom debilizmu ". W takim przypadku dialog nie jest możliwy. Stać ciebie na krótkie hasła i brzydkie okreslenia. Wszystkich dyskutantów z Chrapanem przestrzegam przed taką chorobą. Nie jest uleczalna i przenosi się w szybkim tempie
@komik, jak powiedziałem spadaj durniu to znaczy spadaj, i nie plącz się tu pod nogami ze swoimi wypocinami. Nie rozumiesz jasnych i prostych słów? Wolałbyś dla lepszego zrozumienia kłonicą przez łeb? Nie doczekasz się, szkoda byłoby kłonicy.
Ładuje was równo, a wy reagujecie jak typowe...
Siostry Wrótne wracają do sportuWoooow, aż mnie zatkało. Ale informacja :):):)
Siostry Wrótne wracają do sportuA może w Pasłęku marsz zorganizować?
Marszmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelmamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem...
potrzebny hycelczy ktos w koncu zajmie sie bachorami z tymi...
dzieci na hulajnogachCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiPON
4° - 7°
WT
3° - 5°
ŚR
0° - 4°
CZW
0° - 3°
PT
-1° - 3°
SOB
-1° - 2°
Towarzyskie ja rozumiem ze to w warszawie takie rzeczy sie mogly by dziac. ale ze juz tutaj do nas doszło to...
Towarzyskie mamy problem moi mili. wczoraj (9 .12) przejeżdżałem moim oplem insigną, przez jagiełły w strone...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.