bogdan bryluje - najwyzszy wykwit pasłęckiej elegancji.
matol
To prawda że matoł ale on o tym nie wie.
bogdany tak już mają.
chodzi mi o ciebie matole
O mnie? O, sławny jezdem, piszą o mnie!
Jakaś tępa gnida , której mózg nie osiągnął właściwych rozmiarów potrafi tylko dyskutować kilkoma słowami ,, matoły ". W przyrodzie taka wesz , to WYBRYK NATURY.
Rzeczywiście, w słownictwie bogdana dziasły słowo "matoł" zajmuje poczesne miejsce ale nie za ostro go skomentowałeś? Przecież on też człowiek, jak mogłeś go nazwać "tępą gnidą"?
14 stycznia zmarł zamordowany po endeckiej nagonce Prezydent Gdańska Paweł Adamowicz. Narutowicz naszych czasów.
Jerzy Oawsiak rezygnuje z funkcji prezesa fundacju WOŚP: - Jeżeli mnie nie będzie, może tym wszystkim szaleńcom, którzy mają nazistowskie pomysły, z plasteliną włącznie... pani Barbara Piela, bardzo mnie pani uraziła, poczułem się istotnie jak w Auschwitz - powiedział wieloletni prezes WOŚP.
Kto nie widział, w plastusiowej animacji Piel wyemjtowanej w rządowej TVP Info, przedstawiono Jurka Owsiaka, który jest nakręcaną zabawką stworzoną przez byłą prezydent Warszawy. Na końcu Gronkiewicz-Waltz zagarnia pieniądze z puszek WOŚP do wielkiego wora, zostawiając Owsiakowi symboliczne 10 zł....
Wczoraj o 19.30 w głównym wydaniu Wiadomości Telewizji Narodowej relacja z 27 finału WOSP, to informacja która sprowadziła się do kilku zdań zawierających sugestię, że pieniądze WOŚP nie są przeznaczane na cele charytatywne i część z nich gdzieś znikła....
„Siedziałem niewinnie w więzieniu, Platforma mnie torturowała, dlatego zginął Adamowicz”- takie słowa padają na nagraniu z ataku na prezydenta Gdańska.
Platforma mnie torturowała - to samo mówili kibole aresztowani za rządów PO nazywający siebie spadkobiercami żołnierzy wyklętych. Przyjmowani z atencją przez paulinów z Częstochowy.
dr Marek Migalski : Nie sposób obciążyć za tę zbrodnię PiS, ale to ta partia poniesie polityczne (zewnętrzne i wewnętrzne) konsekwencje za to, że w kraju, w którym rządzi, giną prezydenci miast, bo są kojarzeni przez zamachowców z partią opozycyjną.
Ty shoah żydowski pachołku, nie wtrącaj się do naszych polskich spraw. Są tragiczne i nie trzeba nam tu obcych podżegaczy.
ty nie jestes Polak ty jestes idiota ,ktory przynosi wstyd Polsce
A nie mówiłem, że u bogdana słowo idiota jest zawsze na pierwszym miejscu? Każdy jest mocno przywiązany do swojego miana.
W 2017 r. Młodzież Wszechpolska wystawiła prezydentowi Adamowiczowi „akt zgonu” w imieniu „Narodu Polskiego”, bo wspólnie z innymi prezydentami podpisał dokument ws. migracji. Prokuratura sprawę umorzyła...
Zapraszm mieszkańców Pasłęka do złożenia zniczy ku czci Adamowicza na parkingu Staromiejskim.
popieprzony , przeczytaj to co napisales i pomysl
Dziąsło > Pisz po ludzku. Do kogo kierujesz takie sympatyczne uwagi ? Popatrz jakie piękne słowa padają przy okazji smierci Adamowicza. O miłosci w Narodzie , o likwidacji analfebetyzmu, o hejtowniu taki jak ty i Chrapanów i szczególnie o katolicyzmie. Religię wyrzucić ze szkół , a zastapić KACZYZMEM . Pomniki tylko Lechowi, historia tylko prawdziwa z telewizji państwowej, IPN zniszczyć wszystkich co pracowali i studiowali w PRL ( za wyjątkiem kaczystów i Macierewicza ). Obrzydliwie to wygląda Dziąsło - CO NIE ?
Miesięczna pensja wójta, prezydenta czy burmistrza...
Projekt budżetu na rok 2025Zapraszam Wszystkich narzekających na SOR do Elbląga...
Wizyta wicewojewody w Szpitalu Powiatowym w...Z zajęć nenii mogą skorzystać za darmo dzieci. Jaki...
Projekt budżetu na rok 2025Z bezczelności dodam że poprzedni dyrektor parku w...
Projekt budżetu na rok 2025Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCzy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji...
Pompa ciepła ale bez fotowoltaikiCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCo to za idioci wieczorami i nocami hałasują swoimi...
ZdenerwowanaCzy wiadomo co z balonami w tym roku? Nigdzie nie...
BalonyCZW
0° - 10°
PT
-1° - 2°
SOB
-2° - 2°
NIEDZ
-2° - 3°
PON
0° - 4°
WT
5° - 12°
Hydepark Będzie drogo jak kupisz chinczyka a takich jest większość na rynku. One inną moc mają w papierach...
Hydepark Czy ktoś montował pompe ciepła ale bez instalacji fotowoltaicznej? Czy polecicie czy jednak...
Polityka Uchwała starej rady od początku była ratowaniem du.y radnych, którzy i tak w tej kwestii...
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.